Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sofu_

evet öyle galiba...eskişehir osmangazi en son biz almıcaz ama her üninin kendi tercihi ..her üni kendi karar verir demişti ...eskişehir osmangaziye gidip bizzat tekrar soracağım bi gün inşallah .

Yani arkadasim yonetmelige uyup bir universite alip digerinin almamasi gibi bir durum olmamali bence. Alan neye dayanip aliyor, almayan neye dayanip almiyor belirtmesi lazim . Su an en az 10 universite alacagini belirtmis. İnşAllah en kısa zamanda hepsi alacagini aciklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet öyle galiba...eskişehir osmangazi en son biz almıcaz ama her üninin kendi tercihi ..her üni kendi karar verir demişti ...eskişehir osmangaziye gidip bizzat tekrar soracağım bi gün inşallah .

Benimde bahar döneminde geçiş yapmaya çok ihtiyacım var. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne sorduğunuzda buraya da yazarsanız sevinirim.

• Çukurovayı aradım alacaklarını söylediler

• arkadaşlar bu başvurularda şimdi puana çok detaylı bir şekilde dikkat edicekler mi?demek istediğim atıyorum x üniversitesine geçmek istiyorum kendi bölümüm 320,345 ile kapatmış.benim puanım ise 320,152 diyelim.bu durumda başvuramıyor muyum?yoksa üniversitenin insiyatifine mi kalmıştır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedge08 -- 13 Aralık 2013; 20:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar bu başvurularda şimdi puana çok detaylı bir şekilde dikkat edicekler mi?demek istediğim atıyorum x üniversitesine geçmek istiyorum kendi bölümüm 320,345 ile kapatmış.benim puanım ise 320,152 diyelim.bu durumda başvuramıyor muyum?yoksa üniversitenin insiyatifine mi kalmıştır?

Evet dikkat ediyorlar. O durumda basvuru yaparsin ancak kabul etmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fck93

quote:

arkadaşlar bu başvurularda şimdi puana çok detaylı bir şekilde dikkat edicekler mi?demek istediğim atıyorum x üniversitesine geçmek istiyorum kendi bölümüm 320,345 ile kapatmış.benim puanım ise 320,152 diyelim.bu durumda başvuramıyor muyum?yoksa üniversitenin insiyatifine mi kalmıştır?

Evet dikkat ediyorlar. O durumda basvuru yaparsin ancak kabul etmezler.

Hadi ya bizde zaten şans olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

malesef ya sen yinede başvur ben güz dönemi başvuru puanlarına baktım atıyorum üninin puanı 300.170 kişinin puanı 300.171 o kişi alınmış üniye ..
  • Bugün YÖK'e gidip bizzat bilgi aldım. Bu yeni yönetmeliğin yürürlükte olduğunu, bahar döneminde üniversitelerin güz döneminden boş kalan kontenjanlara alım yapacağını, lisans(4yıllık) ve önlisans(2 yıllık) her ikisininde geçerli alım yapılacağını öğrendim arkadaşlar.
  • Emsal teşkil edecek ilk öreneğimiz geldi arkadşlar hayırlı olsun.. Bu çok iyi bir haber...http://www.yeditepe.edu.tr/ogrenci-kabul/yatay-gecis
  • quote:

quote:

malesef ya sen yinede başvur ben güz dönemi başvuru puanlarına baktım atıyorum üninin puanı 300.170 kişinin puanı 300.171 o kişi alınmış üniye ..

Aynen hocam bende öyle düşünüyorum şansımızı deneyecez artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doline Monjahu

Bugün YÖK'e gidip bizzat bilgi aldım. Bu yeni yönetmeliğin yürürlükte olduğunu, bahar döneminde üniversitelerin güz döneminden boş kalan kontenjanlara alım yapacağını, lisans(4yıllık) ve önlisans(2 yıllık) her ikisininde geçerli alım yapılacağını öğrendim arkadaşlar.

lisans dediğimiz 4 yıllık olarak biliyoruz ancak buna TIP gibi 5 yıllık olan VETERİNERLİK gibi bunlar da dahil bunlar da geçiş yapabilir.
  • quote:

Emsal teşkil edecek ilk öreneğimiz geldi arkadşlar hayırlı olsun.. Bu çok iyi bir haber...http://www.yeditepe.edu.tr/ogrenci-kabul/yatay-gecis

Bu çok iyi oldu bak

• çok rahatladım ya güzel haberler gelmiş hep :) umarım olur bu iş. yatay geçişi ben değil kız arkadaşım yapacak olsa da ben yapacakmışım gibi etkileyecek hayatımı. bakalım her üniversite alım yapacak mı? umarım yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

çok rahatladım ya güzel haberler gelmiş hep :) umarım olur bu iş. yatay geçişi ben değil kız arkadaşım yapacak olsa da ben yapacakmışım gibi etkileyecek hayatımı. bakalım her üniversite alım yapacak mı? umarım yapar.

Biz de bekliyoruz inşAllah tum universiteler yakinda baslar duyurulari aciklamaya.

• quote:

quote:

Bugün YÖK'e gidip bizzat bilgi aldım. Bu yeni yönetmeliğin yürürlükte olduğunu, bahar döneminde üniversitelerin güz döneminden boş kalan kontenjanlara alım yapacağını, lisans(4yıllık) ve önlisans(2 yıllık) her ikisininde geçerli alım yapılacağını öğrendim arkadaşlar.

lisans dediğimiz 4 yıllık olarak biliyoruz ancak buna TIP gibi 5 yıllık olan VETERİNERLİK gibi bunlar da dahil bunlar da geçiş yapabilir.

tıplarda durum farklıdır. çünkü güz bahar diye yarıyıllar yok tıpta. tek bi sene baz alınır. çoğu fakülte böyle. ama belki istisna yerler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 14 Aralık 2013; 17:05:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

quote:

tıplarda durum farklıdır. çünkü güz bahar diye yarıyıllar yok tıpta. tek bi sene baz alınır. çoğu fakülte böyle. ama belki istisna yerler olabilir.

Arkadasim uludag ve pamukkale uni.ısrarla sordum. Evet alicaz dediler. Ayrica arkadasim yöke de sormus orada da tiplar da gecis yapabilir denmiş. Ha ama son durum ne olur bilemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

quote:

Arkadasim uludag ve pamukkale uni.ısrarla sordum. Evet alicaz dediler. Ayrica arkadasim yöke de sormus orada da tiplar da gecis yapabilir denmiş. Ha ama son durum ne olur bilemiyorum.

uludağ ve pamukkalede vize-final sistemi var. ama tıpların çoğunda komite sistemi var.yök'ün demesi bi şey ifade etmiyor. üniversiteler kendi içinde bağımsız. almıyorum derse kimse bi şey diyemez. hadi sistemi farklı olmasına rağmen aldı diyelim öğrencinin eski sınav notları sıfır sayılacağı için o yıl büyük ihtimalle sınıfta kalabilir.

• Bilmiyorum dostum. Hakli olabilirsin. Bekleyip gorecegiz. Ama inşAllah tüm tıp fak. gecis olur buna ihtiyacim var cunku :)

• quote:

Bilmiyorum dostum. Hakli olabilirsin. Bekleyip gorecegiz. Ama inşAllah tüm tıp fak. gecis olur buna ihtiyacim var cunku :)

durumunu biliyorum. inşallah en güzel şekilde sonuçlanır senin için :)
  • Görüştüğünüz okullar sitelerinde ne zaman duyuru yapacaklarını söylediler mi arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.