Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var ben de mimarliktan end muh e gecicem bunun 2. Donem yapilabilmesi icin dilekce yolluyoruz sen de destek ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EllisNeptune

Var ben de mimarliktan end muh e gecicem bunun 2. Donem yapilabilmesi icin dilekce yolluyoruz sen de destek ver

bende dilekçe yollamak istiyorum nasıl yapıyoruz hocam bilgi verirmisin
  • ..TK.. . kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98460030&p=1

Buyur burayi incele mobildeyim kusura bajma tan dilekceyi atamiyorum ama son sayfalara dogru hazırlanmış bi dilekcemiz var nasil gonderilicegi de anlatildi ben ve 1 arkadas dun yolladik digerlerinin de yollamasinj bekliyoruz

• 2014-2015 Ara dönem merkezi yatay geçiş yapmak isteyen arkadaşlar bu dilekçeyi gönderebilir.http://forum.donanimhaber.com/m_98460030/f_//tm.htm 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_samet20 -- 22 Ekim 2014; 16:33:02 >

• by_samet20 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene merkezi yatay geçiş yapmadım.Bu sene yapmam lazım tam heveslendim ki bu maddeyi görünce tüm hevesim kaçtı.Geçen sene yoktu böyle bir şey.

• Hocam geçen senede ara dönemde yokmuş ama arkadaşlar iyi organize olup haklarını aramışlar ve kazanmışlar.Bizde bekliyoruz bakalım bişeyler olacakmı diye
  • by_samet20 kullanıcısına yanıt
    O kadar ihtiyacım var ki :(

• Konuyu hortlatcam ama bu bahar yariyilinda bütün üniversitelermi geçiş acmicak yoksa açan yerler olurmu ben usaga geçmek istiyorum bilgisi olan varsa yardım edeblirmi

• Yök e bağlı oldukları için hiçbiri açmayacak
  • Arkadaslar herkese merhaba benim bi kac sorum var eger bilgili arkadaslar yardım ederlerse cok sevinirim ben 2 sene once sınava girdim ve özel bi üniversiteyi kazandım %50 burslu olarak orda 1 sene hazırlık okudum gectim hazırlıgı bu sene 1.sınıfa basladım ama bazı sorunlardan dolayı okula gitmiyorum okulu bıraktım kaydım okulda halen duruyor gitmek istedigim üniversite devlet üniversitesi girdigim seneki taban puanı benim taban puanımdan 6 puan dusuk ve ağustosta yaptıkları merkezi yerleştirme puanı ile yaptıkları geçiş sonuclarına baktım üniversitenin taban puanından 1 puan fazla alan öğrenci bile girmeye hak kazanmıs asıl sorularım ise arkadaslar suan okula gitmiyorum devamsızlıktan ve derslerden otomatik olarak kaldım ama kaydım hala okulda ve okul özel üniversite ösym puanı ile gecmek istedigim üniversite ise devlet üniversitesi sizce benim gecmemem icin bi neden var mı ortada ve son sorum ise benim bu okula gecme sansım yüksek mi yani 1 puanla bile kabul etmisler benim 6 puan fazla üniversitenin taban puanından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutlarrr -- 20 Kasım 2014; 15:22:51 >

• merhabalar arkadaşlar gösterdiğiniz dilekçeyi ben de göndermek istiyorum işe yarar mı sizce gerçekten ben ve benim gibi olanları ciddi derecede mağdur bırakıyorlar geçen senelerde bunlardan yararlananlar oldu da niye bu sene olmuyor benim de tepkim buna sadece o sene mi mağdur oldular da bu sene bir yıl beklemek zorunda kalıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlarrr

Arkadaslar herkese merhaba benim bi kac sorum var eger bilgili arkadaslar yardım ederlerse cok sevinirim ben 2 sene once sınava girdim ve özel bi üniversiteyi kazandım %50 burslu olarak orda 1 sene hazırlık okudum gectim hazırlıgı bu sene 1.sınıfa basladım ama bazı sorunlardan dolayı okula gitmiyorum okulu bıraktım kaydım okulda halen duruyor gitmek istedigim üniversite devlet üniversitesi girdigim seneki taban puanı benim taban puanımdan 6 puan dusuk ve ağustosta yaptıkları merkezi yerleştirme puanı ile yaptıkları geçiş sonuclarına baktım üniversitenin taban puanından 1 puan fazla alan öğrenci bile girmeye hak kazanmıs asıl sorularım ise arkadaslar suan okula gitmiyorum devamsızlıktan ve derslerden otomatik olarak kaldım ama kaydım hala okulda ve okul özel üniversite ösym puanı ile gecmek istedigim üniversite ise devlet üniversitesi sizce benim gecmemem icin bi neden var mı ortada ve son sorum ise benim bu okula gecme sansım yüksek mi yani 1 puanla bile kabul etmisler benim 6 puan fazla üniversitenin taban puanından.

Geçiş yapmanda engel teşkil edecek bir durum yok, puanın da yüksek.Yani yapabilirsin.

• arkadaşlar bu sene ara dönem de geçiş yapmak isteyen öğrenciler facebook tan da bilgilenebilirler yök talep olursa açılabileceğini belitmiş yani ne kdar çok dilekçe o kadar çok şans demek dilekçelerinizi yazın
  • Persona Non Grata kullanıcısına yanıt
    Hocam bahar döneminde komple yatay geçiş mi kapali yoksa sadece merkezi yerlestirme mi kapali? Ortalama ile bahar döneminde geçiş yapabiliyoruz mu?

• şu an komple kapalı hem merkezi yerleştirme ile hemde not ortalaması ile geçiş için 21. sayfada bir dilekçe var onu yazıp gönderebilirsin yök e eğer geçiş yapmak istiyorsan talep sayısına göre her ikiside açılacak
  • Ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

Hocam bahar döneminde komple yatay geçiş mi kapali yoksa sadece merkezi yerlestirme mi kapali? Ortalama ile bahar döneminde geçiş yapabiliyoruz mu?

Hayır, ortalama ile geçiş de sadece yazın yapılıyor.

• ya şimdi başvurular ne zaman başlıyor?

• Arkadaşlar peki şimdi ben okulda kaydım dururken sınava hazırlanıyorum hedefim var ama açıkta da kalmak istemiyorum sorunun asıl onemli kısmı su şimdi ben gittim bi üniversiteyi kazandım kayıt da yaptım ama ösym ile tercih de yaptım oraya da kabul edildim şimdi biliyorsunuz okul kayıtlarından sonra açıklanıyor geçiş sonuçları ben kazandığım üniden kaydımı silip tekrar ösym puanı ile tercih yaptıgım okula kayıt yaptırabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlarrr

Arkadaşlar peki şimdi ben okulda kaydım dururken sınava hazırlanıyorum hedefim var ama açıkta da kalmak istemiyorum sorunun asıl onemli kısmı su şimdi ben gittim bi üniversiteyi kazandım kayıt da yaptım ama ösym ile tercih de yaptım oraya da kabul edildim şimdi biliyorsunuz okul kayıtlarından sonra açıklanıyor geçiş sonuçları ben kazandığım üniden kaydımı silip tekrar ösym puanı ile tercih yaptıgım okula kayıt yaptırabilir miyim

Hocam bu konu hakkında en doğru bilgiyi size yök verir.444 8 965 den ulaşıp sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.