Şimdi Ara

###Mersin Üniversitesi 2015 Girişliler###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümüm tıp arkadaşlar bu sene kazandım. Bütün üniversitelerin olduğu halde Mersin üniversitesinin grubu olmadığı için açmaya karar verdim. Bölümünüzü yazarsanız sizi eklerim burada bilgi paylaşımında bulunabiliriz.
     ###Mersin Üniversitesi 2015 Girişliler### ###Mersin Üniversitesi 2015 Girişliler###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sameterc -- 24 Temmuz 2015; 15:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sameterc

Bölümüm tıp arkadaşlar bu sene kazandım. Bütün üniversitelerin olduğu halde Mersin üniversitesinin grubu olmadığı için açmaya karar verdim. Bölümünüzü yazarsanız sizi eklerim burada bilgi paylaşımında bulunabiliriz.
     ###Mersin Üniversitesi 2015 Girişliler### ###Mersin Üniversitesi 2015 Girişliler###

bende mersin tıp ı kazandım :))

• gtrgergreerg G kullanıcısına yanıt
    mutlaka konuşalım bilgi alışverişi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Mermaid

http://forum.donanimhaber.com/m_108384371/tm.htm

teşekkür ederim bilgilendirme için. Arama yaptığım halde bulamamıştım :))
  • aynen konuşalım. şu linke yazdır adını birisi benden önce açmışhttp://forum.donanimhaber.com/m_108384371/tm.htm konuyu kapatıcam ben.
  • sameterc kullanıcısına yanıt
    gençler bu yabancı dil muafiyet sınavını nereye ve nasıl bildircez girmek istediğimizi ??? yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtrgergreerg -- 17 Ağustos 2015; 23:10:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam arkadaşlar bişi sorcam ben şehir ve bölge planlamayı kazandım ama bize şu an herhangi bir bilgi verilmedi yani ne zaman başlıcak falan sınavlar ne zaman gibisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifermorninkstudent -- 18 Ağustos 2015; 21:47:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.