Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar 1. sınıflar bu dönem arası geçiş imkanından yararlanbiliyor mu?
  • Beyler Beykent üniversitesi de kabul ediyor hukuk bölümü için 36 kontenjanları var misal acaba tam burslu kabul ediyorlar mı bilgisi olan var mı benim girdiğim sene tam burslu puanım yetiyordu beykente
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Beyler Beykent üniversitesi de kabul ediyor hukuk bölümü için 36 kontenjanları var misal acaba tam burslu kabul ediyorlar mı bilgisi olan var mı benim girdiğim sene tam burslu puanım yetiyordu beykente

Ben THK üniversitesini aradım. Üstüne bastıra bastıra kabul etmiyoruz demişlerdi. Ama kontenjanlar listesinde burslu ibaresi varsa kabul ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim kız arakdaşım da geçen sene dumlupınarı kazandı deu istiyor. Şimdi bu yatay geçiş kontejanlarına baktım açılmış fakat bu yatay geçiş OSYM puanıyla mı alıyor? Yani sene başında kaç puanla aldıysa ona göre mi? Yoksa dumlupınardaki dersleri ve vsvs. önemli mi? Anlamadım bunu şimdi :/
  • Arkadaşlar malesef Pamukkale Üniversiteside öğrenci almayacağını belirtti.Paü'ye geçmeyi düşünen arkadaşlar Yazı işleri müdürlüğüne elden dilekçe verme imkanı varsa versinler.Şehir dışında olan posta yoluyla durumu anlatan bir dilekçe yazsınlar.Ayrıca forumdaki arkadaşlardan da ricam bimerden destek olmaları.

İlgilenen arkadaşlar özel mesajla ulaşsınlar birlik içinde olalım.
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacak,şimdi ösym puanıyla başka bir okula yatay geçiş yaptıktan sonra tekrar eski okulumuza yatay geciş yapabiliyoruz ama baska okula bi daha gecemiyoruz. Peki tekrar eski okuluma yatay gecis yapmak istediğim zaman geçis şartları şuanki yeni okula gectigim sekilde mi oluyo yoksa eski okuluma istedigim gibi geri dönebiliyormuyum?

• Arkadaşlar sadece tek bir üniversiteye mi başvuruyoruz yoksa birden fazla farklı üniversitelere başvurabilirmiyiz?
  • başvuracagım okulun dilekçesinde adres ve tel kısmı var kendı adres ve telı mı yazcam oraya ?

• Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum ben 340 puan yaptım mf4 de 2013 senesinde girmek istediğim bölümü o zaman 6 puanla kaçırmıştım şimdi ise o bölümün bu seneki taban puanı 310. ben 80 bin sıralama yaptım şimdi o 91 bin ben bu bölüme merkezi yerleştirme ile geçiş yapabilir miyim yapamaz mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkuxxx -- 25 Ocak 2015; 21:08:07 >
  • Arkadaşlar merhaba bahar yarıyılı için türkçe bir bölümden zorunlu hazırlık olan bir bölüme geçsem, bahar yarıyılında hazırlık 2.dönemmi alırım 1.sınıf 2.dönem derslerinimi alırım? nasıl bir yol izlerler? bilgisi olan söylerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: just-fly

Arkadaşlar merhaba bahar yarıyılı için türkçe bir bölümden zorunlu hazırlık olan bir bölüme geçsem, bahar yarıyılında hazırlık 2.dönemmi alırım 1.sınıf 2.dönem derslerinimi alırım? nasıl bir yol izlerler? bilgisi olan söylerse sevinirim

Hazirlik 2. donem alirsin.

• Neye dayanarak söylediniz? Birde hazırlık 1.dönem var o neolcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 27 Ocak 2015; 0:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just-fly

Neye dayanarak söylediniz? Birde hazırlık 1.dönem var o neolcak?

Zorunlu hazirlik olan bir bolume muafiyeti gecmeden nasil alicaklar derslere seni mantikli aciklamani bende bekliyorum

• Rem0te kullanıcısına yanıt
    Birden fazla ünive başvirabilirsin

• Hazırlık 1.dönem 2.dönem.diye biseymi var ,geçecegin bölumun hazirligini incelemelisin muhtemelen 4 kur vardır.Seni de bi sınava sokarlar seviyene göre bi kura yerleştirirler.En kötü repeat sınıflarından bi tanesine koyarlar.Zaten sene sonunda bi sinava gireceksin.Önemli olan o sınavı geçmen.Yarım dönemde geçemezsen seneye tekrar hazırlık okursun ama birçok üniversite hazırlığı gecemeyenlere sene basinda bi mhafihet sinavi hakki daha tanir ordan da gecebikursin 3 Ay yazin ingilizce calisarak ama dedigim gibi gecmek istedigin univin sistemine bakman lazım.

• korkuxxx kullanıcısına yanıt
    Hayır malasef sınava girdiğin sene ki taban puanlariyla senin işin bi sene sonrasiymis oncesiymis seni ilgilendirmez.

• Hayır hocam johnny deepin adresini yazıyoruz, allamyarabbim yaa

• Beyler Atatürk Üniversiteden Osmaniye Korkut Ata'ya geçirlir mi sizce?Memleketime yakın olması sebebiyle başvurmayı düşünüyorumda
  • Arkadaşlar merhaba ben 2012 senesinde üniversiteye yerleştim 2013 senesinde açılan bir üniversiteye merkezi yerleştirmeyle geçiş yapabilir miyim ?
  • Arkadaşlar radikal bir bölüm değiştirme kararım var fakat bu 10 gün içerisinde karar veremeyiorum. Ailem de yanaşmıyor. İyice düşünüp yazın geçeyim diyordum.

Yazın acaba bu Merkezi Puan ile yatay geçiş mevzusunun çıkacağı kesin midir? Şimdi geçmeyip yazı beklerken bir anda dumur olmayayım çıkmazsa bir de ?

Lütfen cevap verin çok önemli.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.