Şimdi Ara

Mesaj Atma Süremizi Forum Niçin Karişıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaşlar Biz Burada harıl Harıl Yardımlaşmaya çalışırken Forum mesaj Süremizi Kısıtlamakta Ve Bu da Tabi Sizi Bilmem Ama Beni Hem Yavaşlatıyor Hem de İsteğimi Kaçırıyor...

Daha Dün İtirazını İmzasına Ekleyen Bir Arkadaşın İmzası kapatıldı Kİ o BEnim Şimdiye Kadar Gördüğüm En İyi Bilgisayarcı Ve Aynı Zamanda Bir Kültür Kazine s
    Lütfen Görüşlerinizi Yazında Forum Buradan Görüşlerimize Bir Kulak Versin
    Teşekkürler

• Abi ben bu forumu çözemedimki herşeye karışıyorlar salla gitsin..
    Bu gidişle forumda kimse durmasssss
  • kimse durmaz değil bi müdddet sonsa sıkılıan vuruyo kapıyı gidiyo yerine yeni jenerasyon geliyo ve bu konu binlerce kez tartışılıldı şimdi birdaha mı tartışıcıaz
  • çok hızlı cevap vermek, bir konudan başkabir konuya atlamak birçok zaman (herzaman değil) konuyu tam anlamadan cevap vermemize ve tartışma çıkmasına yol açabilir.

yalnız bu sürenin 2 dakika olması kendi düşünceleri..

ve 2 dakika gibi bir uygulamanın olması, Flood dediğimiz bazı programlar ile Forum'a çok hızlı bir şekilde metinler göndererek Ana bilgisayarın yavaşlamasına ve Bizim siteye girememize neden olacak, kötü durumların önüne geçmek için var.

Ancak yineliyim bu sürenin 2 dakika olması gerekmiyor. 59 saniye bence bu iş için yeterli bir süre
  • şimdiye kadar o kadar çok dile getirildiki bu bende kızıyordum ama haklılar aslında ozaman çok yığılma olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

şimdiye kadar o kadar çok dile getirildiki bu bende kızıyordum ama haklılar aslında ozaman çok yığılma olur

+1
  • quote:

şimdiye kadar o kadar çok dile getirildiki bu bende kızıyordum ama haklılar aslında ozaman çok yığılma olur

2 dakika kuralı olmasa forumun cılkı çıkar herkes birbirine laf yetiştirmeye çalışır falan filan

bence iyidir bu kural
    bazı abuk forumlarda 1,5 metre imza atan var yok repler yok teraziler gereksiz gereksiz aksiyonlar iyidir bu forum iyidir bide cahil cühela taraması yapılsada rahat etsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 20 Temmuz 2006; 13:02:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: noob saibot

quote:

2 dakika kuralı olmasa forumun cılkı çıkar herkes birbirine laf yetiştirmeye çalışır falan filan

bence iyidir bu kural
    bazı abuk forumlarda 1,5 metre imza atan var yok repler yok teraziler gereksiz gereksiz aksiyonlar iyidir bu forum iyidir bide cahil cühela taraması yapılsada rahat etsek

abi imzada sonuna kadar haklısın ama geçen gün bi avatar gördüm imageshackten upload edemedim yahu o kadar büyük ki. . . imzalar da cabası tabi diğer forumlarda

• Sen yenisin galiba
    Bu sorun bu forumun kronikleşmiş sorunudur. Çözüleceğini sanmam ayrıca haklı nedenleri var.

quote:

Orjinalden alıntı: SeaSun

Meraba Arkadaşlar Biz Burada harıl Harıl Yardımlaşmaya çalışırken Forum mesaj Süremizi Kısıtlamakta Ve Bu da Tabi Sizi Bilmem Ama Beni Hem Yavaşlatıyor Hem de İsteğimi Kaçırıyor...

Daha Dün İtirazını İmzasına Ekleyen Bir Arkadaşın İmzası kapatıldı Kİ o BEnim Şimdiye Kadar Gördüğüm En İyi Bilgisayarcı Ve Aynı Zamanda Bir Kültür Kazine s
    Lütfen Görüşlerinizi Yazında Forum Buradan Görüşlerimize Bir Kulak Versin
    Teşekkürler

• bence en iyi uygulama bu msj arası 2 dk süresi
    15 sn olsa daha mı iyi olcak
    her konuya abuk sabuk cevaplar
    2 dk içinde herkes düşünerek bişeyler yazıo
    eline sağlık.. teşekkürler gibi kalıpların dışında
  • abuk sabuk adamların burada ne işi var ..... Hem ben veya siz abuk sabuk musunuz? 2 dakika ne kadar uzun süre neler yapılır düşünün .... Burada yardımlaşıyoruz en azından bence süre <1 dk olmalı ama bil donanımı bölümünde bu kural kalkmalı ....Yoksa hayatımız beklemekle geçecek ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeaSun

abuk sabuk adamların burada ne işi var ..... Hem ben veya siz abuk sabuk musunuz? 2 dakika ne kadar uzun süre neler yapılır düşünün .... Burada yardımlaşıyoruz en azından bence süre <1 dk olmalı ama bil donanımı bölümünde bu kural kalkmalı ....Yoksa hayatımız beklemekle geçecek ....

niye abuk sabuk adamların işi olmasın...
    kimse iq testi yapmio foruma uye olurken...
  • forumu b.k götürüyo zatenbi de 2 dk kalkarsa işin içinden çıkılamaz hale gelir
  • Kader Baba Kader...!
  • beğenmeyen Ctrl+W kombinasyonunu kullanabilir..
  • @TechNiciaN ;kesinlikle katılıyorum sana mutlaka 2 dk ya da zaman kısıtlama kullanılmalıdır.bazı forumlarda bu süre 3 dk dır
    quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

çok hızlı cevap vermek, bir konudan başkabir konuya atlamak birçok zaman (herzaman değil) konuyu tam anlamadan cevap vermemize ve tartışma çıkmasına yol açabilir.

yalnız bu sürenin 2 dakika olması kendi düşünceleri..

ve 2 dakika gibi bir uygulamanın olması, Flood dediğimiz bazı programlar ile Forum'a çok hızlı bir şekilde metinler göndererek Ana bilgisayarın yavaşlamasına ve Bizim siteye girememize neden olacak, kötü durumların önüne geçmek için var.

Ancak yineliyim bu sürenin 2 dakika olması gerekmiyor. 59 saniye bence bu iş için yeterli bir süre

• Yaaa Arkadaşlar burası türkiyenin en büyük formu .... Köken olarakta en sağlam form olmalı 2 dakka gerçekten uzun 2 dakka kim ne düşünüyooo ya
    Adam ben 60 dolara şunu alcam alimmi dediğinde 2 dakka düşünen var mı insaf yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

forumu b.k götürüyo zatenbi de 2 dk kalkarsa işin içinden çıkılamaz hale gelir

Kesinlikle.Üstelik konuyu açanın mesajlarına bir göz atsanız 15 dakikaya çıkartmak gerekebilir süreyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.