Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet bir devlet üniversitesi de açıklamış emsaller artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatma_26

Pamukkale Üniversitesi de almaya başlamış. Güz döneminden boş kalan kontenjanlara alıyor.http://www.pamukkale.edu.tr/pau/tr/duyuru/2013-2014-egitim-ogretim-yili-bahar-yariyili-merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecisle-ogrenci-kabulu

teşekkürler adaşım paylaşım için :) bende takip ediyorum çoğunu ama henüz yakalayabilmiş değilim uludağda daha açıklamadı..bu arada bol kontenjan var pamukkalede çok şanslılar başvuracak olanlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sofu_

quote:

Pamukkale Üniversitesi de almaya başlamış. Güz döneminden boş kalan kontenjanlara alıyor.http://www.pamukkale.edu.tr/pau/tr/duyuru/2013-2014-egitim-ogretim-yili-bahar-yariyili-merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecisle-ogrenci-kabulu

teşekkürler adaşım paylaşım için :) bende takip ediyorum çoğunu ama henüz yakalayabilmiş değilim uludağda daha açıklamadı..bu arada bol kontenjan var pamukkalede çok şanslılar başvuracak olanlar :)

Rica ederim canım. Evet Pamukkale'ye başvuracaklar çok şanslı. Darısı Osmangazi'nin başına inşallah.

• Yök'ü arayan oldu mu yakın dönemde ?
  • bu sabah aradım, güz döneminde %10 kontenjanını doldurmayan okulların bahar döneminde kriterlere uygun başvuruları almaları gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calisci -- 30 Aralık 2013; 9:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calisci

bu sabah aradım, güz döneminde %10 kontenjanını doldurmayan okulların bahar döneminde kriterlere uygun başvuruları almaları gerekiyormuş.

Bak bu güzel işte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmangazi Üniversitesini aradım. Bizim üniversite almıyor dedi neymiş rektör yardımcısı almayın demiş alsalar şaşardım zaten.
  • quote:

Osmangazi Üniversitesini aradım. Bizim üniversite almıyor dedi neymiş rektör yardımcısı almayın demiş alsalar şaşardım zaten.

malesef cnm öyleymiş osmangazi yine yaptı yapacağını.ki ben öğrenci işlerine gittiğimde genel sorumluyla konuşuyorum biz alım yapmıcaz dedi.ama öğrenci işlerine giddiğimde yoklarım yine tmm allahtan ümit kesilmez.Bu arada az önce konuştum uludağ üniversitesi duyurularda yayım yapmıcak snrm dönem başladığında ilgili birime gidip başvurunu yapabilirsin dedi.ama sadece merkezi yerleştirmeyle tabi .
  • quote:

quote:

Osmangazi Üniversitesini aradım. Bizim üniversite almıyor dedi neymiş rektör yardımcısı almayın demiş alsalar şaşardım zaten.

malesef cnm öyleymiş osmangazi yine yaptı yapacağını.ki ben öğrenci işlerine gittiğimde genel sorumluyla konuşuyorum biz alım yapmıcaz dedi.ama öğrenci işlerine giddiğimde yoklarım yine tmm allahtan ümit kesilmez.Bu arada az önce konuştum uludağ üniversitesi duyurularda yayım yapmıcak snrm dönem başladığında ilgili birime gidip başvurunu yapabilirsin dedi.ama sadece merkezi yerleştirmeyle tabi .

böyle bir üslup var mı ya ? Bir üniversite alırken diğeri nasıl almamazlık yapıyor. Sonuçta ortada yök'ün kararı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: turnassol

quote:

quote:

böyle bir üslup var mı ya ? Bir üniversite alırken diğeri nasıl almamazlık yapıyor. Sonuçta ortada yök'ün kararı var.

aynen öyle ama iç işlerinde bağımsızlar bu yüzden.yinede diretmek gerek. başvururken ztn dilekçede fln bunu belirtmeli elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum çünkü daha fakültelerin haberi yok.öğrenci işleri tama diyo ama .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turnassol

quote:

quote:

aynen öyle ama iç işlerinde bağımsızlar bu yüzden.yinede diretmek gerek. başvururken ztn dilekçede fln bunu belirtmeli elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum çünkü daha fakültelerin haberi yok.öğrenci işleri tama diyo ama .

hukuk hocamlada görüştüm ben bu konuyu yökün ilgili maddelerini gösterdim başvurmamak için bi sebep yok başvurabilirsin dedi .

• Sakarya Üniversitesinden haberi olan var mi?

• quote:

quote:

Osmangazi'nin yaptığı saçmalıktan başka bir şey değil. Doğru haklısın Allah'tan ümit kesilmez.

• quote:

bu sabah aradım, güz döneminde %10 kontenjanını doldurmayan okulların bahar döneminde kriterlere uygun başvuruları almaları gerekiyormuş.

usta efsane habermiş bu.
  • Fatma_26 F kullanıcısına yanıt
    peki bir şey sorucam bende bu bahar dönemindeki geçişlere başvurmak istiyorum fakat istediğim üniversiteyle aramda 7 puan fark var. Okul birinciliğim de vardı onu kullanamadım farklı bir üniversiteye genel kontenjandan yerleştim. Şimdi bu sistemde ben tekrar onu kullanabilecek miyim? Dilekçemi ona göre yazıp yollayacağım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: IP.8

peki bir şey sorucam bende bu bahar dönemindeki geçişlere başvurmak istiyorum fakat istediğim üniversiteyle aramda 7 puan fark var. Okul birinciliğim de vardı onu kullanamadım farklı bir üniversiteye genel kontenjandan yerleştim. Şimdi bu sistemde ben tekrar onu kullanabilecek miyim? Dilekçemi ona göre yazıp yollayacağım da

Sizin puanınız girmek istediğiniz üniversitenin taban puanından yüksekse bu yatay geçişten yararlanabilirsiniz. Okul birinciliği kontenjanı hakkında bir bilgim yok.

• quote:

müdür bu denklik olayına onay veren yök mü başvurduğumuz okul mu? benim bölümüm mimarlıkla dersler neredeyse aynı mimarlık için başvuru yapsam nasıl bi durum olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

quote:

müdür bu denklik olayına onay veren yök mü başvurduğumuz okul mu? benim bölümüm mimarlıkla dersler neredeyse aynı mimarlık için başvuru yapsam nasıl bi durum olur acaba

farklı bölümden geçiş yok.aynı bölüm olması gerekiyor bu kesin şart .sadece kendi bölümünden geçiş yapabilirsin derslerin aynı olsada.ama yök ün bölüm değiştirme hakkında yeni bi çalışma yaptığını okumustum haberlerde araşrırabilirsiniz.

• sofu_ S kullanıcısına yanıt
    biraz baktım ama bulamadım öyle bir olay, nerde okudun hatırlıyomusun?

güz döneminde birebir aynı isimli programlardan değilde denklik bulunan programlar arası geçiş yapan arkadaşlarım olmuş. dersler arasında denklik varsa geçiş de var. okulun kendi keyfi tabi.
  • Oglen yokten kadinla birbirimize girdik telefonda ; bahar doneminde gecis planlaniyor diyo kesin mi diyorum planlaniyor diyo e devlet universitelerinde duyuru var diyorum yokten tarafimiza kesin bir bilgi aktarilmadi diyo sen nerede calisiyosun dedim yokte dedi bende bence yaniliyosun dedim gicik oldu kapatti

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.