Şimdi Ara

Mersin Carrefour da ps3 499 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin carreforda su an 499 tl ye 250 gb sıfır africa 2010 oyun hediyeli ps3 aldım. 599 Tl ye başka oyunlu paketlerde var bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha hepsini alıp, satmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeki

Mersin carreforda su an 499 tl ye 250 gb sıfır africa 2010 oyun hediyeli ps3 aldım. 599 Tl ye başka oyunlu paketlerde var bilginize.

süper fiyatmış
  • Fiyat şahane...Eğer mersin'de ki SPOT'çular konuyu gördüyse PS3 ve CARREFOUR ...
  • quote:

Mersin carreforda su an 499 tl ye 250 gb sıfır africa 2010 oyun hediyeli ps3 aldım. 599 Tl ye başka oyunlu paketlerde var bilginize.

hangi şube koşa koşa geliyorum hemen cevaplarsan iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Aynen tepkim böyle oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Aynen tepkim böyle oldu

Alıntıları Göster
    şube derken carrefour expressleri diyorsun herlade orda değil merkez carrefourda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeki -- 30 Temmuz 2011; 12:51:34 >

• Vay be çok sağlam fırsat
  • nedense böyle fırsatları daha çok migros,carrefour gibi firmalar yapıyo bnde ps3 migrostan aldıştım 550 TL ye alcaklar kaçırmasın.
  • Güzel fiyat...
  • Alanlara hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Oha hepsini alıp, satmak lazım.

Dünkü Satmis oldugun Ekran karti fiyatini Gördügümde bende Oha demistim,Ayni bu ilani simdi gördügüm gibi
  • güzel fiyat, hayırlı olsun
  • Ya istanbulda neden yok nedeeeen!!!!
  • lan merinde oturuyoruz ama alırsan eve almış olurum artık üniden gelip tatillerde oynarım o da saçmalık
  • yeni slim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

yeni slim geliyor

yeni slimde bazı özellikler bırakılmış diye duydum ama hangileriydi hatırlamıyorum
    bide daha az enerji tüketiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Oha hepsini alıp, satmak lazım.

Dünkü Satmis oldugun Ekran karti fiyatini Gördügümde bende Oha demistim,Ayni bu ilani simdi gördügüm gibi

Ben bunları 499 TL alıp 399 TL'ye bırakırım aslında öyle bir adamım, anlamışsındır.

• quote:

ben 1buçuk sene önce 1040 liraya almıştım.. tabi bu kadar pahalı olmasının sebebi kredi kartsız taksit yapan avm lerden aldığım içindi ama o zamanki normal fiyatı 250 gb slimin gine o fiyata yakın bişeydi sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.