Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu salı yöke dilekçe gönderme kampanyası yapıyoruz birçok kişi aynı anda gönderecek desteklerinizi bekliyoruz.
  • Arkadaşlar bugün büyük gün,herkes dilekçelerini bugün yolluyor. Facebook'tan organize olduk.Desteklerinizi bekliyoruz.
  • Evet arkadaslar ben de 2 arkadasımla beraber gönderdim lütfen siz de gönderin ben göndermesem ne olcak demeyin lütfen gönderin
  • Geçen yıl bahar döneminde ÖSYM puanıyla yatay geçiş olduğunda KTÜ öğrenci kabul etmiş miydi ?
  • deniz_95 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendi el yazımla 1 tane ve arkadaslarımda kendi el yazılarıyla gonderdiler acaba ben simdi dilekceyi cıktı olarak göndersem sıkıntı olur mu ? ve kendi adıma 10 15 tane göndersem etki eder mi ?
  • umutlarrr U kullanıcısına yanıt
    hocam el yazısı veya bilgisayar çıktısı fark etmez ama el yazısı daha iyi olur bilgisayar çıktısı da olur yani sıkıntı olmaz. birde bazıları yök isime değil dilekçe sayısına bakar diyor bazıları farklı kişilerden gelen talebe bakar diyor ben de bilmiyorum ama dilekçe sayısına bakmaları daha mantıklı çünkü diğer şekilde farklı kişileri nasıl takip etsinler
    Evet dilekçe sayısına bakıyorlar kendi adına fazla fazla gönderebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ederler hocam ederler sen hiç merak etme asıl ne kadar farklı kişi olursa o kadar iyi

• Arkadaşlar bende konuyu şimdi gördüm çoğunuz gibi okulu bıraktım boş boş dolanıyorum gelecek seneyi bekliyorumda her haftada yökü arıyorum burdaki yazılarınızı gördükten sonrada aradım geçen sene böyle bi geçiş olduğu halde bu sene böyle bir düzenleme olmadığını söylediler tabii ki bende dilekçe yazıcam inşallah bu senede geçiş hakkı verirler konuda daha net bilgisi olan arkadaşlarda buraya yorumlarını yazarlarsa bizde takip ederiz.
  • Facebook ta ara dönemde merkezi yerleştirme puaniyla geçiş istiyoruz diye bır site var orayı takip edersen detaylı bi şekilde öğrenmiş olursun

• a.ata A kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim sağolasın
  • Önemli değil kardeşim öğrenmek istediğin bişey varsa bildiğim kadarıyla yardimci olurum

• arkadaslar sadece sınavına girdigimiz bölümlerin puan türüne göre mi gecis yapabilecegiz yoksa girmedigimiz ama puanı tutan da dahil mi? yani tm sınavlarına girip dile gecis yapabilmek mümkün müdür tam olarak orayı kavrayamadık
  • soysalays S kullanıcısına yanıt
    eğer dil puanın hesaplandıysa ve geçmek istediğin bölüme o puan yetiyorsa oluyor
  • soysalays S kullanıcısına yanıt
    Sadece sınavına girdiğiniz ve puanınızın yettiği yerlere geçiş yapabilirsiniz.Puanınız yoksa sıralamaya almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_samet20

Sadece sınavına girdiğiniz ve puanınızın yettiği yerlere geçiş yapabilirsiniz.Puanınız yoksa sıralamaya almazlar.

anladım cok tesekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba
    Eminim sorucağım sorular cevaplandı fakat birisi bana özet geçebilirse çok memnun olurum.
    bu sene Marmara İktisata kayıt yaptırdım.Yeditepeye geçmek istiyorum. Puanım tutuyor. Ne zaman başvurmam gerek. Bir de beni burslu kabul ederler mi?
    Teşekkür ediyorum.
  • Bahar döneminde olması için dilekçe yazıyoruz facebook merkezi yerleştirme puanla geçiş istiyoruz diye bır profil var ordan daha iyi bilgi alırsın.

• Arkadaşlar bugün herkez BİMER i arayıp şikayetini birde telefonla dile getirsin birde böyle deneyelim telefon numarasi bilmeyenler için 150

• Arkadaslar hacettepe sosyolojideyim 1.sinif.seneye girne amerikan pdr tam bursluya gecebilirmiyim ? Puanim yetiyordu

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.