Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugun adü yü aradım bana geçiş oldugunu söylediler fakat ilana çıkmayacaklarını belirttiler hiç bir bilgi alamadım bunun dışında ne başvuru tarihleri nede gerekli evraklar hakkında adü hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı birde kontenjanları nasıl öğrenebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 eylül ing. işletmeyi aradım, bahar dönemi alım yapmayacaklarını söylediler, sonra y.ö.k'ü aradım, eğer kontenjan boşsa, alım yapmak zorunda, tekrar ara anlayışla anlat, aynı tutumu sergilerlerse, bize dilekçe yaz biz hallederiz dedi. ben de teşekkür ettim kapattım, bi daha görüşücem sonra bugün geç kaldım, tekrar sizi bilgilendiririm, arkadaşlar eğer kontejan dolmadıysa yönetmeliğe göre üniversite sizi almak zorunda, yönetmeliğe göre böyle, bilginize, diğer arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa, diğer yatay geçiş yapmak isteyen arkadaşlarımız için iyi olur :)
  • sendeki durum bendede oldu aynen kardeşim sanki el birliği yapmışlar yeni yönetmeliği uygulamıycaz diyorlar bende YÖK na dilekçe yazdım bana gönderecekleri cevabı üniversiteye aynen vericem süt dökmüş kediye dönecekler mecbur çünkü yönetmeliği birde yökten gelen cevabı yatay geçiş dilekçesinin wkinde verirsek mecbur merkezi yerleştirme puanınana göre alım yapmak zorunda kalıcaklar
  • Arkadaslar yök e nasıl bir dilekçe yazdınız ve hangi adrese yolladınız?

• finallerim bitsin araştırıcam hangi okullar açıyor diye. okulumu ve bölümümü çok sevmiyorum. aslında sevebilirim ama daha erken gibi böyle bir karar için. ama kesinlikle şehri sevmiyorum

• 9 eylül mühendislik için bi bilgisi olan var mı arkadaşlar? internek sitesinde duyuru yapılmış fakat kontejan ve başvuru tarihleri ile ilgili bi bilgi yok
  • minozer M kullanıcısına yanıt
    Onu öğrenmek için mühendislik fakültesi öğrenci işlerini arayıp sorman lazım, o zaman bilgi veriyorlar.
  • Yahu arkadaşlar up up up up yöke dilekçe yazıpta cevap alan yokmu ALLAH aşkına yaaa?
  • Önceki sayfalarda var, aramaya inan ;)
  • Dilekçesine cevap verilen sadece 1 arkadaş var onun koyduğuda telefonla çekilmiş direkt taratmaları lazımki o cevabı direkt üniversitelere göstereyim.
  • O zaman o arkadaştan rica et veya üniversiteye öncelikle kontenjanın dolu olup olmadığını sor, eğer dolu değilse yök'le görüştüğünü seni almak zorunda olduklarını söyle, bunu kabul etmezlerse, yök'e dilekçe yazacaksın gerisiyle onlar ilgilenecek. Bugün yök'le telefonda konuştum, sağolsun bir bayan yardımcı oldu, bana bunları söyledi, dilekçe verme işine gelince, bayan bana biraz uzun sürdüğünü önceden yazmam gerektiğini söyledi.
  • dediklerinin hepsini yaptım ama üniversite diyor ben yeni yönetmeliği uygulamıycam diyor yöke soruyorum üniversite kendi karar verir biz bir şey yapamayız diyor.
  • dediklerinin hepsini yaptım ama üniversite diyor ben yeni yönetmeliği uygulamıycam diyor yöke soruyorum üniversite kendi karar verir biz bir şey yapamayız diyor.
  • BU NE ARKADAŞ UP UP UP UP UP UP UP KİMSE YATAY GEÇİŞ YAPMIYCAK SANIRIM YÖK E DİLEKÇE GÖNDERİPTE CEVAP ALAN VARMI HİÇ ???
  • Ekim 2013 te Afyon Kocatepe Üniversitesinden Aydın Adnan Menderes Üniversitesine merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yaptım.Öğrendiğim bilgilere göre bahar dönemi için tekrar yatay geçiş şansı verilmiş ben daha önce yararlandım bu haktan şimdi tekrar yatay geçiş yapabilir miyim ?
  • FreddyKinger kullanıcısına yanıt
    Şimdi ayrılacağın üniversiteye sen yatay geçişle yerleştin yani artık öss puanının bir önemi ortada yok sadece not ortalamanı kullanabilirsin yatay geçişte.
  • bizim sabancıda okuyan arkadaşa boğaziçi hemen gönder dilekçeni değerlendirelim demiş. yani türkiyenin en iyi üniversitesi bile dönem arası öğrenci alıyorsa diğer üniversitelere noluyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineeringROCKS

@calisci itüyü tekrar arar mısın bi bakalım sana ne diyecekler

Niye kardesim ne demesi gerekiyor? Aradim acan olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

buyrun arkadaşlar
    iyi ki emek verip yazmışım ya.

dilekçeye cevap vermeleri ne kadar sürdü? ben de 9 ocakta bir dilekçe verdim de benimkinde bayağı soru vardı 2 sayfalıktı. cevap gelmesi şubatı bulur mu sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

Orijinalden alıntı: engineeringROCKS

@calisci itüyü tekrar arar mısın bi bakalım sana ne diyecekler

Niye kardesim ne demesi gerekiyor? Aradim acan olmadi

tekrar aradım bana aynı şeyleri söyledi tekrar
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.