Şimdi Ara

Merrell bot hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kış gelmesi sebebiyle Merrell bot almak istiyorum.Avda falnada giyerim bunun için klasik botlardan yana değilim. Adidas ayakkabıda 44,5 giyiyorum.Acaba merrelide bu numara mı almalıyım? Bide uygun fiyatlı internette nerede bulurum? Merrellciler tavsiyelerinizi bekliyorum.

• http://www.spxshop.com/?urun-32730-COL-MID-GORE-TEX.html

3 rengi var sanırım bu ve haki yeşil güzel , kıyafet açısından kahverengiyi tercih ettim.

Türkiyeye getiren firma öyle bir firmaki yazın dahi indirime girmedi (mayısdan bu yana araştırıyorum)

internette o kadar aradım 300 den aşağı bulamadım(sporcumda numarası yok), ankarada iki yerde vardı etichet ve spx mağazaları fiyat yine aynı 330 :(

2 gün önce boynere gitmiştim(sadece panoradaki boyner merrell satıyormuş)

330-40(hediye çeki)-30(shell akaryakıt hediye çeki)= 260 liraya geldi , sanırım türkiyede faturalı olarak daha ucuza alabileceğimiz yer yok.

2 gündür giyiyorum isteklerimi karşılıyor , kar yağsın birde o zaman deneriz :)

sadece bu bot değil diğer merrell markaları içinde panora boynerdeki kampanya bitmeden uğrarsanız uygun fiyata alabilirsiniz.

diğer konuya yazmıştım

• üstad tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi aktarabılır mısınız? merrel termo serısınden alayım dıyordum ama ıslak duz zemınde jılet gıbı kayıyormus hafıf arazıde ve sehır ıcınde kullanabılecegımız yagmur kar gecırmeyen terletmeyen usutmeyen bır model tavsıye edebılır mısınız?(malum anadolu ve marmarada kar belırlı donemde yagar dıger gunler hava sıcaklıgı yuksektır bu yuzden TERLETMEMESI önemlı

ayrıca sıkayet var da baktım son 1-2 ay ıcınde muazzam sekılde sıkayet ve urunun arkasında durmama var
    the north face ve salomonda da ha keza aynı

bı an bırı pıyasaya cakmaları surdu dıye dusunmedım de degıl hanı?

300-500 tl verıp paramla rezıl olacaksam greyder gıbı yerlerden alırız bı bot tmmdr..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    timberland bot bakımı
    12 yıl önce açıldı
    Columbia outdoor bot (sıfır)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.