Arkadaşlar ramazandan sonra mersin de (yakın olduğu için) kendim çadırımla bir kamp yapmak istiyorum eşimle birlikte. İmkanları iyi olan fiyatları uygun denize girmek için ideal seviyeli bir yer arıyorum. Diyarbakır da görev yapmaktayım önceliğim Diyarbakır'a yakın ilçelerdir. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
mersinli arkadaşlar buraya bakarsa benimde bir sorum olacak green towers otel merkeze yakınmıdır ve kalınırmı tavsiye edermisiniz
Daha yakın Hatay/Arsuz var,TCDD nin ve Ormanın kampları var.İnternette telefonları var yer çadır kurmaya izin veriyorlar mı diye sorun.TCDD nin olduğu yerin denizi güzeldir.
Mersinin ilersinde, AYAŞ antik kentin yanında ve KIZKALESİ nin yanında kamp alanları var.Ama burada daha çok kamping aracı olanları kalırlarken gördüm.Çadırlı kamping olayı nasıldır bilmiyorum.Fakat oralarda uygun fiyatlı pansiyon,moteller var.Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.Ama belediye veya turizm bürosu gibi yerleri gitmeden önce arayın.Onlar bilgi veriyorlar zaten size.
Mersinde bilinen kamp yeri Kızkalesinde Mavi Kızdır. Ucuz, denizi temizdir. Sadece aile kalabilir diye biliyorum