Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayit dondurmus olmak merkezi yatay gecise engel degil bundan emin olabilirsin.
    Baska hicbir sart aranmiyor gecmek istedigin bolume puanin esit ve yuksekse yatay gecis hakkina sahipsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ALLAH icin şu ; bilmem nedeyim ben de yapabilir miyim , bilmem ne yapsam yapabilir miyim diye soru soranlara cevap vermeyin. Destek vermeyecekler sadece meraklarini giderip , gidiyorlar.

Yekta Saraç facebook'tan ; gelen taleplerinizi takip ediyorum diye yazdi. Yazdigi yazinin altina yorumlar atalim arkadaslar.

• Arkada?lar merhaba anlady?ym kadaryyla bahar yaryyyly içerisindede geçi? yapylabiliyor. E?er öyleyse birkaç sorum olacak bilgili arkada?lar yanytlarsa sevinirim.
    1- ?uan 1.synyf 1.döneme mf4 türünden bir bölümde okuyorum. Bahar döneminde tm1 türünden bir bölüme ba?vuru yapsam 1.dönem derslerim neolur? alttanmi alirim? 2.dönem derslerine girmeme izin verirlermi yoksa o bahar yaryyylynda neyaparym?
    2- Okudu?um okulda ingilizce I ve II diye dersler var 2sinide verdim hazyrlyk okumadym, hazyrlyk okutulan bir bölüme gidersem muaf olabilirmiyim? synava filan girmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 7 Ocak 2015; 11:19:19 >
  • Mesajym neden ingilizce karakter oluyor bilmiyorum kusura bakmayyn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 7 Ocak 2015; 11:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜZÜM BUĞUSU

Kayit dondurmus olmak merkezi yatay gecise engel degil bundan emin olabilirsin.
    Baska hicbir sart aranmiyor gecmek istedigin bolume puanin esit ve yuksekse yatay gecis hakkina sahipsin.

Beni etiketlemişsiniz ama soruyu ben sormadım:)

• Arkadaşlar Mehmet Ali Yekta Saraç facebook hesabından açıklama yaptı takip edebilirsiniz , yorumlarınızda görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi)

• soysalays S kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlislik oldu sanirim.

• Meraba kayit dondurmus olmak yatay gecise engel degildir.
    Diger sorun icin de tam emin olmadigimdan yanlis bilgi veremem. Ama sen yine de YÖK u arayip egitim ogretim baskanligina sor.

• Arkadaslar bugun egitim ogretim daire baskanligini aradim. Konusmanin bir kismini yaziyorum. Telefona çıkan Bayan tam kesin konusmadi ama onlisanslar icin yatay gecis olmayacagina dair bir sey demedi. Lisans yatay gecisi hakkinda tam kesin konusmadi. Dedi ki bu konuyla ilgili okullariniza 2 3 gun icerisinde yazi gonderecegiz. Arkadaslar bu demek oluyor ki su an bizim icin gercekten kritik gun. Bir seyler yapmamız lazim. Arkadaslar benim gorusum yine egitim ogretim daire baskanligini telefon yagmuruna tutmak. Bu birinci adim olsun. Ikinci olarak da hizli postayla dilekce gondermek. Ucuncu adimiz da basbakanlik sikayet hatti 150 telefon numarasini BİMER SIKAYET HATTININ numarasi bu. Bu numarayi arayarak sikayette bulunmak da onemli olacak. arkadaşlar bu 3 seyi yaparsak en azindan egitim ogretim daire baskanligini arayip telefonlari su 3 gun icerisinde kilitlersek bu olumlu sonuc getirebilir bize. Çünkü telefondaki bayanin 2 3 icerisinde okullara yazi gonderecegiz demesi bir karar asamalarinda olduklarini ve kesin bir karar olmadigini gosterir.
    ARKADASLAR BU KRITIK GUNLERDE LUTFEN HERKES ELINDEN GELENI YAPSIN. HAKKIMIZI ALALIM. LUTFEN BAHAR DONEMI YATAY GECIS ISTEYENLER DESTEK OLALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜZÜM BUĞUSU -- 8 Ocak 2015; 1:02:48 >

• Tesekkurler

• Hala bir gelisme yok mu arkadaslar ?

• yarı donemde gecıs tekrardan olursa ben de farklı unıversıtenın aynı bolumune gecıcem ders hersey arka arkaya gelecek baı derslerı sayacaklar mı gıbı bır suru seyı dogru duzgun arastırıp ogrenmeye vakıt olmayacak
  • Arkadaşlar şimdi güz yarıyılı bitmek üzere okulumda bahar yarıyılı için geçiş yapma imkanım varmı?

Edit: şuan 1.sınıf m4 türüyle alan bir bölümdeyim tm1'e geçiş yapıcam ancak geçiceğim bölümle ortak 3tane ders var bu 3dersten geçtiğim durumda diğer bölüme geçtiğimde 1.sınıftanmı başlarım yoksa 2.sınıf olup 1.sınıf derslerini alttan alırmıyım? eğer öyle olmazsa çok boş 2sene geçirmiş olucam gerçekten:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 11 Ocak 2015; 16:37:35 >
  • aciklama var yok baskanindan

2014-2015 yılı bahar döneminde yatay geçiş hakkı verilmesi ile ilgili çalışmamızı tamamlamak üzereyiz.Kararı yakında sizlerle paylaşacağım.
  • İnşallah açarlar ya açarlarsa birinci Sınıflar yararlanabiliyor mu?

• Arkadaşlar Mehmet Ali Yekta Saraç facebook hesabından yeni bir gönderi yayınladı.Hedefimize ulaşmamıza az kaldı.Gönderinin altına yorum atmaya devam edelim.
     Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi)

• by_samet20 kullanıcısına yanıt
    Eğer bahar döneminde gecis olursa 1.donem derslerini alttanmi alicaz nasil yapicaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: just-fly

Eğer bahar döneminde gecis olursa 1.donem derslerini alttanmi alicaz nasil yapicaklar?

Hocam kredisi ve içerikleri tutan dersleriniz varsa onları muaf sayacaklar.Geri kalanların bir kısmını yaz okulu açılıyorsa orada alabilirsiniz daha da kalırsa seneye alttan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: just-fly

Hocam kredisi ve içerikleri tutan dersleriniz varsa onları muaf sayacaklar.Geri kalanların bir kısmını yaz okulu açılıyorsa orada alabilirsiniz daha da kalırsa seneye alttan alabilirsiniz.
  • by_samet20 kullanıcısına yanıt
    Şuan 1.sınıf 1.dönemdeyim mf4 bolumde, eger olursa tm1 bolume gecicem ve 2.dönem derslerine giricem. 1.dönemden ortak dersleri saydırıp digerlerini yaz okulu ve alttan tamamlayabiliyorum yani sene kaybı olmadan?

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.