quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy Oha hepsini alıp, satmak lazım. Dünkü Satmis oldugun Ekran karti fiyatini Gördügümde bende Oha demistim,Ayni bu ilani simdi gördügüm gibi Ben bunları 499 TL alıp 399 TL'ye bırakırım aslında öyle bir adamım, anlamışsındır. Panpam olur musun
quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy Oha hepsini alıp, satmak lazım. Dünkü Satmis oldugun Ekran karti fiyatini Gördügümde bende Oha demistim,Ayni bu ilani simdi gördügüm gibi Ben bunları 499 TL alıp 399 TL'ye bırakırım aslında öyle bir adamım, anlamışsındır. Panpam olur musun Panpanım panpa.
quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy Oha hepsini alıp, satmak lazım. Dünkü Satmis oldugun Ekran karti fiyatini Gördügümde bende Oha demistim,Ayni bu ilani simdi gördügüm gibi Ben bunları 499 TL alıp 399 TL'ye bırakırım aslında öyle bir adamım, anlamışsındır. Panpam olur musun Panpanım panpa. Bundan sonra senin kanin benim kanimdir Panpa Iste buna icilir
quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy Oha hepsini alıp, satmak lazım. Dünkü Satmis oldugun Ekran karti fiyatini Gördügümde bende Oha demistim,Ayni bu ilani simdi gördügüm gibi Ben bunları 499 TL alıp 399 TL'ye bırakırım aslında öyle bir adamım, anlamışsındır. Panpam olur musun Panpanım panpa. Bundan sonra senin kanin benim kanimdir Panpa Iste buna icilir İçelim, güzelleşelim panpa.
quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy Oha hepsini alıp, satmak lazım. Dünkü Satmis oldugun Ekran karti fiyatini Gördügümde bende Oha demistim,Ayni bu ilani simdi gördügüm gibi Ben bunları 499 TL alıp 399 TL'ye bırakırım aslında öyle bir adamım, anlamışsındır. Panpam olur musun Panpanım panpa. Bundan sonra senin kanin benim kanimdir Panpa Iste buna icilir İçelim, güzelleşelim panpa. Panpa Fena ictik sanirim, sayfayi öptük Biri gelcek Post kasma lan dicek bana ,Panpa sen cevap verirsin artik
quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy quote:Orijinalden alıntı: Unzerstörbar quote:Orijinalden alıntı: Daxteroy Oha hepsini alıp, satmak lazım. Dünkü Satmis oldugun Ekran karti fiyatini Gördügümde bende Oha demistim,Ayni bu ilani simdi gördügüm gibi Ben bunları 499 TL alıp 399 TL'ye bırakırım aslında öyle bir adamım, anlamışsındır. Panpam olur musun Panpanım panpa. Bundan sonra senin kanin benim kanimdir Panpa Iste buna icilir İçelim, güzelleşelim panpa. Panpa Fena ictik sanirim, sayfayi öptük Biri gelcek Post kasma lan dicek bana ,Panpa sen cevap verirsin artik Panpalar birlik olmalı panpa. Neyse son olsun bu yarın başka bir sayfayı öpürük.