Şimdi Ara

Mersin kütüphane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mersin'de Kitapseverler için Kütüphane Önerileri

Mersin, kitap tutkunları için çeşitli kütüphaneler sunmaktadır. İster geniş koleksiyonlara sahip kamusal kütüphaneleri ister daha özel kitaplıklara göz atmak isteyin, Mersin'de herkes için bir kütüphane bulunmaktadır.

Kum Saati Kütüphanesi Mersin

Kent merkezinde yer alan Kum Saati Kütüphanesi, geniş bir kitap koleksiyonuna sahiptir. Modern binası ve huzurlu ortamı ile kitapseverler için ideal bir mekandır.

Mersin Marina Kütüphanesi

Mersin Marina'da yer alan bu kütüphane, deniz manzarası ve modern dekorasyonu ile dikkat çekmektedir. Yerli ve yabancı kitap koleksiyonu ile tüm okuyuculara hitap etmektedir.

Mersin Ücretsiz Kütüphane

Halkın bağışlarıyla oluşturulan Mersin Ücretsiz Kütüphane, kitapseverlere ücretsiz olarak kitap ödünç verme imkanı sunmaktadır. Şehrin çeşitli noktalarında bulunan bu kütüphanelerde herkes ihtiyacı olan kitapları bulabilir.

Çıta Kütüphane

Özel bir kütüphane olan Çıta Kütüphane, sanat, kültür ve sosyal bilimler alanlarında zengin bir koleksiyona sahiptir. Araştırmacılar ve öğrenciler için değerli bir kaynaktır.

Mersin'deki bu kütüphaneler, kitap tutkunları için bilgi, kültür ve eğlence kaynakları sunmaktadır. Hangi ilgi alanına sahip olursanız olun, Mersin'de sizin için uygun bir kütüphane mutlaka bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam ücretli sayaç vs. var. Bir de forum civarında kafe tarzı (kulturhane ve Özkan tantuni arkasına düşen bir kafe) olanda var.
    Ya da marina karşısında belediye çalışma salonu gibi bir yer var(ücretsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastnovember -- 15 Eylül 2020; 10:44:11 >
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt
    sayaç nerde hocam ? forum civari özel yerler var mı ?
    kafe tarzı yerde gırgırcı tayfa var mı yoksa çalışmaya uygun mu ?
    yeni taşındım mersine pek bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emizola -- 15 Eylül 2020; 10:47:35 >
  • Emizola kullanıcısına yanıt
    sayaç marina tarafındai vatan bilgisayarla aynı binada galiba.
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    forum cıvarı benzer yerler mevcut mu ? veya arkadaşın dedıği kafeler nasıl ?
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Evet vatan bilgisayarın üstü. Belediyenin çalışma kütüphanesi de ordan sahile doğru.
  • Sayaç iyi ama uzak kalabilir Hocam foruma göre.Mersinde okuyan arkadaşlarımda bu başlıkta yazılan yerleri bana hep bahsetmiştir memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane Önerisi - Bursa -
    6 yıl önce açıldı
    Ankara'da kütüphane önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 2. Çevreyolu üzeri Özgecan spor tesisleri çaprazında çıta kafe var onun dışında Alanya sokağında yeni bir tane açıldı mert tantuni üstünde bildiklerim bunlar sayacin masaları küçük ben pek sevmiyorum kültürhane üniversite hazırlık almıyor diye biliyorum
  • Ha bu arada saydıklarım ücretli günlük ve aylık paketleri var günlük deneyin aylık alınca çokta koymuyor 2 çay ya da kahve hakkı vardı çıta da mesela
  • sayacı kesinlikle tavsiye ederim. birde işinize yararsa deneme sınavı için vizyonu da tavsiye ederim. iş bankasının çapraz alt taraflarında
  • Hocam kütüphaneye kafeye ücret vermek insana koyuyor.
    Ama marina karşısındaki belediye kütüphanesi de sanırım erken kapatıyordu ondan dolayı mecbur kalınabilir.
    Sayaç 40dk ders 10 dk teneffüs şeklinde ilerliyor.
    Kültürhane son durumunu bilmiyorum evime 3dk falan olduğu için hiç gitmedim.
    Mezitli ve Alanya sokağın oralarda kütüphane açtığını iddia eden yerlerin reklamını ben de gördüm.
    Sınav için sayaç ve vizyon var. Vizyon işlerin yayınlarından sınavlar yapıyor. Sayaç biraz daha toplama. Vizyon'a 200 öğrenci giriyor yaklaşık ki yeterli bir sayı. Çok iyi sonuçlar da geliyor. Sayaç bi rakam belirtmek imkansız ama min 500 gördüğüm olmuştu 2 yıl önce şimdiki durumunu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastnovember -- 15 Eylül 2020; 18:48:26 >
  • minik_karinca kullanıcısına yanıt
    Fiyatı nedir hocam?
    İyi bir siralamadan kaldım indirim yaparlar mı?
    Son olarak ben telefondan çalışıyorum da teknolojik alet yasak yazmışlar.Konussak sorun olmaz galiba.
    Ankara'dan Mersin'e geleceğim burası için
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt
    Hocam sayaç 200 civariyla başlıyor 2.donem 1000 kişiyi rahat buluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.