Bildirim
Mersin de tatil yapilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Karesim turizmin krali Antalyadir cilginca bisey istiyorsan antalya sakin istiyorsan mersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mersin'in sahili de en az Antalya kadar güzeldir ama tabi Antalya kadar kalabalık olmaz.
Mersin Susanoğlu çok iyidir. Çok temiz mavi bayraklı plajı var. Şehre yaklaşık 70 km uzaklıkta. Geceliği 50 - 60 TL birçok pansiyon bulabilirsiniz. -
Çok kalabalık olmasını istemiyoruz ailece gidecegiz
Susanoglu yorumlara baktım da çok kirli filan demişler neden acaba o yüzden sogudum açıkçası
Anamur
Susanaoğlu, yaparaklı koy falan -
Peki pansiyonları nasıl ayarlayabilirim int doğru düzgün bulamadim
quote:
Orijinalden alıntı: ilginç isim
Susanoglu yorumlara baktım da çok kirli filan demişler neden acaba o yüzden sogudum açıkçası
Merhaba,
Ailecek gidilip de mutasıp şekilde tatil yapmak istiyorsanız Bartın/Amasra tavsiye ederim. Sakin olur genelde yerliler oluyor, yabancı da pek olmaz. Ama şimdi serindir Ağustos da tam zamanı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pendikten eminönüne nasıl gidilir
- bir kızın bir erkeğe sürekli bakması
- türbeye gidenlerin yorumları
- kusura bakma diyene ne denir
- amerikan konsolosluğuna metro ile nasıl gidilir
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X