Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engineeringROCKS

quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

Orijinalden alıntı: xzbit

yok artık öyle iş mi olur yav eylül e kadar beklemek ne demek ya okunan hazırlıgı kabul eder ya da tekrar bi bahar muhafiyeti yapar gecenler için çünkü ilk dönem bu yatay geçişden sonra sivas üniversitesinde muafiyet yapıldıgını duydum öyle başına buyruk davranamazlar üni ler bu işi çok sallıyo ama hayırlısı

İTÜ nün bana belirttiği gerekçe şu, zaten çok fazla başvuru yapılmıyor bu yüzden biz 5 kişi için muafiyet sınavı hazırlayamayız. uluslararası geçerliliği olan bir belge getirmeniz durumunda bile derslerin başlamasından 1 ay süre geçeceği için o döneme başlamamız mümkün değilmiş. bence de çok saçma ama öyle diyorlar yök de bana üniversitenin karar yetkisi vardır diyor.

hangi numarayı arayıp kimle görüştün söyler misin ben de aramak istiyorum da

0212 365 78 00 dan yatay geçiş için nuran hanımla görüşecem de

• quote:

Orijinalden alıntı: emirdad

BEN MERSİNE BAŞVURACAM FAKAT BUNLAR BİRİNCİ DÖNEM ÖSYM PUANIYLA YATAY GEÇİŞ ALMAMIŞ.AMA YÖK YÖNETMENLİĞİNDE HER DÖNEM PUANINIZ YETTİĞİ HER ÜNİVERSİTEYE BAŞVURABİLİRSİN DİYOR.ŞİMDİ SORUM ŞU?

MERSİNİN KEYFİ DAVRANMA HAKKI VARMI YANİ BİZ ARA DÖNEM DE GEÇİŞ KABÜL ETMİYORUZ DEME HAKLARI VARMI YÖK HER DÖNEM BAŞI DEDİĞİNE GÖRE BAŞVURMA HAKKIMIZ OLMALI ONLARINDA BAŞVURU ALMALARI GEREKİR ÇÜNKÜ BU MADDE DİĞERLERİNDEN FARKLI BİR MADDE ÖSYM PUANIYLA ALIM OLDUĞU İÇİN,
    BU KONUYLA İLGİLİ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM

almak zorundalar kesinlikle. eğer diretiyorlarsa yök ü ara onlar bizzat yazı gönderiyorlar üniversitenin ilgili bölümüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineeringROCKS

quote:

Orijinalden alıntı: xzbit

İTÜ de ki özgüveni anlayamadım doğrusu özgüven mi yoksa öğrencileri mağdur etmek mi amaçları muafiyet yapmamaları zaten saçmalık da bide üstüne ben TOEFL,vs sınavları geçicem uğraşıp onuda almıyacaklar öyle üniversite olmaz olsun.

seneye yine hazırlıktan mı başlatıcaklar yani?

seneyeki yeterliliği geçemezsen evet
  • benim puanım 348 gitmek istedigim üniversite 351 ile kapatmış.illa 351 i geçmem mi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

benim puanım 348 gitmek istedigim üniversite 351 ile kapatmış.illa 351 i geçmem mi gerekiyor?

evet kesinlikle geçmen gerekiyor diyor yök
  • quote:

quote:

benim puanım 348 gitmek istedigim üniversite 351 ile kapatmış.illa 351 i geçmem mi gerekiyor?

hocam peki normal yatay geçişte böyle bir şart var mı?

• yok bildiğim kadarıyla. o not ortalamanla falan alakalı
  • Arkadaşlar bütün üniversiteler de olmasa bahar dönemi için merkezi yatay geçişten bahsediliyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

hocam peki normal yatay geçişte böyle bir şart var mı?

öyle bişey yok, sadece bazı kurumlar başvurularda belli oranda atıyorum yüzde30 etkiliyor. genel ortalamaya dikkat ediyorlar ağırlıklı olarak
  • Minemosynekeey M kullanıcısına yanıt
    evet afyon sakarya pamukkale ve bazı yerler açıklamış önceki mesajları okursan baya bilgi var.darısı atatürk ünivesitesinin başına
  • gokhanxxx G kullanıcısına yanıt
    ağzına sağlık ya .arayıp sormuyolar halbuki en sağlam bilgi telefonun ucunda. @gokhanxxx ztn bilgimiz oldukça paylaşıyoruz..
  • Okulun sitesinde önlisans için duyuru açıldı ancak merkezi yerleştirmeden haber yok , nasıl olacak bu iş ya.
  • arkadaşlar bugün geçiş yapmak istediğim üniversiteyi tekrar aradım ve hala onlara bilgi ulaşmadığını ama yökten bilgi gelirse açılacağını söylediler. daha sonra yök ü aradım ve bana yasada yazdığı için tekrar bilgi vermediklerini söylediler. durumu açıkladım ve üniversitenin bilgi istediğini belirttim. o halde biz iletişime geçeriz dediler. arkadaşlar elinizdeyse her gün arayın ve hatırlatın çünkü üniversiteler haber bekliyor. hatta yazılı şikayet her zaman daha etkili olacağından yök ün sitesinde bilgi edinme diye bir bölümden bilgi edinme formu gönderiliyor. durumumuzu belirten mağdur olduğumuzu belirten forumlar göndersek baya etkili olabilir. lütfen bunu aksatmayalım rica ediyorum :) teşekkür ederim şimdiden :)
  • 2,50 ortalama istemeyen üniversiteler var mı yoksa hepsi 2,50 ort. mı istiyor başvuru yaparken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fck93

Arkadaşlar ben de geçmek istediğim fırat üniversitesini aradim kesin bir bilgi yok ama eger ilk dönemden boş kontemjan varsa büyük ihtimal alım yapacagiz dedi. InşAllah dediği gibi yaparlar. Almama gibi bir özgurlugumuz yok bu.karar bir emir niteliginde dedi bir de?

Hangi üniversiteden geçiş yapmayı düsünüyorsun fırat a ?

• Bahar dönemi geçişinde Ege'den bir haber alan var mı görüşen? Sitede henüz böyle bir duyuru yok sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

quote:

Arkadaşlar ben de geçmek istediğim fırat üniversitesini aradim kesin bir bilgi yok ama eger ilk dönemden boş kontemjan varsa büyük ihtimal alım yapacagiz dedi. InşAllah dediği gibi yaparlar. Almama gibi bir özgurlugumuz yok bu.karar bir emir niteliginde dedi bir de?

Katip celebi tıptan fırat tıpa gecmek istiyorum hocam . Siz de mi fırattasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al bi snickers ye -- 11 Ocak 2014; 16:57:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

quote:

Katip celebi tıptan fırat tıpa gecmek istiyorum hocam . Siz de mi fırattasınız?

Evet fıratta okuyorum şuanki üniversitenden ne derece memnunsun bilmiyorum ama fırata gelmeyide 2 defa düşünmeni tavsiye ederim . Eğer merak ettiğin bir şey varsa ve yardım edebileceğim bir konu varsa yardımcı oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Arkadaslar bugün tekrardan sivas cumhuriyet universitesini aradim. Beni dekanliga yonlendirdiler. Orda telefonu acan bayan basvurulari alcaz fakat ogrenci alimi olabilirde olmayabilirde dedi bu nasil bi mantik dedim hocalar karar veriyo dedi
    Anlayamiyorum arkadaslar bunlar sanki farkli bi ulkede universitelermis gibi davraniyolar kimsenin kimseden bi haberi yok .

Bide ben birinci sinif elektrik elektronik okuyorum. Egerki gecersem dersleri nasil kabul ettirebilirim teknik resim falan bilgisi olan burdan da yazabilir ozel mesajda atabilir

hocam onlari hic takma sen.ben sene basinda bu yonetmelikten yararlanip okul degistirdim.ayni senin basina gelen benim basima geldi siz yollayin biz bakariza getirdiler isi.yoku aradim yokun kararini uygulamak zorunda olmalari soylendi bana ve aynen oylede oldu.

Hocm hangi üniversiteden hangi üniversiteye geçtin ve hangi bölümdü acaba ?

• Arkadaşlar ben sakarya üniversitesinde inşaat mühendisliği okuyorum.Herhangi bi üniversitede mf3 puan türünde hemşirelik için başvurabilir miyim acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.