Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır şimdilik öyle bişey yok aynı bölüm olmak zorunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Arkadaslar bugün tekrardan sivas cumhuriyet universitesini aradim. Beni dekanliga yonlendirdiler. Orda telefonu acan bayan basvurulari alcaz fakat ogrenci alimi olabilirde olmayabilirde dedi bu nasil bi mantik dedim hocalar karar veriyo dedi
    Anlayamiyorum arkadaslar bunlar sanki farkli bi ulkede universitelermis gibi davraniyolar kimsenin kimseden bi haberi yok .

Bide ben birinci sinif elektrik elektronik okuyorum. Egerki gecersem dersleri nasil kabul ettirebilirim teknik resim falan bilgisi olan burdan da yazabilir ozel mesajda atabilir

hocam onlari hic takma sen.ben sene basinda bu yonetmelikten yararlanip okul degistirdim.ayni senin basina gelen benim basima geldi siz yollayin biz bakariza getirdiler isi.yoku aradim yokun kararini uygulamak zorunda olmalari soylendi bana ve aynen oylede oldu.

Hocm hangi üniversiteden hangi üniversiteye geçtin ve hangi bölümdü acaba ?

mugladan edirneye gectim hocam isletme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoca öncelikle insallah herkesin istediği geçiş olur.ama bir sorum olacak sizlere.mesela benım puanım 350 ben gidip 370lik bir üniversiteye basvurabiliyor muyum yada basvuru sartı nedir neye göre alıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

Orijinalden alıntı: engineeringROCKS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xzbit

yok artık öyle iş mi olur yav eylül e kadar beklemek ne demek ya okunan hazırlıgı kabul eder ya da tekrar bi bahar muhafiyeti yapar gecenler için çünkü ilk dönem bu yatay geçişden sonra sivas üniversitesinde muafiyet yapıldıgını duydum öyle başına buyruk davranamazlar üni ler bu işi çok sallıyo ama hayırlısı

İTÜ nün bana belirttiği gerekçe şu, zaten çok fazla başvuru yapılmıyor bu yüzden biz 5 kişi için muafiyet sınavı hazırlayamayız. uluslararası geçerliliği olan bir belge getirmeniz durumunda bile derslerin başlamasından 1 ay süre geçeceği için o döneme başlamamız mümkün değilmiş. bence de çok saçma ama öyle diyorlar yök de bana üniversitenin karar yetkisi vardır diyor.

hangi numarayı arayıp kimle görüştün söyler misin ben de aramak istiyorum da

0212 365 78 00 dan yatay geçiş için nuran hanımla görüşecem de

Ahaha o ne ya 1 kişi için muafiyet yapıldı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

hayır şimdilik öyle bişey yok aynı bölüm olmak zorunda

hocam,alt dan ders olmaması ile ilgili bir şart var mı?baktım da göremedim :/ bir dersten kaldımda :/

• sadece öss puanının tutması lazım bende bi dersten muallaktayım
  • quote:

ortalama falan yok hocam bu sadece öss puanına bakıyor.

2009 yılında girmişsek nasıl olacak peki? Mesela benim 2009daki 250 ea puana 320 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 12 Ocak 2014; 13:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

quote:

2009 yılında girmişsek nasıl olacak peki? Mesela benim 2009daki 250 ea puana 320 oluyor

1. kural 2009 yılında geçmek istediğiniz üniversitede ki bölüme öğrenci alınmış olması gerekiyor.
    2. kural 2009 yılında ki puana bakılıyor ve sizin ki yüksekse geçebiliyorsunuz.

• Sakarya üniversitesinde okuyan arkadaş var mı? Üniversite hakkında ne düşünüyor? Özellikle YBS hakkında bilgi verirse sevinirim.
  • dersinin kalmis olmasi sorun degil tek sart osym puanin.benimde kalan 3 ders var daha butlere var ama :)

• arkadaslar son durum nedir bahar donemi icin gecis yapmak mumkunmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

quote:

1. kural 2009 yılında geçmek istediğiniz üniversitede ki bölüme öğrenci alınmış olması gerekiyor.
    2. kural 2009 yılında ki puana bakılıyor ve sizin ki yüksekse geçebiliyorsunuz.

Yani Yerleşilen yıldaki duruma bakılıyor.Dersane'ye danıştım bu şekilde söylememişti.Teşekkürler bilgilendirme için..

• Şuan okuduğum okulda hazırlık okuyorum yatayheçiş ilegeçersem hazırlık devam mı edeçeğim? Sakarya el.elektronik geçmeyi düşünüyorum.
  • ARKADAŞLAR HERKES BENİ DİNLESİN ŞU ANDA YATAY GEÇİŞ DUYURUSU YAPMAYAN ÜNİVERSİTE NERDEYSE KALMAMIŞ İŞİN ÜZÜCÜ TARAFI ÜNİVERSİTELERİN YÜZDE SEKSENİ YENİ YÖNETMELİĞE GÖRE DEĞİL NOT ORTALAMASINA BAKIP ÖĞRENCİ ALACAĞINI DUYURMUŞLAR BU YENİ YÖNETMELİĞE DAİR HİÇ BİR BİLGİYE YER VERMEMİŞLER.HATTA YÖK Ü ARADIM ŞİKAYET ETTİM BU DURUMU BANA VERDİKLERİ CEVAP HER ÜNİVERSİTE BU YENİ YÖNETMELİĞİ UYGULAYIP UYGULAMAMAKTA ÖZGÜRMÜŞ ŞAŞTIM KALDIM VALLAHİ.
  • Arkadaşlar dokuz Eylül de duyurular bölümünde yayinlamis ama aralık ortasi sanırım kabul etcek haberiniz olsun

• nasıl özgürmüş ya saçmalıga bak kafasına göre mi alıyorlar
  • bugun ataturk universitesine gidip sordum bu uygulama hakkinda yök e olumsuz yazi yazdiklarini desteklemediklerini belirttiler sebepse ogrencilerin gec gelmesi derslere konsantre olamamasiymis.iki haftaya kadar kesin sonuc cikacakmis bekle dediler.simdi bir yasa var ve okul begenmiyo diye ben bu hakkimdan mahrum mu kalacağim? yok boyle bi saçmalik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

Orijinalden alıntı: madasff

ARKADAŞLAR BENİM GEÇİŞ YAPMAK İSTEDİĞİM ÜNİ. DE ZORUNLU HAZIRLIK VAR SIKINTI OLUR MU BAŞVURSAM BEN SORUN OLMUYOR DİYE BİLİYORUM UMARIM OLMUYORDUR BENİM OKUDUGUM ÜNİ.DE DİREK 1. SINIF OLARAK BAŞLADIM BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN CEVAP ATAR MI ?

Muafiyet sinavina girersin eger basarisiz olursan hazirlik okursun

bahar dönemine o sınavı yapmıyorlar, itüyü aradım ve bana net bir dille puanınız yetiyorsa sizi alırız ama önümüzdeki eylüle kadar beklersin dediler. böyle saçma iş mi olur? ne anlamı kaldı o zaman bahar döneminde geçişin?

senin verdiğin numaradan ben de aradım bahar döneminde olmuyacak o her dönem başında olucak dediler kafayı yiyeceğim şimdi

• Cumhuriyet Üniversitesi'ni merak eden arkadaşlar ben mail attım öğrenci işlerine, onlara yök'ü aradım eğer şartlar sağlanıyorsa ve güz döneminden sarkma boş kontenjan varsa başvuru yapabileceğimi söylediler yazdım, açıkladım. bugün cevap gelmiş ' İligili fakülte dekanlığına başvurabilirsiniz. ' diye.Hadi hayırlısı.
  • Arkadaşlar istanbul üniversitesine geçiş düşünenler varsa acil mesaj atabilir mi??

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.