bu firmada kurulum ve aktivasyon ücreti ne kadar ? |
MerkürNet - 100 Mbps 150TL / 12 Ay Taahhüt ## Taahhütsüz / 140TL (19. sayfa)
-
-
Ben yeni abone oldum 2 gün oldu bağlanti yapilali sıfır kurulum fiber alt yapı kurulum yapıldı 400tl dediler başka ücret çıkmaz ise paketim ise modem dahil aylık 200tl Dow 100mb up 20mb şeklinde bakalım vadedilen hızları suanlik veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taahütsüz fiyat 75 mbit interneti 300 tl ye kullanıyorum, bu firmadan alsam sıkıntı yaşarmıyım? hattım 130mbit e kadar vdsl destekliyor fiyatları güncelmi arkadaşlar çok ucuz olmanın da negatif yanları var aşağı yukarı bu firmada 60 tl daha ucuz 75 mbit internet...
-
Vdsl 130 mbps nasıl destekliyor
-
ayrıca kullandığım modemin bir özelliği de 350 mbit e kadar destek vermesi, bu özellik avrupada kullanılıyor belki ilerleyen zamanda türkiyeye de gelir
-
O hız belirleyici değil; altyapı sorgu, mevcut hız, snr, hat zayıflaması ne kadar hız alacağınızda daha belirleyici.
Mevcut hız 99 olursa; mevcut hızda daha yükseğe çıkar.
-
Peki desteklediği hızı yada 94 mbps den fazla hız alabiliyormusunuz ?
88 e sabitleme yapıldıysa alamaz; hız kilidi yoksa 95 alır, snr kurtarır.
-
Modem destekliyor ya ondan dedim
Fazlasını alıyor mu diye
-
hocam max alabileceği oran 130 mbite yakın bu yüzden verdim örmek olsun diye ama 100 mbit ten yukarı bir vdsl tarife hali hazırda yok, fibere yatırım olduğu için vdsl e yatırım yapmıyorlar bu yüzden 100 de işimi görür istesem alırım ama gerek yok 75 yetiyor köyde
-
GEÇMEYİN GEÇİRMEYİN! DAHA KENDİLERİ SORUN ÇÖZEMEYEN FİRMA! 2023-2024 TEMMUZ ! BİTTİ KURTULDUM!
-
hocam çok mu kötü bu firma?
-
taahutlu paketmi taahutsuzmu
12ay taahütte sanki ucretsiz gibi kurulum
hocam ping dalgalanması yaşıyordum VDSL 100 Mbps'de 1 Ay bekledim çözüm yok Vodafone.net Geçtim düzeldi. 6 ay daha taahhüt ödedim kapattırdım. geçmeyin.
-
Tahutsuz olarak bağlantı yaptırdım biraz kullanalım ilerleyen süreçte bakarız duruma göre şimdi hiç bilmediğim firma gidip 12 ay kendimi bağlamak istemedim Türksat kablonet 2 yıl tahut verdim ağzımın payini aldım önce deneyip sonra tahut vermek daha mantıklı geliyor artık
teşekkürler hocam bilgilendirme için; vodafondan kaç mbit internet alıyorsunuz ve kaç lira ödeme yapıyorsunuz sorabilir miyim?
-
ilk binada 100 alıyordum 2. yere taşınınca 50 mbps indirdim. şimdi ankaraya taşındım 132₺ ödüyorum hız 50 mbps inince fiyat indirdiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 29 Temmuz 2024; 14:27:38 > -
çook başınız ağrıyacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X