Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet tek sart puaninin yetmesi yaziyo ikinci ogretim fln diye bi madde yok insallah gonlunce olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla 1. sınıfı bitirmek mi gerekiyor acaba ? Tekrara kalacağım kesin.
  • Arkadaşlar başvuru tarihi geçti mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

İlla 1. sınıfı bitirmek mi gerekiyor acaba ? Tekrara kalacağım kesin.

öyle bir zorunluluk yok, hazirlikta dahi olsaniz gecis yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

Şöyle anlatayım o halde hocam ben; 2012'de sınava girip güzel bir puan almıştım. Ancak bölümden memnun kalmadım. 6 dersim var 6'sı da F geldi zaten. Benim planım 2. yarıyılda okulla ilişiğimi tamamen keserek sınava yeniden hazırlanmaktı.

Bu durumda başvurabilir miyim ben bu merkezi puanla yatay geçişe ve mesela ben tarih okuyordum, coğrafyaya geçebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 11 Şubat 2014; 23:09:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

Şöyle anlatayım o halde hocam ben; 2012'de sınava girip güzel bir puan almıştım. Ancak bölümden memnun kalmadım. 6 dersim var 6'sı da F geldi zaten. Benim planım 2. yarıyılda okulla ilişiğimi tamamen keserek sınava yeniden hazırlanmaktı.

Bu durumda başvurabilir miyim ben bu merkezi puanla yatay geçişe ve mesela ben tarih okuyordum, coğrafyaya geçebilir miyim ?

Bolum ayni kalmak sartiyla okul degistirebilirsin. Bolum degistirme kismindan emin degilim

• Anadolu'yu arayıp herhangi bi bilgi alan var mı acaba ? Yazı bekliyoruz felan diyorlardı en son

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim puanim girmek istedigim bolumun 11 puan gerisinde. Acaba basvuru yapsam kontenjandan filan girebilir miyim :-)

• Gözümüz aydın, isteyen istediği bölüme geçebiliyor. Ben İnşallah tıptan mühendisliye geçeceğim.
    ilgili karar:http://www.iticu.edu.tr/uploads/etkinlik/1118/yonetmelikk.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.nihan

Anadolu'yu arayıp herhangi bi bilgi alan var mı acaba ? Yazı bekliyoruz felan diyorlardı en son

Ben en son 4 gün önce aradım, bahar dönemi için mühendislik fakültesi alım yapmayacak dendi.Diğer bölümlerde ise kontenjana bağlı olduğunu söyledi.Kesin olmamakla birlikte konuşmamdan çıkardığım kadarıyla -adamın dedikleri pek anlaşılmıyordu- hazırlık öğrencilerinin mühendislik fakültesine alımı yapılacak.Ben artık sene sonunu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.nihan

Anadolu'yu arayıp herhangi bi bilgi alan var mı acaba ? Yazı bekliyoruz felan diyorlardı en son

Ben gecenlerde anadolu universitesi insaat muh. Bolumuyle konusmustum. Basvuru kabul ettiklerini soylemislerdi

• Arkadaşlar Dumlupinar Universitesine basvurmustum. Ve kabul edildim. Şimdi yeni üniversiteye kayıt olmak için eski üniversiteden belge almam gerekiyor mu ? (Transkript,ders icerigi haricinde)
  • Bölümün aynı olması gerekmiyormuş. Yaşa be YÖK, çok işime yarayacak bu
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    gozun aydin kardesim darisi benim basima :) okul ne goturmen gerektiğini soyleyecektir

• ben şuanda antalyada isteğe bağlı hazırlık okuyorum.makine müh. kazandım.bu dönem celal bayar hazırlığa geçmek istiyorum ama orda makine müh. hazırlık zorunlu ve internet sitesinde bilgi yok arayıncada adam akıllı bilgi vermiyorlar.ne yapmam gerekiyor?cevap verirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar şimdi mesela diş 1. Siniftayız ama birinci dönem kaldık. Bahar döneminde tıbba basvursak. Basvuruyu kabul edip seneye mi başlatirlar. Kabul edip önceki donemki dersleri mi verdirirler. Yoksa kabul etmezler seneye güz döneminde mi başvur derler

• quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

gozun aydin kardesim darisi benim basima :) okul ne goturmen gerektiğini soyleyecektir

Teşekkürler efendim. İnşallah sizinde istediğiniz yer olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: besir99

Gözümüz aydın, isteyen istediği bölüme geçebiliyor. Ben İnşallah tıptan mühendisliye geçeceğim.

Bu kesin mi? Bilgisayar mühendisliğinden tıp'a geçebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

quote:

Gözümüz aydın, isteyen istediği bölüme geçebiliyor. Ben İnşallah tıptan mühendisliye geçeceğim.

Evet kesin. Ister tıptan bilgisayar mühendisliğine geç ister tam tersi. Yeterki puanın yetsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

quote:

Evet kesin. Ister tıptan bilgisayar mühendisliğine geç ister tam tersi. Yeterki puanın yetsin.

bir dahaki dönemle ilgili bir bilgi var mı? çok güvenemiyorum bu kararın kalıcığına .

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.