arkadaşlar bu alım yapack ünversitlern hepsnin yazdg bi site varmı varsa linkni gönderirmisiniz
o.kim.O
kullanıcısına yanıt
maalesef hocam bu konuda pek bi bilgi yok en çok bilgi burada istediğin okulun internet sitesinden takip et ve telefonla sık sık ara
İstanbul Ticaret Üniversitesi hakkında bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: sofu_
quote:
Orijinalden alıntı: zalımsınyar
Gerçekten alttan ders olmasssa çok iyi olur ya çok ihtiyacım var benim umarım olur yöklede görüşeyim olmassa
yök te yazıo ztn sadece mekezi yerleştirme puanının esas alınacağı başarı aranmayacağı.ki gecmek istediğim ünide problem değil dedi bu konu hakkında.alımlarını başlatan ünilerde aynı şeyi yazıyolar duyurularda.
peki senin geçmek istediğin üniversite hangisi?
quote:
Orijinalden alıntı: tihulu23
İstanbul Ticaret Üniversitesi hakkında bilgisi olan var mı?
Üniversitenin öğrenci işlerini arayarak bilgi alabilirsin
arkadaşlar bi üniversitenin yapıp diğerinin yapmaması saçma değil mi? marmara ya da istanbul üniversitesi hakkında bilgisi olan var mı? yok u her gün arayalım oyleyse
Özel bir ünversiteye geçiş yapsak merkezi yerleştirme puanı ile burstan faydalanabiliyor muyuz?
arkadaşlar tıp fakülteleri için de geçerli mi bu bilginiz var mı? komite sistemi olduğu için eğitim tüm yıl tek dönemden oluşuyor.. inönü veya gaziantepe geçmek istiyorum.. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..
samsun 19 mayıs universitesine bahar dönemi yatay geçiş varmı bide tarihler ne zmn
quote:
Orijinalden alıntı: zedge08
Özel bir ünversiteye geçiş yapsak merkezi yerleştirme puanı ile burstan faydalanabiliyor muyuz?
bazı üniversiteler yapıyor bazıları yapmıyor arayıp sor bence, Ben de aynı dertten müzdaribim
Sorumu cevaplayan arkadaslar tesekkur ederim oncelikle. 2.ogretimden örgun e gecis yapsak dahi harc odemeye devam edeceksek 1.ogretimde okumanin ne anlami kaliyor ki. Ve bide acaba onceki orgun ogretim harc ucretleri kadar mi odeyecegiz yoksa 2.ogretimmis gibi mi odemeye devam edilecek.... insallah herkesin gonlunce yapabilecegi sekilde yatay gecis olur...Tesekkurler..
atatürk üniversitesine yatay geçiş düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: aslan2710
arkadaşlar tıp fakülteleri için de geçerli mi bu bilginiz var mı? komite sistemi olduğu için eğitim tüm yıl tek dönemden oluşuyor.. inönü veya gaziantepe geçmek istiyorum.. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..
arkadaşım ben baya araştırdım kesin bir bilgi yok dönem bitince geçmek istediğimiz okulla iletişime geçmemiz gerekecek. gazi üniversitesine başvurdum alıcaz ama sınıf tekrarı yapabilirsin dediler. kesin bir durum yok yani almayabilirler de
quote:
Orijinalden alıntı: fck93
quote:
Orijinalden alıntı: aslan2710
arkadaşım ben baya araştırdım kesin bir bilgi yok dönem bitince geçmek istediğimiz okulla iletişime geçmemiz gerekecek. gazi üniversitesine başvurdum alıcaz ama sınıf tekrarı yapabilirsin dediler. kesin bir durum yok yani almayabilirler de
İnşallah sınıf tekrarı felan olmaz kötü olur öyle.. başvurdum derken aradın mı yoksa gidip öğrenci işleriyle mi görüştün ? bi de dönem bitmesini beklersek geç olabilir çünkü mesela pamukkale 20 ocakta başvuruları kapatıyor..
Merkezi yatay gecis nedir aydınlatır mısınız beni?
quote:
Orijinalden alıntı: RuLz
quote:
Orijinalden alıntı: kamil611
Arkadaslar her dönem başvuru yapabilirsiniz rahat olun. Bu sadece sene başı için geçerli değil 15 tatilde yapın başvurunuzu kontejan varsa aynı bölüm başka okula geçebilirsiniz.
usta bu nasıl bir güven dolu yazıdır neye göre kime göre bi izah etsen
Sanırım kamil arkadaşımız 2 yıllık ön lisans bir bölümde okuyor. Lisans ile ön lisans arasında çok önemli bir fark var. O da şu;
Ön lisans için yatay geçiş her dönem açılır, ama lisans için bazı üniversiteler sadece güz döneminde açar, bazıları her iki dönemde de açar.
Acaba o yüzden kesin açılacak diyebiliyor olabilir mi?
quote:
quote:
Arkadaslar her dönem başvuru yapabilirsiniz rahat olun. Bu sadece sene başı için geçerli değil 15 tatilde yapın başvurunuzu kontejan varsa aynı bölüm başka okula geçebilirsiniz.
Sanırım kamil arkadaşımız 2 yıllık ön lisans bir bölümde okuyor. Lisans ile ön lisans arasında çok önemli bir fark var. O da şu;
Ön lisans için yatay geçiş her dönem açılır, ama lisans için bazı üniversiteler sadece güz dönemi açar, bazıları her iki dönemde de açar.
quote:
quote:
Ön lisans için yatay geçiş her dönem açılır, ama lisans için bazı üniversiteler sadece güz dönemi açar, bazıları her iki dönemde de açar.
Sanırım kamil611 arkadaşımız 2 yıllık ön lisans bir bölümde okuyor. Lisans ile ön lisans arasında çok önemli bir fark var. O da şu;