Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar benim 2 tane sorum olucak;

1- ben 2014te pau edeb a kayt oldum fakat okumadan dondurdum , merkezi yerlesteme puaniyla yatay gecis yapabilir miyim??

2- benim ts1 de 355 puanim var . pau sosyal bu yil 356 ile kapatti yerlesemedim. Seneye pau sosyal 350 ye duserse ben gecis yapabilir miyim ?

Yani bizim yerlestigimiz seneki puanimizin gecmek istedigimiz bolumun hangi yilki puanindan yuksek olmasi lazim ??

Ben 2014 te yerlestim . Pau sosyalin 2014 teki taban puanina , benim puan yetmiyo. Ama 2015 teki taban puanina benim puan yeterse gecebilir miyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__

mrb arkadaslar benim 2 tane sorum olucak;

1- ben 2014te pau edeb a kayt oldum fakat okumadan dondurdum , merkezi yerlesteme puaniyla yatay gecis yapabilir miyim??

2- benim ts1 de 355 puanim var . pau sosyal bu yil 356 ile kapatti yerlesemedim. Seneye pau sosyal 350 ye duserse ben gecis yapabilir miyim ?

Yani bizim yerlestigimiz seneki puanimizin gecmek istedigimiz bolumun hangi yilki puanindan yuksek olmasi lazim ??

Ben 2014 te yerlestim . Pau sosyalin 2014 teki taban puanina , benim puan yetmiyo. Ama 2015 teki taban puanina benim puan yeterse gecebilir miyim??

dondurma olayıyla ilgili bi bilgim yok ama yerlestigin yıl ki puanına göre gecis yapabilirsin yani 2014te yerlestiyseniz 2015 puanı anlamsız 2014 puanı gecerlidir sizin icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

quote:

Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__

mrb arkadaslar benim 2 tane sorum olucak;

dondurma olayıyla ilgili bi bilgim yok ama yerlestigin yıl ki puanına göre gecis yapabilirsin yani 2014te yerlestiyseniz 2015 puanı anlamsız 2014 puanı gecerlidir sizin icin

anladim tesekkur ederim . Bende bgun biraz arastrm . Sonu ayni. yani bi uni.nin bi bolumune o sene yrlesemediysek puanimiz tutmadiysa , birdaha yerlesemiyoruz osym puaniyla yapilan yatay gecisle.

• Sinavsiz geçiş ile yerlesen biri mesela elektronik okuyan elektrige gecis yapabilirmi ???

• Arkadaşlar bende bir soru sormak istiyorum 2010 üniversite girişliyim hazırlığı iki senede geçebildim şuan 2.sınıf birinci dönemdeyim normalde bu sene son senem olması lazım ama alttan derslerim var 2 senede kaybim var okuldan ve bölümden memnun değilim merkezi yerleştirme puaniyla farkli bir üniversitenin farklı bir bölümüne yatay gecis yapabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezman -- 17 Aralık 2014; 6:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ata

Bahar döneminde olması için dilekçe yazıyoruz facebook merkezi yerleştirme puanla geçiş istiyoruz diye bır profil var ordan daha iyi bilgi alırsın.

Siz şimdi 1. Sınıflar bahar döneminde geçiş yapabilsin diye mi uğraşıyosunuz yoksa tüm ara dönemler için mi? Bildiğim kadarıyla 2. Sınıfa geçilmeden geçiş hakkı yok çünkü.

• talha-25 kullanıcısına yanıt
    Hocam merkezi yatay geçişte sınıf ayrımı yok hazırlık sınıfları da dahil arasınıflar 1,4 sınıflardaki herkes geçiş yapabilir.Sınıf ayrımı yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_samet20

Hocam merkezi yatay geçişte sınıf ayrımı yok hazırlık sınıfları da dahil arasınıflar 1,4 sınıflardaki herkes geçiş yapabilir.Sınıf ayrımı yok yani

Ama ben sadece 3 ve 5. Yarıyılda öğrenci kabul edenler biliyorum. Okuldan okula degişiyor mu yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: talha-25

quote:

Orijinalden alıntı: by_samet20

Ama ben sadece 3 ve 5. Yarıyılda öğrenci kabul edenler biliyorum. Okuldan okula degişiyor mu yoksa?

Hocam o normal yatay geçiş yani Not ortalaması ile olan geçiş.Merkezi yatay geçişte öyle bir kısıtlama yok.
  • Hala bi gelişme yok galiba açarlar umarım geçişi
  • Arkadaşlar ben bu eylül döneminde merkezi yatay geçiş yaptım. Ancak bölümüme geri dönmek istiyorum. Benim de mi ağustosu beklemem gerekiyor. Şubatta geçemez miyim ?
  • Yok bi kere geçiş yaparsan bi daha yapamıyosun
  • Geçen sene bu dönemlerde kapalı mıydı geçiş ? Bu sene yapılan açıklamada bahar döneminde olmıyacağı söylenmiş bi bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koulgar12

Arkadaşlar ben bu eylül döneminde merkezi yatay geçiş yaptım. Ancak bölümüme geri dönmek istiyorum. Benim de mi ağustosu beklemem gerekiyor. Şubatta geçemez miyim ?

Sadece eski yerine geri donme sansin var. Tekrar basvur.

• Arkadaslar ben bizzat rektor yardimcisina kadar ciktim. Subat ayinda gecis olabiliyor mu diye ancak yonetmelikte universitenin kayit doneminde dedigi icin bu da subat ayinda gecisin onunu kapatiyor. Sadece yeni bi yonetmelik gelirse bu mumkun olabilirmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Koulgar12

Arkadaslar ben bizzat rektor yardimcisina kadar ciktim. Subat ayinda gecis olabiliyor mu diye ancak yonetmelikte universitenin kayit doneminde dedigi icin bu da subat ayinda gecisin onunu kapatiyor. Sadece yeni bi yonetmelik gelirse bu mumkun olabilirmis

.

• Arkadaşlar merhaba. Ben 2014 yılında Bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandım ve şu an okuyorum ama merkezi yerleştirme puanı ile Ege üniversitesi gıda mühendisliği bölümüne yatay geçiş yapmak istiyorum. ÖSYM puanım, Ege üniversitesinin gıda mühendisliği bölümünün taban puanından 15 puan daha fazla. Geçiş yapabilir miyim? Yapabilirsem ne zaman yapabilirim?
  • Kardeşim merkezi puan ile yatay geçiş şuan için yok acilirsa duyurulur. Rahat gecersin tabii gecis acilirsa. 10 gün icinde netlik kazanır.

• Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. İnternette Bilkent Üniversitesine dair fazla bir bilgi bulamadım. Bilkent üniversitesinin %100 burslu bir programına puanım yetiyor. Herhangi bir ücret ödemeden bu programa geçiş yapabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.