Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • el olarak aralık sonu-ocak başı gibi açıklayacaklarını duyurdular...
  • arkadaşlar üniversitelere güz döneminde başvuru yapabiliyor muyuz geçiş için?
  • inşallah hadi bakalım benimde bayağı ihtiyacım var
  • Allah aşkına şimdi yatay geçiş olacak mı olmayacak mı ? bir de ben 1. öğretimim yatay gecişle bölümümün 2. öğretimine gitmek istiyorum olur mu ? Lanet ettim burdan durmak bile istemiyorum
  • Herkese Selamlar,

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçişler için blog yazımı okumanızı tavsiye ederim:http://tubacal.wordpress.com/2013/12/07/merkezi-yerlestirme-puaniyla-yatay-gecisler/

Sevgilerimle.
  • tuubacaa burada bahsedilen daha kesinleşmemiş bişey sen çok geride kalmıssın. senin yazdıklarını biz biliyoruz ztn gereksiz bilgiye gerek yok ;)
  • busra92, gereksiz bilgi dediğin için ben teşekkür ederim. :) O zaman benim aktarmaya çalıştığım bu bilgileri sen hiç üstüne alma. Gereksiz bilgi olarak gören başka arkadaşlarımız varsa onlardan da şimdilik özür dilerim. :)

Arkadaşlar, Üniversitelerin akademik takvimlerini takip etmenizi önerebilirim. Üniversiteler konu ile ilgili duyuruya çıksa da çıkmasa da; geçmek istediğiniz Üniversitenin Bahar dönemi derslerinin başlamasından itibaren ilk bir ay içinde başvuruda bulunabilirsiniz. YÖK, tüm Üniversitelere Ek Madde I - Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçişler için Yürütme Kurulu kararlarını tebliğ etti. Bu yazıda, eğitim - öğretim dönemi ifadesi açık olarak ifade edilmiş.

Umarım, olmak istediğiniz Üniversitelerde başarılı akademik hayatlarınız olur.
    Sevgilerimle.
  • escober12 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar escober12,

Ek Madde I - Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçişler'in yürürlükten kaldırılması ile ilgili yeni bir Kanun maddesi çıkmadıkça merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçişler 2014 - 15 akademik yılı için de uygulanacaktır.

Sevgilerimle.
  • Nerden baksanız 2 ay var arkadaşlar. Baya uzun bir süre. Umarım okullar da üzerilerinden bu atıllığı atarak net açıklamalarla karşımıza çıkarlar. Herkesin istediği gibi olur. Değiştirebilirsem 3. üniversitem olucak. Kimseye akıl vermek istemem ama başkasına göre hareket etmeyin asla. Ya da kızgınlıklarınıza kapılıp sırf bir yerden gitmek için gitmeyin :)
  • yeditepe tam burslu ve ya yarı burslu olan programları bile listeye eklememiş. bunu benden başka farkeden yokmu

edit: burslu geçiş yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodiakreagx -- 17 Aralık 2013; 22:14:58 >
  • bloodiakreagx B kullanıcısına yanıt
    Dostum hukuğun kontenjanı 4 gözüküyo. Bence tam burslu kontenjan o
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuubacaa

busra92, gereksiz bilgi dediğin için ben teşekkür ederim. :) O zaman benim aktarmaya çalıştığım bu bilgileri sen hiç üstüne alma. Gereksiz bilgi olarak gören başka arkadaşlarımız varsa onlardan da şimdilik özür dilerim. :)

Arkadaşlar, Üniversitelerin akademik takvimlerini takip etmenizi önerebilirim. Üniversiteler konu ile ilgili duyuruya çıksa da çıkmasa da; geçmek istediğiniz Üniversitenin Bahar dönemi derslerinin başlamasından itibaren ilk bir ay içinde başvuruda bulunabilirsiniz. YÖK, tüm Üniversitelere Ek Madde I - Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçişler için Yürütme Kurulu kararlarını tebliğ etti. Bu yazıda, eğitim - öğretim dönemi ifadesi açık olarak ifade edilmiş.

Sevgilerimle.

Peki tıp fakulteleri de bahar icin gecis yapabilir mi yoksa bu donemlik ayri mi tutulacak? Bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fck93

quote:

Orijinalden alıntı: tuubacaa

busra92, gereksiz bilgi dediğin için ben teşekkür ederim. :) O zaman benim aktarmaya çalıştığım bu bilgileri sen hiç üstüne alma. Gereksiz bilgi olarak gören başka arkadaşlarımız varsa onlardan da şimdilik özür dilerim. :)

Sevgilerimle.

Peki tıp fakulteleri de bahar icin gecis yapabilir mi yoksa bu donemlik ayri mi tutulacak? Bilginiz var mi?

Merkezi yerleştirme puanına göre kurum dışından yatay geçişlerde fakülte/yüksekokul ayrımı yok. Örneğin; Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi için de bahar döneminde merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş kontenjanı duyurmuş. Başvurmak istediğiniz Üniversite ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Sevgilerimle.

• Bugün Osmangazi Üniversitesi'ni aradım. Yökten yazı gelirse alırız dediler. İşimiz Yök'e kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Osmangazi değil Pamukkale de aynısı söyledi. Ayrıca Osmangazi siteden duyuru kısmından takip edin dedi.
  • İlgili okulun öğrenci işleri daire başkanlığına mı başvuru yapıyoruz ? Yoksa ilgili fakülteye mi ?
  • arkadaşlar yökten karar çıksa aralık sonu gibi mi çıkar olumlu veya olumsuz. gerçekten bunuda değerlendirememekten korkuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubra_saygili -- 17 Aralık 2013; 0:50:39 >
  • Arkadaşlar kocaeli bugün alamayacağını söyledi. Sadece güz dönemi için geçerli olduğunu söyledi. Nasıl iş ben anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnassol

Arkadaşlar kocaeli bugün alamayacağını söyledi. Sadece güz dönemi için geçerli olduğunu söyledi. Nasıl iş ben anlamadım.

Çukurova da ısrarla alacaz diyor 6.arayışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatma_26

Sadece Osmangazi değil Pamukkale de aynısı söyledi. Ayrıca Osmangazi siteden duyuru kısmından takip edin dedi.

cnm inş yarın bi uğrucam yüz yüze konuşiyim osmangaziyle yazarım buraya gerçi bayan artık ezberledi beni :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.