Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam bi aksilik olmazsa bütün üniversiteler her bölüm her sınıf için %30 kontenjan açacaklar.
  • Gorunuse bakilirsa okullar agustos ayinin 30na kadar basvurulari alacak, %30 kontenjan acma zorunluluklari var, her sey bizim lehimize gorunuyor. Okullarin sitelerini takip etmek, zamanin gecmesini beklemek ve dua etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor arkadaslar. Kaza bela olmamasi dilegiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum ben 2009 yılında 330 sayısal öss puanı ile selçuk mimarlık a yerleştim. ancak bir yıl sonra memleketim gaziantep te mimarlık açıldı.ben üniversiteye gittiğim yıl gaziantep mimarlık yoktu. ve sonraki yıl puan değiştiği için geçen yıl puanla yatay geçiş yapamadım. ama şu an ben 4. sınıfım ve gaziantep te de 4. sınıf olan öğrenciler var.okulum uzamış halde mali durumdan dolayı yatay geçiş yapmak istiyorum. benim durumumda 2015-2016 yılı güz dönemine yatay geçiş ile geçebilir miyim ?
  • Arkadaşlar ben normalde 1.öğretimim.Fakat gideceğim okulun 2.öğretimine yetiyor puanım.Harç öder miyim?
  • Bu %30 olayı kesin mi acaba?Yine hayal kırıklığına uğramayalım.Okulu döndürdüm geçiş yapacağım diye,geri dönmek istemiyorum.

• Merhaba bu konu hakkında detaylı bilgi verebilecek olan varmı ? Yaz döneminde bu yıl yerleştiğim puanımla geçiş yapabilir miyim kesin? ( Vakıf Üniversitelerine) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soneraydogdu -- 9 Mart 2015; 17:30:26 >
  • Herkese selamlar. Bu yaz okuduğum bölümden başka bir bölüme geçiş yapacağım kısmetse. Fakat eğlencesine şansımı denemek için bu sene de YGS ye girdim. Bu sene de YGS ye girmiş olmam yazın yatay geçiş yapmam konusunda bir sorun çıkartır mı ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Jumpshot kullanıcısına yanıt
    Ben de yazin myp ile yatay gecis yapacagim ben de ygsye girdim, ancak sene sonunda bu yilki puaninla baska bir yere yerlesmemen gerek, etkilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeisamystery -- 20 Mart 2015; 22:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisamystery

Ben de yazin myp ile yatay gecis yapacagim ben de ygsye girdim, ancak sene sonunda bu yilki puaninla baska bir yere yerlesmemen gerek, etkilemez

anladım hocam zaten lys ye girmeyeceğim, yani tercih yapmayacağım o zaman bir sıkıntı oluşmaz değil mi ?

• Tercih de yapabilirsin diye biliyorum ama kazanmaman gerekir, zaten lysye girmeyecekmissin problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumpshot

quote:

anladım hocam zaten lys ye girmeyeceğim, yani tercih yapmayacağım o zaman bir sıkıntı oluşmaz değil mi ?

Onceki mesajda alinti yapmayi unutmusum, ben de girdim ygsye etkilemiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jumpshot

quote:

Onceki mesajda alinti yapmayi unutmusum, ben de girdim ygsye etkilemiyor

teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar dilerim

• Arkadaşlar ben ilk ve acil yardım önlisans programına geçmek istiyorum. Hemşirelik okuyorum ama 4 sene çok ağır kaldıramıyorum.Agnom 3,5 üstü. 2014 ygs puanım 347. İlk ve acil yardım ise 400 ile kapattı geçmek istediğim üniversitede. Ancak bu puan sml mezunlarının diplomalarının ygs ye dönüştürülmüş hali. Ben yinede bu puanı geçmek zorundamıyım yoksa yatay geçiş için taban puanlar yeniden mi belirlenir. Lütfen acil.

• Elvis-Presler E kullanıcısına yanıt
    Yatay geçişde puanlar yeniden belirlenmiyor.Üniversiteye girdiğin seneki taban puanlar dikkate alınır.
  • by_samet20 kullanıcısına yanıt
    Ama bu haksızlık değil mi?. Sml mezunları diplomalarıyla geçiyor. Oluşan puanlarda haliyle uçuyor. Mevzuata baktım ama bu durum için tek bir satır yazı yok.
    Son olarak agno ile geçiş mümkün mü? Hiç olmazsa buradan bir ümidimiz olsun. Teşekkürler.

• Elvis-Presler E kullanıcısına yanıt
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut-10 -- 12 Mart 2016; 19:03:15 >
  • Umut-10 kullanıcısına yanıt
    Yaz dönemini bekleyeceğiz bakalım nasıl olacak. Çalıştığım için dışarı çıkma imkanım yok. İş-aile-okul üçgeni içerisinde mahvoldum. Geçiş yaptım yaptım eğer yapamazsam okuduğum bu bir seneyi akıl parası defterime yazacağım. Hesabım bayağı kabarık.

• Umut-10 kullanıcısına yanıt
    Az önce baktım ilk ve acil yardım bölümüne. Başvurusu kabul edilen adayların puanları ilgili yıllarda bölümün taban puanlarından yüksek. Herşey açıkça ortada yani. Bana harran ünv.nde anestezi geliyor ama git gel de yapamam. Sağlıkçı olarak sağlık olsun demekten başka çare yok gibi.

• Beyler çogu mesajı okudum taban puan en az eşit olmalı demişsiniz lakin benim puan ile gitmek istediğim bölüm arasında 1 puandan az var. Bir ara -5 puana kadar başvuruluyor diye duymuştum gazi üniversitesinden. Siz ne diyorsunuz?? Yani ben yarım puanla gidemezsem kafayı yerim
  • hta1907 H kullanıcısına yanıt
    Puanın eşit ya da yüksek olmadıkça geçemezsin açık ve net bir şekilde yazıyor yönetmelikte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.