Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut-10 -- 12 Mart 2016; 19:03:46 >
  • Legnd kullanıcısına yanıt
    size bi soru sorcam benim puan 360 gitmek istediğim yer en baştan 8.si :
    www.butunsinavlar.com
    teog 2016 2017 muğla anadolu liseleri taban puanları
    http://www.butunsinavlar.com/sbs-mugla-anadolu-liseleri-puanlari.asp
    sizce girebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethem kaplan -- 9 Mayıs 2015; 18:37:19 >
  • size bi soru sorcam benim puan 360 gitmek istediğim yer en baştan 8.si :http://www.butunsinavla...u-liseleri-puanlari.asp sizce girebilirmiyim ?
  • Hazırlıktayken merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapmak mümkün mü arkadaşlar?Şöyle açıklayayım şu anda bilkentte hazırlık öğrencisiyken trakya üniversitesi bilgisayar öğretmenliğine yatay geçiş yapabilir miyim?Puanım Trakya'nın istediği taban puanı karşılıyor.
  • Arkadaşlar bende ösym puanımı kullanarak bölümümü değiştirmek istiyorum ama ne yapılacagını bilmiyorum hayat memat meselesi yardım lütfen
  • Arkadaşlar şuan ben hazırlık öğrencisiyim merkezi yerleştirme puanıyla başka bir üniye geçmek istiyorum ama orada hazırlığı atlamam lazım. Şimdi diyelim ki ben başvurumu yaptım o okul için onlarda kabul ettiler ama hazırlığı atlayamadım benim cayma hakkım oluyor mu ? Yanı hazırlığını atlayamazsam eski okulumda devam edebiliyor muyum
  • ben 1. sınıf diyelim benim bu sene gördüğüm Atatürk ilke ve inkılapları 2 dersinden geçtim diyelim fakat geçiş yapacağım üniversitede bu ders 2. sınıfta gösteriliyorsa muaf oluyormuyum ?

Ve de diyelimki 1. sınıfta gördüğüm iktisat 2 dersinden kaldım fakat orada 2. yılda gösteriliyor alttan dersim kalmamışmı oluyor bu durumda (Merkezi sistemle geçiş yapacağım.)
  • Bi sorum olacak bilgilendirirseniz sevinirim 4. Siniftayim bu hazirands bitmesi gerekiyor okulumun ve tabi ki bitmiyor..
    Bende bu agustosta 2 yilliga 2011 puanimla geceyim ordan bitireyim diyorum .
    Ama 2 yillik universitenin azami bitirme suresi 4 yil..
    2011 de ki puanimla girersem bitmis olmasi gerekiyor yani..
    Bu durumda okuyabiliyormuyum bu bolumu yoksa okuyamiyormuyum yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar normal şartlarda 4.sınıfa başlarken yatay geçiş olmuyor fakat bu merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş oluyor ya benim sorum şu:
    3 yıldır okuduğum bölümü 4. sınıfta üniversite değiştirerek okumak istiyorum yani bölüm aynı il ve üniversite farklı olacak 3 yıldır aldığım bütün derlser aynı ben 4.sınıf olarak başlayıp yatay geçiş yaptığım üniversitenin diplomasına sahip olabilecek miyim?( yerleştiğim yılki puanım izmire deü'ye yetiyordu ben memleketimde okumak istedim ve pişman oldum )
  • Trakya Üniversitesi'ne yatay geçişlerin ne zaman başladığı ile ilgili bilgisi olan?
  • Başvurmak istediğim okulun tam burslu bölümüne puanım yetiyor özel üniversitelere geçişte burs durumu nedir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

Başvurmak istediğim okulun tam burslu bölümüne puanım yetiyor özel üniversitelere geçişte burs durumu nedir bilen var mı?

okulun insiyatifinde burs verip vermemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

Başvurmak istediğim okulun tam burslu bölümüne puanım yetiyor özel üniversitelere geçişte burs durumu nedir bilen var mı?

okulun insiyatifinde burs verip vermemek

Peki nasıl bir tutum sergiliyo okullar

• merhabalar. merkezi yerleştirmeyle ilgili genel olarak herkes puanın yetip yetmeyeceğini ya da ara dönemde geçiş yapılabilecek mi gibi sorular sormuş.

Benim öğrenmek istediğimse şu: DEÜ İktisat bölümünden 2006 yılı itibariyle ilişiğim kesildi. Okuldan kaydımı almadım. Geçen Nisan ayında af dilekçesi verdim. İşleme alındı ama henüz kaydımı yenileyemediğimden ve merkezi yerleştirme başvuruları da genel olarak ağustos ayında yapıldığından güz dönemine yetişemeyecek gibi gözüküyorum. Geçiş yapmak istediğim bölüm hukuk. Öğrenci işleri malumunuz, bilgi almak çok zor oluyor. Yeterince zaman kaybı yaşadığım için daha fazla beklemek istemiyorum ve kontenjan açısından güz dönemi daha mantıklı. Ayrıca bahar döneminde geçiş oluyor mu olmuyor mu ondan da emin değilim. Puanımla ilgili problemim yok ama iki sorum olacak:

Ağustos sonu-Eylül başı gibi kaydımı yenileyip öğrenci olacağım, kayıt olduğum zaman ve başvuru tarihleri çakışırsa, öğrenci olacağım için bir sorun çıkmayacağını umuyorum. yani DEU'nin kayıt yenileme tarihlerini beklemem gerek. işim tamamen şansa kaldı :)

bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa, benim aftan yararlanmak için okula sunduğum dilekçe bu noktada işe yarar mı? Çünkü geçiş yapmak istediğim üniversiteye kesin kayıt dönemine öğrenci belgemi sunabileceğim bir aksilik olmazsa.

İkinci olarak da üniversiteye giriş yılım 2001 olduğundan problem yaşar mıyım? İlgili Yönetmelik'te böyle bir kriter görmedim.

Benzer ikilemlere düşmüş arkadaşlar varsa ya da gözden kaçırdığım bir şey varsa yardım bekliyorum.

Teşekkürler.

• 2013 yılında özel üniversiteye yerleşmiştim.şimdi 2015 yılında agno ile yatay geçiş denediğimde fiyatları çok uçuk oluyor.peki ben merkezi yerleştirmeyle geçiş yaparsam 2013 fiyatlari mi uygulanacak 2015 fiyatlari mi bana ? bilen var mı?
  • arkadaşlar mezun olanlar okula girdikleri sene puanıyla başvurabiliyor mu?
  • Arkadaşlar Üniye yeni kayıt olmuş biri hemen geçiş yapabilir mi ? bu yıl kazandım 2015 senesinde . Hemen kendi şehrime Geçmek istiyorum puanım yetiyor Fazlasıyla ?

• eskiden Geçişler Ağustos Kayıtlar Eylül'deydi şimdi kayıt Ağustos başı geçiş ağustos sonuna kadar bu yüzden bir şansımız var mı? Bilgisi olan aydınlatsın lütfen
    YÖK'ü arayıp bilgi alabilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: stabil37

Arkadaşlar Üniye yeni kayıt olmuş biri hemen geçiş yapabilir mi ? bu yıl kazandım 2015 senesinde . Hemen kendi şehrime Geçmek istiyorum puanım yetiyor Fazlasıyla ?

Yapamazsın.
  • Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş

Arkadaşlar Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş hakkında herşey için ve yardım almak için bu siteyle irtibata geçebilirsiniz !
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.