Neden agrisin ki hocam 3 ay sonra farklı bir firmaya geçeriz 3 ay da benden 5k para alacak değiller ya hizmet diyorsan eğer şuana kadar hizmetinde bir sorun görmedim olcumlerim gayet iyi en son 28 tarihinde ölçüm yapmışım birde kablosuz ölçüm bu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiwexy -- 30 Temmuz 2024; 10:36:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MerkürNet - 100 Mbps 150TL / 12 Ay Taahhüt ## Taahhütsüz / 140TL (20. sayfa)
-
-
Vdsl ise gayet iyi bence, bunlarda da arıza kayıt ücreti vs. var mıymış?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer taahütlü fiyatsa bu abonelik çok iyi, taahütsüz fiyatlara poyraz wifi den 300 tl ye 75 mbit alıyorum interneti... eğer taahütlü fiyatı vodafondan daha iyiye alacağımız kampanya varsa hiç durmam geçerim...
-
Fiber altyapı lakin paketim 100mb 20mb şeklinde obyuzden böyle yoksa 1000mb kadar ama paket 100luk
ALIRSINIZ
-
ileriki zamanlarda anlarsınız hocam ;)
-
taahhüt vermeden bunu deneyelim şayet 50 mbit altyapıda iş görürse veririz .
-
Sorun yok hocam maksimum 3 ay dediğim gibi sorun yaratırlar ise sonra taşırız farklı bir yere önemli değil suanlik hizmet güzel fatura konusunda veya hizmet konusunda sorun çıkarsa degisiriz :) bu arada bilgi için teşekkürler farklı mecralarda gördüm sikayetleri lakin kablonet rezilliğinden sonra firma seçmem gerekiyordu en uygun burası geldi modem dahil fiyat + 400 kurulum parası iyi geldi diğerleri 800 TL civarı istemişti o nedenle
evde internet tarifelerine bakıyorum 500 küsür lira... vallaha bırak kalsın hocam nerdeyse 2 fatura parası istiyorlar ne alması uzak dursun her işimi görüyorum 300 tl ye
-
alternatif bir cok operator var
-
Beğendiğim firmaların hepsi izmirde farklı ilden bağlanmada problem olur mu arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
İzmir'de hangi firmalar var üstat bende ay sonunda başka bir iss ye geçmek istiyorum İzmir'de ikamet ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
bu olsun netman lsu güzel gibi duruyor ama bilemiyorum ki ben istanbuldayım geçmem bunlara ping garanti olur çünkü bana.
-
Netman, Merkürnet, Hiperonline, E-planet, Extranet, Nitrointernet, Netservices
-
İzmirde oturanlar bilir çankaya eski itfaiyenin orada pc onarım vardı daha sonra bilgisayar işini bıraktılar merkürnet'i kurdular ana hizmet binaları yine eski itfaiyenin arkasında ki iş merkezinde ben iki yıldır kullanıyorum memnunum.
-
bir sürü firma çıkmış hangisi nasıl çalışıyor nerden bileceğiz illaki bir sefer sütten ağzı yanacak adamın...
-
Öyle ne yazık ki; denemeden bilemeyiz. Sonuç iyi de olabilir; kötüde.
-
o firma bundan 12 sen once laptop fan değişimi verdim ana kartı bozup bana bilgisayar vermedi ortada kaldım 2 el bozuk bilgisayarımı sattım beni mağdur etti
-
99.90 TL rüter kirası.
-
Taahhüt sürem önümüzdeki ay bitiyor altyapım 16 mb adsl mahallede boşta portta yok 12 ay taahütlü ilk 6 ay 349 ikinci 6 ay 471 tl fiyat verdiler 16 mb internete adsl 16 mb farklı iss varmı geçebileceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Villenoire -- 4 Eylül 2024; 20:54:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X