Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam açarlarsa birinci Sınıflar faydalanır mı sence
  • Evet hocam o şekilde sene kaybı yaşamazsınız.
  • Geçen senelerde hazırlıklar,1,2,3, son sınıflar herkes yararlanmış.Geçişe izin verilirse yararlanabiliriz.
  • by_samet20 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağol dostum nezaman belli olur sonuç? Birde benim okudugum bolum turkce gecicegim bolum ingilizce hazirlik okuma durumu nasil halledilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just-fly

Teşekkürler sağol dostum nezaman belli olur sonuç? Birde benim okudugum bolum turkce gecicegim bolum ingilizce hazirlik okuma durumu nasil halledilecek?

sinava gireceksin gecemezsen 1 yil hazirlik okuman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_samet20

Geçen senelerde hazırlıklar,1,2,3, son sınıflar herkes yararlanmış.Geçişe izin verilirse yararlanabiliriz.

Hadi inşallah geçiş çıkarsa belgeler için 900 km uzaklıktaki yere gideceğim ama olsun

• speedyrazor kullanıcısına yanıt
    İyide 2.dönem icin gecis olursa 1.dönem hazirligi nasil halledicem? Kafam karıştı orda biraz

• quote:

İyide 2.dönem icin gecis olursa 1.dönem hazirligi nasil halledicem? Kafam karıştı orda biraz

sinavi gecemezsen universite ne yapar belli olmaz bolume baslayamayacagin kesin
  • Bir saçmalık olucağı kesin ama bakalım karar çıkarsa okulla konuşacam

• quote:

Bir saçmalık olucağı kesin ama bakalım karar çıkarsa okulla konuşacam

Başına gelebikecek olayları yazayım
    Sınavı geçemezsen
    Kaydını yapmayabilir
    2. Dönem hazırlık sınıfına gönderirir ve önümüzdeki sene başındaki ingilizce sınavını geçmeni isteyebilir
    Okula başlatmaz sene başındaki sınavı geçersen bölüme başlarsın geçemezsen hazırlık okursun
    Geçiş kurallarına madde eklenir Dil farkı olan bölümlere geçemeyebilirsin
    Bu uzar gider

• Bir çok öğrenci bu kararı bekliyo çok heyecanlandım allahım nolur açılsın şu geçiş
  • Arkadaşlar odtü ara dönemde merkezi yerleştime puanı ile öğrenci alıyor mu bilgisi olan var mı? geçiş yapanınız var mı?
  • yessssss gencler BASARDIKKKKKKKKKKKK YEKTA SARAC FBOOKTA GECİS YAPABİLİRİZ DİYE PAYLASMISSSSS. AMA Bİ SORUN VAR FARKLI Bİ SEKİLDE UYGULANACAK SANIRIM ORAYI NET ANLAYAMADIM
  • Gençleeeeeeeeeeeeeeeerrrrr soysalays'ın dediği gibi açıldı geçiş başardık. Ama merkezi yatay geçiş mi acaba daha bilgili biri tam olayı netleştirebilir mi :D

• Merkezi gecisdir muhtemelen emeklerimize sağlık

• su sacmalıgı eklemisler: isteyen üni ögrenci kabul edecek istemeyen etmeyecek!!!!

ben akdeniz ve sdü'ye mail attım gelen cevabı yazacagım belki gecmek isteyenler vardır diye. sizler de mail atsanız (veya arasanız) ve yanıtları burda paylasırsanız cok güzel olur hangi okullar kabul ediyor bir fikrimiz olur. (insallah herkesin istedigi okullar kabul ediyordur.)
  • Kırklareli çankırı Kırıkkaleye geçmek isteyen varmı arkadaşlar o okullar alıyor mu bilginiz varmı ?

• Pamukkale Üniversitesine geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa iletişim içinde olalım.
  • Hayırlı olsun arkadaşlar haber geldi:
    Habertürkwww.haberturk.com
    YÖK'ten flaş karar!
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/1029908-yokten-flas-karar

• Bahar döneminde yatay geçiş açılması, yaz döneminde yatay geçiş hakkı verilmeme olasılığını ortaya çıkarır mı? Yani bu yaz yine merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapılabilecek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.