Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazin zayen zorunlu %30luk kontenjan aciyolar yazin zaten var yani bizim icin bahar donemi icin onemliydi oda olmadi gibi biseyazin yök aciyo kontenjaari rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ikinci öğretimim ve harç ödüyorum, şuan devam ettiğim bölüme bu dönem harcı yatırmayıp, kayıt yenilemesem, yazın yatay geçiş için bir problem olur mu?
  • Merhaba arkadaşlar bu sene sonunda ege dişten Ankara dişe geçmeyi düşünüyorum ösys puanı ile ama alttan 1 tane dersim var bu geçişte sıkıntı olur mu birde geçme ihtimalim ne olur(puanım yetiyor girdiğim sene tercih etsem gidebilirdim)?

• magina M kullanıcısına yanıt
    Hocam merkezi yerlestirmelerde basari durumuna bakmiyorlar.Yani alttan dersin olsa da geçebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Hocam merkezi yerlestirmelerde basari durumuna bakmiyorlar.Yani alttan dersin olsa da geçebiliyorsun.

Arkadaşım biraz bilgi verebilir misin?

• starkan kullanıcısına yanıt
    Alttan olan dersinizi gectiginiz okulda yeniden alırsınız.Geçişte tek şart okulun puanını tutturmak.

• peki puanımız tuttuğu sürece kesin geçebiliyor muyuz?
  • magina M kullanıcısına yanıt
    Yatay gecis icin ayrilan kontenjan dolmadikca kesin geçersiniz zaten bu uygulama yanlış tercih yapanlar için var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 12 Şubat 2015; 16:50:35 >
  • iyi günler,
    kaç gündür kafa karışıklığı yaşıyorum aklım hala karışık.şimdi benim sorunum şöyle; yarım dönem hazırlık okudum sonra da zorunlu hazırlık kalktığı için bölümüme geçtim, şimdi 1. sınıf 2.öğretim dersleri görüyoruz ama ben seneye yani 2015-2016 eğitim yılında farklı bir üniversiteye merkezi puan sistemi ile geçiş yapmak istiyorum, 1. sınıf 1. dönem biz de olmadığı için alttan dersim var gözükür mü ? ve bu da benim farklı bir üniversiteye geçiş yapmamı engeller mi ? eğer geçersem kaçıncı sınıftan ve kaçıncı dönemden başlayacağım?
    şimdiden cevaplarınız için çok sağolun
  • pallo kullanıcısına yanıt
    Zorunlu hazırlık kalktı mı? Benim bölümüm %30 mesela 2.dönem bölüme geçebilir miyim?
  • kardelenz K kullanıcısına yanıt
    hocam bizim üniversitesinin başvuru tarihi çoktan geçti sizinkini bilmiyorum ama şöyle bir durum da var sadece %0 olanlar için zorunlu hazırlık kalktı %30 ve %100 olanlar için ise devam etmekte :))
  • pallo kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler bilgilendirme için
  • Arkadaşlar bir sorum var, şuanda üniversite okuyan birisi üniversiteye girdiği seneden sonra birdaha sınava girmiş ise hangi sene puanı geçerli olucak geçiş için?
  • arkadaşlar iyi günler birkaç gündür araştırıyorum ama bu konuda hiçbişe bulamadım eger bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirrim. arkadaşlar ben 2010 lys puanım ile anadolu üniversitesinde 4 yıllık bir bölüme yerleştim orda iki sene okuduktan sonra kaydımı sildirim.sonra 2013 lys ye girip çukurova üniversitesinde yine başka bir 4 yıllık bölüm kazandım suan bu bölüme kayıtlıyım ama ben merkezi yerleştirme puanım ile osmaniyeye geçiş yapmayı düşünüyorum işte benim sorum su olacak ben 2010 lys puanımı kullanarak geçiş yapabilir miyim cunku 2010 lys puanım 2013 puanımdan çok daha iyiydi cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden tşekkürler herkese.
  • ua_ahmettt U kullanıcısına yanıt
    Yapamazsın. Şu an kaydının olduğu okula girdiğin yılki puanını kullanman ve öğrencilik hakkının olması gerekli başvuru yapabilmen için.

• ua_ahmettt U kullanıcısına yanıt
    Hocam merkezi yerleştirmeyle bildiğim kadarıyla kayıtlı olduğun yerin puanına göre yapıyorsun ama yeni çıkan af yasasıyla eski üniversitene dönebiliyorsun veye af yatay geçiş yapabiliyorsun bunu bir araştur derim.Sayın Burak Kılanç hocamız katıldığı bir programda böyle söylemişti diye hatırlıyorum.

Burak Kılançfacebook
    Burak Kılanç
    https://www.facebook.com/dogrutercih?fref=ts
    sayfasını isterseniz bir kontrol edin 1-2 ay geri dönük olarak veya twitterdan da sorabilirsiniz cevap veriyor.

iyi günler.

• Ya artik kac kere soylenecek anlamiyorum UNIVERSITEYE HANGI YIL YERLESTIYSENIZ HER TURLU O PUAN KULLANILIR, SIZIN ICIN OKULUN O YILKI YERLESTIRME PUANLARI GECERLIDIR.
    yani yok oyle ben 300 puan yaptim, yerlestigim yil giymek istedigim okul 350 idi 1 yil sonra 250 ye dusmus gecebilir miyim diye bir sey. Senin girdigin yil kacla aldiysa odur.

• Arkadaslar su an 1. sinif muhendislikte okuyorum. ayni unide baska muhendislige gecis yapmak istiyorum lys puani ile. alttan dersim var gecis yapabilir miyim? Alttan dersi seneye verirsem o sene gecis yapabilir miyim?
    eger baska bolumr gecersem tekrar muhendislik ortak derslerini alir miyim? Bunun icin basvurular ne zaman bilgi verirseniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nantes -- 28 Şubat 2015; 12:10:56 >
  • Arkadaslar ben suan hazirlik okuyorum sdü makinede ama seneye ktü ye gecmek istiyorum.ama burdaki bolum turkce ktu deki ingilizce.ben burda hazirligi gecersem ve agustosta yatay gecis basvurum kabul edilirse tekrar hazirlik okur muyum bunu soracaktim cevaplarsaniz sevinirim.

• üniler dönem sonunda kontenjan açacaklar mı kesin yoksa yine keyiflerine göre açmama şansları var mı
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.