Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende YÖK e dilekçe yazdım daha bugün işleme alınmış inşallah kısa sürede dönerlerde verdikleri cevabı üniversiteye kapak yaparım
  • @calisci
    allah allah ya bana kadın bahar döneminde geçiş olmayacak diyor delireceğim ya senin verdiğin numarayı aradım bi adam çıktı kadına bağladı kadın sene başında oluyor dedi. peki başvuru ne zaman başlıyacak ne zaman bitecek gerekli belgeler neler biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineeringROCKS

@calisci
    allah allah ya bana kadın bahar döneminde geçiş olmayacak diyor delireceğim ya senin verdiğin numarayı aradım bi adam çıktı kadına bağladı kadın sene başında oluyor dedi. peki başvuru ne zaman başlıyacak ne zaman bitecek gerekli belgeler neler biliyor musun?

ögrenci belgesi, osym kazandi belgesi ve dilekceydi sanirim. Sen kesin ogrenince bana da haber versene kadini o kadar cok aradim ki bikti artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineeringROCKS E kullanıcısına yanıt
    kardeşim o kadın kadın demeye dilim varmıyor sadece aldıkları maaşa baktıkları için öğrenciler için bir çabaları yok zaten pekte umrunda değil bahar dönemindede uygulanıp uygulanmayacağından yönetmelikte her dönem başından itibaren uygulanır yazıyor hala diretirse resmi gazeteden yönetmeliği bul git o öğrenci işlerinin kadının gözüne sok ki anlasın bahar dönemindede oluyormuymuş olmuyormuymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

@calisci

ögrenci belgesi, osym kazandi belgesi ve dilekceydi sanirim. Sen kesin ogrenince bana da haber versene kadini o kadar cok aradim ki bikti artik

öğrenemiyorumki yok olmuyo diyo diyorumki yök ün yönetmeliği var her donem başı diye sene başında diyo o gıcık gıcık konuşuyo dediğim şeyleri de anlamıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

@calisci

öğrenemiyorumki yok olmuyo diyo diyorumki yök ün yönetmeliği var her donem başı diye sene başında diyo o gıcık gıcık konuşuyo dediğim şeyleri de anlamıyor

Farkli kisilerle gorusmusuz sanirim, sen he de gec o kadina eylulde yapacaksam neler lazim diye sor o belgeleri itu rektorlugu maslak istanbula postayla yolla yarinda gonderebilirsin donem basladiktan 1 ay sonraya kadar da

• engineeringROCKS E kullanıcısına yanıt
    kardeş sen beni anlamadın sanırım resmi gazeteden yönetmeliği bul git o öğrenci işlerinin kadının gözüne sok ki anlasın bahar dönemindede oluyormuymuş olmuyormuymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusantas

kardeş sen beni anlamadın sanırım resmi gazeteden yönetmeliği bul git o öğrenci işlerinin kadının gözüne sok ki anlasın bahar dönemindede oluyormuymuş olmuyormuymuş

kardeşim izmirden istanbula gitmem gerek o kolay değil pek burdan halletmeye çalışıyorum son çare o
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rusantas

kardeşim izmirden istanbula gitmem gerek o kolay değil pek burdan halletmeye çalışıyorum son çare o

İşletmeden psikolojiye gecis yapilabiliyor mu

• Kilis 7 Aralık Üniversitesi'de açtı.Duyurular kısmında var ilgilenenler için.

• zalımsınyar Z kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun osmangazi üniversiteside açtı..http://ogrenciisleri.ogu.edu.tr/duyurular.aspx?ID=695..................ve uludağ üniversitesi de yayınladı arkadaşlar hayırlı olsun cümleten ..şimdi iş tamamen bize kaldı ...ama osmangazi ye başvuracaklar şanslı neden ? bu ara dönem tatilinde başvurular alınıp kayıtlar olunacak yani 2. döneme direk osmangaziden başlıcaksınız ama uludağ marta kadar alımını sürdürmüş yani vizeler başladığında biz taşınma telaşı yaşıcaz .zor olucak çoook zor olucak.bu yüzden üniversitemi seviyorum osmangazi üniversitesi sen çok yaşa :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofu_ -- 17 Ocak 2014; 11:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzbit

Dil Yeterlik: (Hazırlık Sınıfları İçin) Zorunlu hazırlık sınıfı bulunan bölümlerde öğrencilerden, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Senatosu tarafından eşdeğerliliği kabul edilen aşağıdaki tabloda belirtilen ulusal ve uluslararası sınavlarda Senatoca belirlenen düzeyde başarılı olduklarını gösteren belge (son üç yıl içinde alınmış) istenecektir. Aşağıdaki belgelerden herhangi birisi olmayan öğrencilerin başvurusu kabul edilmeyecektir.

arkadaşlar ben bu maddeden başka okuldan alının hazırlığın kabul edilmediğini hatta öğrenciyi hazırlığa göndermeyi değil direk osmangazi ye geçemiyeceğini anlıyorum doğru mudur ?

Bölüme başvuracaksan öyle, doğru anladin maalesef. Ama hazirliga basvuru ayri degerlendiriliyor yani hazilik sinifina basvuracaksan dil sarti aranmiyor. Boğazici üniversitesine gelen yazi bu yöndeymis.

• Ben karabük ünüversitesine yerleştim bu sene zorunlu hazırlık çıktı başıma ve ingilizce oranıda yüzde 0 kalma yok fakat şehir çok kötü hazırlık sınıfları yatay geçişten yararlanabiliyor mu
  • Dün Osmangazi Üniversitesi'ne bizzat gittim görüştüm bizim üniversitemiz almıyor diğer üniversiteler alıyorsa bilemeyiz yönetim kurulu böyle bir karar verdi dediler bugün ne oldu anlamadım sitede yayınlamışlar şükürler olsun.

• alprn-yldrm A kullanıcısına yanıt
    kardesim bende karabukteyim 1. siniftayim ve burdan kacmaya ugrasiyorum seni cok iyi anliyorum ;) evet hazirliklar da yararlanabiliyo

• Arkadaşlar tüm yazılanları okudum sanırsam uğraştıracak bizi.Ben Anadolu veya İstanbul Üniversitesi'ne geçmeyi düşünüyorum hafta sonu geçsin bu iki okuluda arıcam şu ana kadar bir gelişme yaşandı mı bu iki üniversite için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

kardesim bende karabukteyim 1. siniftayim ve burdan kacmaya ugrasiyorum seni cok iyi anliyorum ;) evet hazirliklar da yararlanabiliyo

Sene başında hazırlıklara yok dediler yatay geçiş sonra bir baktık işini halleden kaçtı gitti umarım bu yarı yılda bizde işimizi halledebiliriz.
  • Istanbul üniversitesi ile konuştum ben. 2 gun once bilgimiz yok diyorlardı ama bugün aradığımda alım olacağını internet sitesini takip etmem gerektiğini söylediler. Ben sürekli aradım arıyorum da ama sen de arasan tekrar farklı biri daha sorsa iyi olur. Bilgiyi buraya yazarsan sevinirim :)

• Kontejanlara bakıyorum 2 senelik bölümlerin kontejanları açılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

Beyler o yazdığım dilekçe de bi kaç imla hatası da var , onları düzelteyim daha göndermedim o tc kimlikli cümleyi yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor

Artik tuzun kuru oldugu icin mi cevap verme zahmetinde bulunmuyorsun, burda merak ettigimiz bir seyi soruyoruz adam gibi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.