Şimdi Ara

MESAJ GÖNDERİLEMİYOR (engelli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 hafta önce tatilde tanıştığımız bir kızla muhabbetimiz çok iyiydi burda(ankara) da buluşacaktık filan...dünden beri mesajlaşıyoruz yarın buluşalım diyip duruyor...benimde işim var yarın olmaz diyorum.....şimdi bugün de mesaj atmış gelmeni isterdim ama keyfin bilir artık çekindiğimiz fotoraflarla yetineceğiz kid (bu kısaltmanın özel bir anlamı var mı yoksa "kendine iyi bak mı demek istemiş) demiş ve mesaj göndermeye çalıştım mesaj gönderilemiyor engelli filan diyor bunun anlamı nedir...acaba bu kız beni engelledi filan mı (yani böyle bir şey varsa tabi) hayır çok ta neşeli iyi bir kız böyle ufak bir şey için hemen bağları kopartacak biri değil ama merka ediyorum acilen cevap bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Renesis

arkadaşlar 1 hafta önce tatilde tanıştığımız bir kızla muhabbetimiz çok iyiydi burda(ankara) da buluşacaktık filan...dünden beri mesajlaşıyoruz yarın buluşalım diyip duruyor...benimde işim var yarın olmaz diyorum.....şimdi bugün de mesaj atmış gelmeni isterdim ama keyfin bilir artık çekindiğimiz fotoraflarla yetineceğiz kid (bu kısaltmanın özel bir anlamı var mı yoksa "kendine iyi bak mı demek istemiş) demiş ve mesaj göndermeye çalıştım mesaj gönderilemiyor engelli filan diyor bunun anlamı nedir...acaba bu kız beni engelledi filan mı (yani böyle bir şey varsa tabi) hayır çok ta neşeli iyi bir kız böyle ufak bir şey için hemen bağları kopartacak biri değil ama merka ediyorum acilen cevap bekliyorum

Şebekeden Kaynaklanıyor Dostum Turkcell'de Bile Oluyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: Renesis

arkadaşlar 1 hafta önce tatilde tanıştığımız bir kızla muhabbetimiz çok iyiydi burda(ankara) da buluşacaktık filan...dünden beri mesajlaşıyoruz yarın buluşalım diyip duruyor...benimde işim var yarın olmaz diyorum.....şimdi bugün de mesaj atmış gelmeni isterdim ama keyfin bilir artık çekindiğimiz fotoraflarla yetineceğiz kid (bu kısaltmanın özel bir anlamı var mı yoksa "kendine iyi bak mı demek istemiş) demiş ve mesaj göndermeye çalıştım mesaj gönderilemiyor engelli filan diyor bunun anlamı nedir...acaba bu kız beni engelledi filan mı (yani böyle bir şey varsa tabi) hayır çok ta neşeli iyi bir kız böyle ufak bir şey için hemen bağları kopartacak biri değil ama merka ediyorum acilen cevap bekliyorum

Şebekeden Kaynaklanıyor Dostum Turkcell'de Bile Oluyor...

ohhhh yüreğime su serptin çok sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    özel mesaj gönderemıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.