Şimdi Ara

Mersinde Yaşayanlar, Mersinliler, Tavsiye Edebileceğiniz Kamp Yerleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
22.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, 2 kişilik ufak bir çadır alıp 1 hafta kamp yapmayı düşünüyorum kız arkadaşımla.mersin tarafını seçme sebebim hem daha yakın hem daha ucuz, erdemlide falan var diye duydum ancak asıl çekincem bize oralarda nasıl bakılacağı?rahatsız edilmek istemem, bakış olsun taciz vs. olsun.evet fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 6 Haziran 2010; 0:37:29 >

• silifke tarafında susanoğlunun bitiminde kapızlıda kamp kuracak yerler var. yapraklı koyu olsun, susanoğlu olsun gayet güzel yerler. ayrıca minibüse binip taşucu tarafınada geçebilirsiniz incekum, kummahallesi, tisan, boğsak taraflarıda gayet güzel yerler.
  • Erdemli felan var,
    Olmadı adanaya git yumurtalık vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream1907II

silifke tarafında susanoğlunun bitiminde kapızlıda kamp kuracak yerler var. yapraklı koyu olsun, susanoğlu olsun gayet güzel yerler. ayrıca minibüse binip taşucu tarafınada geçebilirsiniz incekum, kummahallesi, tisan, boğsak taraflarıda gayet güzel yerler.

+33
  • Ben mersinli değilim ancak anneannemler oradayken küçüklüğümde doktorun yeri diye bir yere giderdik.Çok sessiz,sakin bir yerdir.Orada mangal yapma yerleri,kamp yerleride varmış.Yeşillik ve dağlık alanlarıyla tam kamplık yer bence.
  • Bu arada doktorun yeri limonluda.
  • doktorun yerinde gece kamp harika olur ama kız arkadaşla olmaz. göz gözü görmez geceleri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim, susanoğlu taraflarını bir araştırayım.tavsiyeleriniz varsa beklerim
  • anamur-pullu
  • Susanoğlu iyidir.
  • mersin toplama kampı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

mersin toplama kampı

espri mi yaptınız
  • ustam mersınde kızlara cok bakılıyomus fazla kalabalık yerler secmeyın de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

ustam mersınde kızlara cok bakılıyomus fazla kalabalık yerler secmeyın de.

valla hocam ondan çekiniyorum ben de, bakalım.

susanoğlunda baykan otel diye bir yer buldum.sakin bir yere benziyor.çadır işi yaş.en iyisi bir yerlerde kalmak olacak.
  • Ben Mersinden Kurtulmak ıcın herseyı yapıyom sen mersıne gelıyon nasıl ıs
  • Doktorun yeri demişler , Orasının asıl adı kayacı vadisi , harika bir yer fakat kamp için uygun olmaz, günübirlik için güzel yer, kocahasanlıda var kamp yeri , Limonluda var , deniz kenarında çadırlı kamp alanı , güzel yer , kötü bakılacağını sanmıyorum , halk zaten iyi , Kamptada ortam güzeldir , aileler pek olmaz, arkadaş grupları , sevgililer falan olur, orayı öneririm , ( Erdemlide bu yerler )
    @SeZa® : Olm niye kurtuluyon mersinden Bide sen hangi ilçedesin , geçen bir kaç mersinli arkadaşla konuştuk , buluşma yapmayı planlıyoruz
  • akkumda bizde kamp yapardık arkadaşlarla ama kız ark. ile pek tavsiye etmem. bence pansiyon tarzı bie yerde kalın tecrübelerime dayanarak söylüyorum kalabalık olsaydınız kamp yapmanızı önerirdim ama şu durumda pansiyon en iyisi. yapraklı koyunu da tavsiye ederim ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Doktorun yeri demişler , Orasının asıl adı kayacı vadisi , harika bir yer fakat kamp için uygun olmaz, günübirlik için güzel yer, kocahasanlıda var kamp yeri , Limonluda var , deniz kenarında çadırlı kamp alanı , güzel yer , kötü bakılacağını sanmıyorum , halk zaten iyi , Kamptada ortam güzeldir , aileler pek olmaz, arkadaş grupları , sevgililer falan olur, orayı öneririm , ( Erdemlide bu yerler )
    @SeZa® : Olm niye kurtuluyon mersinden Bide sen hangi ilçedesin , geçen bir kaç mersinli arkadaşla konuştuk , buluşma yapmayı planlıyoruz

Mersin Mezitli
    hiçbir işe yaramıyoz burda
    işden eve, evden işe

• quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Doktorun yeri demişler , Orasının asıl adı kayacı vadisi , harika bir yer fakat kamp için uygun olmaz, günübirlik için güzel yer, kocahasanlıda var kamp yeri , Limonluda var , deniz kenarında çadırlı kamp alanı , güzel yer , kötü bakılacağını sanmıyorum , halk zaten iyi , Kamptada ortam güzeldir , aileler pek olmaz, arkadaş grupları , sevgililer falan olur, orayı öneririm , ( Erdemlide bu yerler )

tarsustan gelekmi
    ...

• Tarsuslular mersını sevmıyor bılıyom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.