Bildirim
Mersin de tatil yapilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Karesim turizmin krali Antalyadir cilginca bisey istiyorsan antalya sakin istiyorsan mersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mersin'in sahili de en az Antalya kadar güzeldir ama tabi Antalya kadar kalabalık olmaz.
Mersin Susanoğlu çok iyidir. Çok temiz mavi bayraklı plajı var. Şehre yaklaşık 70 km uzaklıkta. Geceliği 50 - 60 TL birçok pansiyon bulabilirsiniz. -
Çok kalabalık olmasını istemiyoruz ailece gidecegiz
Susanoglu yorumlara baktım da çok kirli filan demişler neden acaba o yüzden sogudum açıkçası
Anamur
Susanaoğlu, yaparaklı koy falan -
Peki pansiyonları nasıl ayarlayabilirim int doğru düzgün bulamadim
quote:
Orijinalden alıntı: ilginç isim
Susanoglu yorumlara baktım da çok kirli filan demişler neden acaba o yüzden sogudum açıkçası
Merhaba,
Ailecek gidilip de mutasıp şekilde tatil yapmak istiyorsanız Bartın/Amasra tavsiye ederim. Sakin olur genelde yerliler oluyor, yabancı da pek olmaz. Ama şimdi serindir Ağustos da tam zamanı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X