Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

http://yataygecis.org/bahar-donemi-2014 arkadaşlar bakın burda da açıklamışlar lisans eğitimi alanlar dönem farketmeksizin geçiş yapabilirler ancak yök duyurduğu için ilan etmeye bilir üniversiteler sayfalarında siz arayın görüşün

Ben nedense bu siteye çok güvenemiyorum ya.

Valla bilmiyorum ama sanırım çoğu üni alıyor ben çukurovanın öğrenci işlerini aradım evet kesin alıyoruz dedi şubatın 10ndan sonra başvurun dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ege üni. hakkında bilgisi olan var mı?
  • Relapse_ R kullanıcısına yanıt
    öğrenci işleri başkanlığını ara sana daha net bilgi verirler.
  • yok mu bir haber
  • Beyler ben 2.sınıftayım ama geçen sene bahar döneminden alttan bir dersim var geçme şansım var mı? Geçersem kaçıncı sınıftan başlıycam. Bir de mekatronikten endüstri müh. geçilebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endstr -- 25 Aralık 2013; 18:47:03 >
  • Puan yeterli ise merkezi yerleşim puanı ile yetersiz ise yatay geçiş yani ortalama tutuyorsa başvuru 2 seçenek oluyor yani şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.yıldız.

Arkadaşlar şimdi ben bir üniversite de şuan hazırlıkta okuyorum fakat bölümüm inşaat mühendisliği puanım 355 civarıydı. benim bundan yararlanabilmem için bu puandan daha düşük üniversitelere mi başvuru yapabiliyorum ?

Ek: bir bölümden farklı bir bölüme yatay geçiş yapabiliyor muyuz ?

Puanın eşit veya daha düşük yerlere hayır bölüm değıştirilmiyor bu kesin

• Ankara ve Gazi ile konuştum. Bahar dönemi için geçiş yolu açık arkadaşlar
  • Arkadaslar her dönem başvuru yapabilirsiniz rahat olun. Bu sadece sene başı için geçerli değil 15 tatilde yapın başvurunuzu kontejan varsa aynı bölüm başka okula geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

Arkadaslar her dönem başvuru yapabilirsiniz rahat olun. Bu sadece sene başı için geçerli değil 15 tatilde yapın başvurunuzu kontejan varsa aynı bölüm başka okula geçebilirsiniz.

usta bu nasıl bir güven dolu yazıdır neye göre kime göre bi izah etsen
  • quote:

quote:

Arkadaslar her dönem başvuru yapabilirsiniz rahat olun. Bu sadece sene başı için geçerli değil 15 tatilde yapın başvurunuzu kontejan varsa aynı bölüm başka okula geçebilirsiniz.

Yökten yetkili ile konustum ve aldıgım bilgidir bu. Şahsen kendim de yaptım yatay geçiş kasım ayında.finallerden sonra yazın dilekçenizi gönderin gitmek istediğiniz okula 10 gün içinde belirleniyor zaten.

• quote:

quote:

quote:

Yökten yetkili ile konustum ve aldıgım bilgidir bu. Şahsen kendim de yaptım yatay geçiş kasım ayında.finallerden sonra yazın dilekçenizi gönderin gitmek istediğiniz okula 10 gün içinde belirleniyor zaten.

hayda aranan kan bulundu , ya zaten umudum artmaya başlamıştı yeditepe ve özyeğin resmi açıklama yaptıktan sonra seninki de ilaç oldu

ben bi de önceden yarım dönem okudum geçiş yaptığımda muhtemelen sayarlar bi sıkıntı yaşamadan kaldığım yerden devam etmek istiyorum.

Eyvallah bilgi için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

quote:

Arkadaşlar şimdi ben bir üniversite de şuan hazırlıkta okuyorum fakat bölümüm inşaat mühendisliği puanım 355 civarıydı. benim bundan yararlanabilmem için bu puandan daha düşük üniversitelere mi başvuru yapabiliyorum ?

Ek: bir bölümden farklı bir bölüme yatay geçiş yapabiliyor muyuz ?

Puanın eşit veya daha düşük yerlere hayır bölüm değıştirilmiyor bu kesin

peki puan bizim girdiğimiz seneye göre mi ?

Aynen

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayda aranan kan bulundu , ya zaten umudum artmaya başlamıştı yeditepe ve özyeğin resmi açıklama yaptıktan sonra seninki de ilaç oldu

ben bi de önceden yarım dönem okudum geçiş yaptığımda muhtemelen sayarlar bi sıkıntı yaşamadan kaldığım yerden devam etmek istiyorum.

Eyvallah bilgi için teşekkürler.

Rica ederim

• arkadaşlar bazı üniversiteler merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş bahar dönemi başvuru formunu açmış. google da arama yapınca yeditepe ve özdeğin üniversiteleri çıkıyor formları var bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubra_saygili

arkadaşlar bazı üniversiteler merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş bahar dönemi başvuru formunu açmış. google da arama yapınca yeditepe ve özdeğin üniversiteleri çıkıyor formları var bilginiz olsun.

Baska gozune carpan bir universite var mi ?
    Onlardan haberimiz var

• Ege'yi aradım yönetmeliğin ikinci dönem geçerli olup olmadığından haberleri yok. Araştıracaklarmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kubra_saygili

arkadaşlar bazı üniversiteler merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş bahar dönemi başvuru formunu açmış. google da arama yapınca yeditepe ve özdeğin üniversiteleri çıkıyor formları var bilginiz olsun.

Baska gozune carpan bir universite var mi ?
    Onlardan haberimiz var

Baska bulamadım baya araştırdım yok.

• kahramanmaraş sütçüimam üniversi gözünüze carparsa bilgilendirirseniz cok sevinirm arkadaşlar. ben takip ediyorm ama olaki gözmdn kaçarsa...

• Pamukkale Üniversitesi de almaya başlamış. Güz döneminden boş kalan kontenjanlara alıyor.http://www.pamukkale.edu.tr/pau/tr/duyuru/2013-2014-egitim-ogretim-yili-bahar-yariyili-merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecisle-ogrenci-kabulu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.