Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakarya Üniversiteside açtı haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubra_saygili

Sakarya Üniversiteside açtı haberiniz olsun

Sitede mi açıkladılar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

biraz baktım ama bulamadım öyle bir olay, nerde okudun hatırlıyomusun?

güz döneminde birebir aynı isimli programlardan değilde denklik bulunan programlar arası geçiş yapan arkadaşlarım olmuş. dersler arasında denklik varsa geçiş de var. okulun kendi keyfi tabi.

Derslerin uyumluysa başka bölüme geçebiliyosun diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

biraz baktım ama bulamadım öyle bir olay, nerde okudun hatırlıyomusun?

güz döneminde birebir aynı isimli programlardan değilde denklik bulunan programlar arası geçiş yapan arkadaşlarım olmuş. dersler arasında denklik varsa geçiş de var. okulun kendi keyfi tabi.

yökten son anda kararla bunun iptal edildiğini biliyorum hatta önceki sayfaları da oku burda onunla ilgili yazı var aynı bölüm olması grektiğine dair..ama yökü arama bişi bilmio ordaki bayan gececeğin üniyle temas kur.
  • gokhanxxx G kullanıcısına yanıt
    Evet duyurular kısmında 13 ocak başvuru tarihi

• arkadaşlar öncelikle merhaba sırf bu başlık için foruma üye oldum yıllardır erteleyip duruyodum şimdiye nasipmiş.bende atatürk üniversitesine geçmek istiyorum bunun için bugün yök ü aradım olayın üniversitelerin keyfine bağlı olmadığını boş kontenjan varsa bahar dönemindede alımların yapılacağını söylediler.okulu aradım telefona bakan görevli şahsen bilgi sahibi olmadığını belirtti ve pazartesi günü arayıp daire başkanından bilgi alabileceğimi söyledi.bu arada atatürk üniveritesini takip eden varsa açıklama veya başka türlü bi bilgiyi lütfen yazsın buraya.
  • stalker-190e kullanıcısına yanıt
    atatürk üniversitesi sene başında alım yapmış ama sanırım sivasda alım hiç yapılmamış
  • Arkadaşlar az önce aradım daha yökü adamlar açık açık her dönem alınacak diyor bazı üniler almıcaz diyolar dedim yazı ulaşmamıştır henüz dediler

• iyi haberler geliyo sürekli inşallah gönüllerimizden geçtiği gibi olur.tamamen sildim kafamda burayı olmazsa büyük hayal kırıklığı olacak
  • arkadaşlar yıllık sistem olan bi okulda okuyorum dönemlik sistem olan okula geçebilir miyim ? Engel bulunmuyor gibi duruyor
  • Peki arkadaşlar acaba alttan dersimiz olursa bi problem olur mu?Bi bilginiz var mı bunu da yöke sordunuz mu acaba?
  • alttan ders olursa sorun olmaz tek kriter oss puani. ayrica arkadaslar bu unuversitesilerin insiyatifine kalmis bisey degil. arkadasinda dedigi gibi en fazla yazi ulasmamistir.yazi geldikten sonra yapmak zorundalar.ben sene basinda bu uygulamadan yararlanip gecis yaptim.ilk baslarda uni.lerin haberleri daha dogrusu yazi yokten gelmedigi icin oyle bi uygulama yok dediler.isler ilerleyince , yokten yazi gelince bilgi vermeye baslasilar.benden soylemesi direk yokle iletisime gecin yoksa bosuna moraliniz bizulur.

• Gerçekten alttan ders olmasssa çok iyi olur ya çok ihtiyacım var benim umarım olur yöklede görüşeyim olmassa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

Arkadaşlar az önce aradım daha yökü adamlar açık açık her dönem alınacak diyor bazı üniler almıcaz diyolar dedim yazı ulaşmamıştır henüz dediler

o zaman niye hala ünilere yazı göndermiyolar ..şu işlemi bi yapsalar herşey biticek .bence arayıp yökü bunu sık sık belirtmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalımsınyar

Gerçekten alttan ders olmasssa çok iyi olur ya çok ihtiyacım var benim umarım olur yöklede görüşeyim olmassa

yök te yazıo ztn sadece mekezi yerleştirme puanının esas alınacağı başarı aranmayacağı.ki gecmek istediğim ünide problem değil dedi bu konu hakkında.alımlarını başlatan ünilerde aynı şeyi yazıyolar duyurularda.
  • arkadaşlar pasif kalarak hiç bişeyi halledemeyiz sürekli arayalım yökü
  • arkadaşlar itü hakkında bilgisi olan var mı
  • merhaba arkadaşlar. bende 2.dönem için inönü üniversite'sine geçiş yapmak istiyorm. şu anda 2.öğretimdeyim ama 1.öğretim e geçmek istiyorum ve puanım yetiyordu inönü için konuşuyorum. Peki geçersem eğer harç ödemeye sadece bu yıl için mi devam edeceğim yoksa geçişten sonra ki dönemlerde ödeme yapmayacak mıyım bunu öğrenmek istiyordum...
  • fatihsarikaya F kullanıcısına yanıt
    galiba ödemek yapmak zorundasın yökün yayınladığı mevzuatta öyle geçiyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.