Şimdi Ara

Mersin üniversitesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar merak ettiğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirim.

• Mersin üniversitesi nasıldır kampüs filan eğitimi hocalarının filan nasıldır ve asıl merak ettiğim mersinde yaşam nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyluemre

Mersin üniversitesi nasıldır kampüs filan eğitimi hocalarının filan nasıldır ve asıl merak ettiğim mersinde yaşam nasıldır

Öncelikle mersinde yaşam ucuzdur :) Kiralarda üniversite civarı 2+1 ler filan 500 civarı bulursun . Kampüsü gerçekten çok güzel yemyeşil. Bir vadisi var görmen lazım. Kampüsün içinde biri kız 1 erkek yarı özel kyk yurtları var. Eğitim olarakta gittikçe gelişen bir üniversite .Özellikle mimarlık ve tıpta. Gece hayatıda baya hareketlidir. Sahil marina tarafları çok güzeldir.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burçak~

quote:

Mersin üniversitesi nasıldır kampüs filan eğitimi hocalarının filan nasıldır ve asıl merak ettiğim mersinde yaşam nasıldır

Öncelikle mersinde yaşam ucuzdur :) Kiralarda üniversite civarı 2+1 ler filan 500 civarı bulursun . Kampüsü gerçekten çok güzel yemyeşil. Bir vadisi var görmen lazım. Kampüsün içinde biri kız 1 erkek yarı özel kyk yurtları var. Eğitim olarakta gittikçe gelişen bir üniversite .Özellikle mimarlık ve tıpta. Gece hayatıda baya hareketlidir. Sahil marina tarafları çok güzeldir.:)

kürt ve suriyeliler çogunluktamı ve turizm fakültesi ayrı biryerdemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gradyy

quote:

Orijinalden alıntı: burçak~

quote:

kürt ve suriyeliler çogunluktamı ve turizm fakültesi ayrı biryerdemi?

Evet suriyelliler türkiyenin genelinde olduğu gibi mersindede var. Turizm fakultesi ana kampüs çiftlikköyde ve gelebilceğin en iyi üniversite diyebilirim turizm için . Hersene büyük otel sahipleri üniverstede stand açıp kapış kapış turizm öğrencisi seçer yazın çalışmalı için.

• mersinde misin?
    2-3 haftaya mersine gelecegim bir universiteyi tanitir misin bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o konuya açıkık getireyim suriye nüfusu şu an türkiyedeki en kalabalık şehirlerden gündüzleri ortalarda pek gezmezler ama gel gör ki akşamları dışarı çıktığımızda özellikle sahil taraflarında parklarda vs. kendimizi mülteci gibi hissediyoruz yemin ediyorum sanki biz suriyede yaşıyoruz malum araplar gece hayatına düşkün..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.