Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a dostlarim yigitlerim yeni hedefimiz -▶ facebook.com/cetinsayag derdimizi yökün en başindaki isime bildirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben attım umarım işe yarar :)
  • Arkadaşlar üniversiteye yazacağımız dilekçe için yardımcı olur musunuz? Hem yatay geçiş yapacak diğer arkadaşlarımız içinde iyi olur. Ayrıca dokuz eylül duyuru yapmış fakat başvuru tarihi yok, bu konu hakkında bilgisi olanlar bizimle paylaşabilir mi? Ayrıca dilekçede özel sebep belirtebilir miyiz? Mesela İstanbul'da okuyorum, zorlanıyorum, pahalı vs gibisinden? Şimdiden teşekkürler :)
  • Herkese hayırlı akşamlar benim bir sorum olacak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, Ben 2012 de dgs sınavına girdim hiç hazırlanmadan amacım sınavı tanımaktı sonra durumlar değişince ikinci ek yerleştirmeyle ankarada atılım üniversitesine yerleştim bu sene ikinci dönemim olacak ama ben hazırlığı henüz geçemedim dgsden aldığım puam 180 bu puanla istanbuldaki vakıf üniversiteleri beni yatay geçişle kabul edermi ne yapmam lazım ne önerirsiniz ? yardımclarını bekliyorum. iyi çalışmalar.
  • bi yerde ornek bi dilekce vardi bilgisayara indirmistim yarin yada sonraki gun ozelden atarim gayet iyi bi sekilde hazirlanmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

bi yerde ornek bi dilekce vardi bilgisayara indirmistim yarin yada sonraki gun ozelden atarim gayet iyi bi sekilde hazirlanmisti

bi adette ben istiyorum usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

bi yerde ornek bi dilekce vardi bilgisayara indirmistim yarin yada sonraki gun ozelden atarim gayet iyi bi sekilde hazirlanmisti

bi adette ben istiyorum usta

+1
  • Ben de istiyorum
  • yav içime dert oldu üniversiteler transkript istiyor fakat ne ara yetişecek bunlar zaten 25inde sınavlar bitiyor hiçbir yerde de son başvuru tarihi yazmıyor, bir üniversite diğerinden farklı bir şey diyor deli ediyorlar adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelhasan

yav içime dert oldu üniversiteler transkript istiyor fakat ne ara yetişecek bunlar zaten 25inde sınavlar bitiyor hiçbir yerde de son başvuru tarihi yazmıyor, bir üniversite diğerinden farklı bir şey diyor deli ediyorlar adamı

Ders kayıtları başladıktan sonra 1 ay vaktin var işte

• bir arkadaş sabancıdan boğaziçine geçecekti. boğaziçi kabul etmeye başlamış sanırım başvuruları.
  • @iksinkaresi beklemedeyim :)
  • quote:

beklemedeyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

bir arkadaş sabancıdan boğaziçine geçecekti. boğaziçi kabul etmeye başlamış sanırım başvuruları.

Sen akdenizle görüştün mü hiç alıyor akdeniz

• bahsettiğim dilekçe buydu sizde isterseniz bişeyler ekleyip çıkarırsınız beğenmzseniz.Dosya olarak ekleyemedim ekran alıntısı olarak görüntü aldım.umarım işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iksinkaresi -- 14 Ocak 2014; 14:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

bir arkadaş sabancıdan boğaziçine geçecekti. boğaziçi kabul etmeye başlamış sanırım başvuruları.

Sen akdenizle görüştün mü hiç alıyor akdeniz

evet alıyor.
  • quote:

bahsettiğim dilekçe buydu sizde isterseniz bişeyler ekleyip çıkarırsınız beğenmzseniz.Dosya olarak ekleyemedim ekran alıntısı olarak görüntü aldım.umarım işinize yarar

sağolasın :) yalnız en altta bilgileri başvuracağımız bölümü mü doldurucaz? yoksa okuduğumuz üni.deki bilgileri mi?

• RuLz kullanıcısına yanıt
    Ediz semih kardeşim merhaba öncelikle beni yanlış anlamanı istemiyorum yardımına ihtiyacım var 2014 bahar döneminde yatay geçiş yapıcam ben lakin geçiş yapacağım üniversiteler merkezi yerleştirme puanıyla ilgili olan yönetmeliğin bu dönem geçerli olmadığını söylediler.Sede bu konuyla ilgili yökten sana bir cevap gelmiş o cevabın görüntüsünü net olarak taratıp bana gönderirmisin lütfe yatay geçiş yapacağım üniversiteye ispat etmek için o belgeyide eklemek istiyorum.Yardımcı olurmusun bana?Cevabını bekliycem lütfen.
  • fakulteni bolumunu yazcksin zaten hangi okul oldugu farketmiyo ki :) atiyorum muhendislikse muhendislik yazarsin okul adi gibi ozel bi isim belirtmene gerek yok

• @calisci itüyü tekrar arar mısın bi bakalım sana ne diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeringROCKS -- 14 Ocak 2014; 19:33:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.