Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kimden bilgi alabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar akdeniz üniversitesi ara dönemde ögrenci kabul etmiyormus mail geldi bilginize :(
  • arkadaşlar dokuz eylül istatistikten çukurova istatistiğe geçmek istiyorum. ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun, bu lanet okuldan kurtulmak istiyorum hazırlıktan muaf olup geçtim ilk yıl kaldım şu an 2. yılım 1. sınıfım. lütfen çok acil yardım.
  • Uludağ Üniversitesi Bahar Döneminde merkezi yerleştime puanıyla yatay geçiş alıyor mu ?

Öğrenen arkadaşlar cevap yazabilir mi ?
  • arkadaşlar mrb bişey sorucam aynı puan türünde yatay geçiş yaparken merkezi yerleştirme puanı şartmı .yani sundan dolayı soruyorum madde de kontenjanı aşmazsa başvuranların kaydının yapılmasına madde si var.ilk şart puanın tutmasımı şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecomakli

arkadaşlar mrb bişey sorucam aynı puan türünde yatay geçiş yaparken merkezi yerleştirme puanı şartmı .yani sundan dolayı soruyorum madde de kontenjanı aşmazsa başvuranların kaydının yapılmasına madde si var.ilk şart puanın tutmasımı şimdiden tşkler

İlk şart puan tutması.
    Puan tutanları sıraya puana gore siraya dizip kontenjan sayisi kadar aliyor.
    1 kisinin puani tutuyosa 1 kişi alıyor.
    Gecen sene yatay gecis sonuclari komedi.
    50 kisiden 40 tanesi puan yetersiz :)=
    Umut fakirin ekmeği

• Arkadaşlar merhaba. Dün akşam biraz araştırdığım kadarıyla sanırım bahar dönemi için yatay geçiş kontenjanı açıp açmamak üniversitelerin kendi inisiyatifine bırakılmış ve benim geçmek istediğim okul da açmamış. Yazın yapılan yatay geçişe kaldı benim işim. Ben bu yatay geçişin nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi almak için yazıyorum aslında. Yani neyi nasıl yapmam gerekiyor prosedürü nedir kaçırmak ya da yanlış bir şey yapmak istemiyorum YÖK'ten tam ve doğru bilgi alan birileri varsa açıklayıcı bir şekilde anlatabilirse gerçekten çok sevineceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Orijinalden alıntı: ecomakli

arkadaşlar mrb bişey sorucam aynı puan türünde yatay geçiş yaparken merkezi yerleştirme puanı şartmı .yani sundan dolayı soruyorum madde de kontenjanı aşmazsa başvuranların kaydının yapılmasına madde si var.ilk şart puanın tutmasımı şimdiden tşkler

İlk şart puan tutması.
    Puan tutanları sıraya puana gore siraya dizip kontenjan sayisi kadar aliyor.
    1 kisinin puani tutuyosa 1 kişi alıyor.
    Gecen sene yatay gecis sonuclari komedi.
    50 kisiden 40 tanesi puan yetersiz :)=
    Umut fakirin ekmeği

eyvallah kardeşim cvp için .yatay geçiş ile ilgili konuda(donanım haberde) bir arkadaşımız 2012 yılında 2 kişinin puanı tutmadan erciyes ünv yatay geçişi olmuş yazıyodu o yüzden sormak istedim

• Bu transkript belgesini ara sınıflar icin dio ben 1. Sınifa yeni basladım yani 1.donem yeni bitti benimde cıkartmam gerekiyomu bu belgeyi

• Sakarya %20 kontenjan açmış

• itü hakkında bilgisi olan var ???
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. şuan işletme okuyorum. 5. yılım. sınava girdiğim seneki mf-4 puanım bir üniversitenin endüstri mühendisliğine tutuyor. geçiş yapabilir miyim? okulun 5.yılda olması bir engel teşkil eder mi? ayrıca ikinci dönemde geçiş olabilir mi? yardım edebileceklere şimdiden teşekkür ederim. eğer olursa böyle bir geçiş 5 yılım heba olacak ama önemli değil. zaten çok pişmandım işletme yazdığıma.
  • buFF00n kullanıcısına yanıt
    Evet hocam üniversiteyi kazandığınız seneki puan,istediğiniz üniversitenin ve bölümün o seneki puanına eşit veya fazla ise başvuru yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_samet20

Evet hocam üniversiteyi kazandığınız seneki puan,istediğiniz üniversitenin ve bölümün o seneki puanına eşit veya fazla ise başvuru yapabilirsiniz.

peki geçiş yaptığımızda 2. yarıyıldan mı başlıyoruz yoksa 8. yarıyıl dan mı? yani direk bütün yarıyıllardan mı sorumlu olacağız? 1.2.3 ve 4. sınıfı aynı anda okuyormuş gibi düşün.
  • arkadaşlar birşey sorucam öğrenci işleri açmıyor da. Şimdi başvurduk girdik kaydolduk diyelim bahar yarıyılından önce, bahar Dönemini okucak mıyız nasıl olacak bu,sonuçta 1.sınıf Güz dönemiyle başlar? Bahar yarıyılı nasıl ders görücez ki?

• merixx M kullanıcısına yanıt
    üstten ders alıp irregular olacaksın bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. şuan işletme okuyorum. 5. yılım. sınava girdiğim seneki mf-4 puanım bir üniversitenin endüstri mühendisliğine tutuyor. geçiş yapabilir miyim? okulun 5.yılda olması bir engel teşkil eder mi? ayrıca ikinci dönemde geçiş olabilir mi? yardım edebileceklere şimdiden teşekkür ederim. eğer olursa böyle bir geçiş 5 yılım heba olacak ama önemli değil. zaten çok pişmandım işletme yazdığıma.

dostum misal 2010 da girdin o yıl mf4 den 400 küsür aldın , yine 2010 daki endüstri müh bölümünün taban puanına bakıyorsun yetiyorsa eğer başvurabilirsin.hangi yılda olduğun bir engel değil, 3-4 zorunlu ortak dersten de muaf olmuş olursun muhtemelen.
  • Bir arkadaşım için soruyorum diş hekimliğinden ara dönemde yatay geçiş yapılabılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Bir arkadaşım için soruyorum diş hekimliğinden ara dönemde yatay geçiş yapılabılıyor mu?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinefil90

quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. şuan işletme okuyorum. 5. yılım. sınava girdiğim seneki mf-4 puanım bir üniversitenin endüstri mühendisliğine tutuyor. geçiş yapabilir miyim? okulun 5.yılda olması bir engel teşkil eder mi? ayrıca ikinci dönemde geçiş olabilir mi? yardım edebileceklere şimdiden teşekkür ederim. eğer olursa böyle bir geçiş 5 yılım heba olacak ama önemli değil. zaten çok pişmandım işletme yazdığıma.

dostum misal 2010 da girdin o yıl mf4 den 400 küsür aldın , yine 2010 daki endüstri müh bölümünün taban puanına bakıyorsun yetiyorsa eğer başvurabilirsin.hangi yılda olduğun bir engel değil, 3-4 zorunlu ortak dersten de muaf olmuş olursun muhtemelen.

aynen hocam bugün başvuru yaptım. türk dili inkilap üni ortak derslerinden muafım. hangi yarıyıldan başlayacağım peki? yani sadece 2.yy dan başlayıp normal birşekilde devam mı edeceğim yoksa yine 2.yy dan başlayıp toplam 8 yy dan direk sorumlu mu olacağım?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.