Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zalımsınyar

Arkadaşlar dün yine yökü aradım bu defa şöyle söylediler üniversitenini kendi belirlediği şartlar dahilinde alım yapılacakmış.Mesela ben Kilis'e geçiş yapmak istiyorum o üniversitenini aldığı kararlar neticesinde geçiş yapabiliyorum.

Karistirma la ortaligi yok öyle bir sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstersen ara sor karıştırma da yok senin derdin ne?

• Tıp fakültelerinde de varmı bahar geçişi ?Dönem 1 1 seneyi kapsıyor tıpta da?
  • Herhangi bir derdim yok sadece insanlara dayaniksiz, yanlis bilgi vermeni istemiyorum o telefon hattindakilerin hicbir seyden haberi yok su an elle tutulur tek belge bende ki dilekce

• Yatay gecis konusunda çok kararsızım arkadaşlar. Bu üniversitemden hiç memnun değilim ama gideceğim yer daha kötü olursa ne yaparım....arkadaslar benim üni ygs6 ile alıyor gideceğim yer tm1 ile.. Gecis hakkım var mı? Aynı bölüm sonucta.

• Arkadaşlar buyrun yeni yönetmelikten haberimiz yok falan diyen üniversitelere bu yök kararlarıyla gidersek süt dökmüş kediye benzerler

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi)

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi)

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi)

• merhaba arkadaslar an itibariyle yökü aramıs bulunmaktayım ve bahar yarıyılı için lisans okuyanlar yatay geçiş basvuruları yapabilecekler dediler.4 tane de üniversiteyi aradım üniversitelerin bu olayla pek alakaları ve bilgileri yok .bayagı bi arastırma yaptım bilgili oldugumu düsünüyorum yardım isteyen arkadaslara yardım edebilirim bu konuda facebook iletisim:https://www.facebook.com/m.sahinnnn
  • Sakarya kabul ediyormuş galiba 15'inde başvurular varmış.
  • Az önce yökü aradım adamlar var diyor başka da bişe demiyor arkadaş bu arada akdeniz üniversitesini aradım daha önce yok almıcaz demişlerdi şimdi alıcaz diyolar herkes adam olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

Az önce yökü aradım adamlar var diyor başka da bişe demiyor arkadaş bu arada akdeniz üniversitesini aradım daha önce yok almıcaz demişlerdi şimdi alıcaz diyolar herkes adam olacak

Herkes adam olacak

• Malesef cok bilgisiz bi uniye gecis yapmaya calisiyorum Adamlarin geeercekten bi bok bildigi yok
    Ne yapacagim ben ya

• Ya hangi üniversite acaba? Benim geçmek istediğimin de pek bilgisi yok da konuya dair aynı mi ki?

• Arkadaşlar benim soruma hala cevap yok mu

Ben bu bölüme ygs 6 ile girdim. Tm ile alan üniversiteleri de var aynı bölüm.Bunlara geçiş yapabiliyor muyum?
  • Arkadaslar merhaba konu hakkinda bi sey sormak istiyorum. Ben 2012 girisliyim bu yonetmelikten faydalanabilmem icin o donemdeki puanlara mi bakmam gerekiyor yoksa gecen yila mi? Puan sarti tam olarak nasil?

• Üniversiteye yerleştiğin yıldaki puanlara.Yani 2012 yılındaki

• tesekkur ederim, gecis yapmak istedigim bolumun puani aldigim puandan 3 puan kadar yuksekte bu durumda hic bir sekilde basvuru yapamam degil mi? cok mu imkansiz oluyor bu durum? :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurix

tesekkur ederim, gecis yapmak istedigim bolumun puani aldigim puandan 3 puan kadar yuksekte bu durumda hic bir sekilde basvuru yapamam degil mi? cok mu imkansiz oluyor bu durum? :/

Ne yazık ki öyle kardeşim :(

• ARKADAŞLAR BENİM GEÇİŞ YAPMAK İSTEDİĞİM ÜNİ. DE ZORUNLU HAZIRLIK VAR SIKINTI OLUR MU BAŞVURSAM BEN SORUN OLMUYOR DİYE BİLİYORUM UMARIM OLMUYORDUR BENİM OKUDUGUM ÜNİ.DE DİREK 1. SINIF OLARAK BAŞLADIM BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN CEVAP ATAR MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madasff

ARKADAŞLAR BENİM GEÇİŞ YAPMAK İSTEDİĞİM ÜNİ. DE ZORUNLU HAZIRLIK VAR SIKINTI OLUR MU BAŞVURSAM BEN SORUN OLMUYOR DİYE BİLİYORUM UMARIM OLMUYORDUR BENİM OKUDUGUM ÜNİ.DE DİREK 1. SINIF OLARAK BAŞLADIM BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN CEVAP ATAR MI ?

Muafiyet sinavina girersin eger basarisiz olursan hazirlik okursun

• quote:

Orijinalden alıntı: fck93

quote:

Orijinalden alıntı: Jurix

tesekkur ederim, gecis yapmak istedigim bolumun puani aldigim puandan 3 puan kadar yuksekte bu durumda hic bir sekilde basvuru yapamam degil mi? cok mu imkansiz oluyor bu durum? :/

Ne yazık ki öyle kardeşim :(

Usta bi tane okul var oraya da gecis yapabilirim puani bnim puanimla ayni ancak 0,40 civarinda fazla okulun acaba olur mu ki ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.