Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bence de dilekçe yazalım.. üniversitelere duyursun en azından.. böyle kopukluk yaşanıyor ve hep bir belirsizlik süreci..
  • Arkadaşlar bence durum sandığınız gibi değil üniversiteler yayınlıyor tek tek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberi olan yayınlıyor az önce gaziantep üniversitesini aradım durumdan bir haberler hocam.. ne zaman çıkmış bu kanun bize bişey demediler felan diyor..
  • Türkiyedeki eğitim sistemine bak ya resmi yazı göndermeleri.gerek.

• Hala sistemi farklı olan okullara geçiş hakkında net bir bilgi yok (tıp ve hukuk gibi). Ulaşan varsa bilgi verebilir mi ?
  • Arkadaşlar kırklareli üniversitesi afyon kocatepe üniversitesi merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçişle öğrenci alacağını duyurmuş hatta öğrenci işlerini aradım doğruladılar yavaş yavaş yola gelmeye başladılar eğer öss puanı değilde not ortalaması diye direten olursa direkt yök çağrı merkezine şikayet edebilirsiniz benim gibi.Herkes duyurusunu yapan üniversiteleri yazsın bakalım bakın ben yazdım ne güzel sizdende bekliyoruz.
  • sakarya ve pamukkalede var

• karamanoğlu mehmet bey üniversitesiyle görüştüm alacaklarını önemli olan tek sey puanın yetmesı gerektıgı tarıhlerı sıtelerınden duyuracaklarını takıp etmek gerektıgını soyledıler
  • turnassol T kullanıcısına yanıt
    inönüyü aradım tıp için yok almayacaz dediler.. açıkcası diğerlerinin de sanmıyorum alacaklarını.. :(
  • Arkadaşlar bu yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapma hakkından hazırlık sınıfında olanlarda yararlanabiliyor mu ?
  • SİZLERE KOCAMAN BİR MÜJDEM VAR , YÖK E YAZDIĞIM DİLEKÇEYE CEVAP GELDİ BİRAZDAN UPLUYORUM RESİMLERİ BURAYA
  • buyrun arkadaşlar
    iyi ki emek verip yazmışım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 6 Ocak 2014; 20:24:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

buyrun arkadaşlar

hayırlı olsun o zaman:)

• quote:

buyrun arkadaşlar

• quote:

buyrun arkadaşlar

tebrikler ya çok iyi olmuş ..:)

• quote:

buyrun arkadaşlar

Ne yani yapabilecek miyiz artık ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• RuLz kullanıcısına yanıt
    budur abi yaaa eyvallah kardeşim eline koluna sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iksinkaresi -- 6 Ocak 2014; 23:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

budur abi yaaa eyvallah kardeşim eline koluna sağlık

Adamları o kadar bunalttım ki yanlış yazmışlar sonunu
  • Arkadaslar yok onayladığına göre her üniversite bunu yapmak zorunda değil mi? üniversitelere de yok dilekçesini biz mi yollayacaz ya :) artık haberleri olsun
  • Arkadaşlar dün yine yökü aradım bu defa şöyle söylediler üniversitenini kendi belirlediği şartlar dahilinde alım yapılacakmış.Mesela ben Kilis'e geçiş yapmak istiyorum o üniversitenini aldığı kararlar neticesinde geçiş yapabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.