Şimdi Ara

Mesaja Yanıt Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar.. Samsung d600 kullaniyorum. Gelen mesajı acarken "Mesaja Yanıt Gerekli" diye bi uyarı veriyor tlfn bazen. Her gelen mesajda olmuyo bu tabi. Mesajlari goruntulemedede herhangi bir sorun yok ama bu uyarıyı neden verdigini anlayamadım. ilk oldugunda baya sasırmıstım yani bana gelen bi mesaja yanıt verip vermeyecegimi tlfnmu karar veriyor diye dusunmustum :) Sizede oluyormu sizce bunun nedeni nedir acaba? tesekkurler.

• quote:

Orjinalden alıntı: live2006

Selam arkadaslar.. Samsung d600 kullaniyorum. Gelen mesajı acarken "Mesaja Yanıt Gerekli" diye bi uyarı veriyor tlfn bazen. Her gelen mesajda olmuyo bu tabi. Mesajlari goruntulemedede herhangi bir sorun yok ama bu uyarıyı neden verdigini anlayamadım. ilk oldugunda baya sasırmıstım yani bana gelen bi mesaja yanıt verip vermeyecegimi tlfnmu karar veriyor diye dusunmustum :) Sizede oluyormu sizce bunun nedeni nedir acaba? tesekkurler.

ÇOK İLGİNÇ BİR DURUM Bİ OKADARDA HOŞBÜYÜK İHTİMALLE BAZI CEP TELLERİNDE MSJ GÖNDERİRKEN MSJA CEVAP İSTE SEÇENEĞİ VAR.ONU İŞARETLEYİP GÖNDERİNCE D 600 BUNU FARK EDİYO OLABİLİRSALLADIM AMA DESTEKLİ SALLARIMMANTIKLI

• quote:

Selam arkadaslar.. Samsung d600 kullaniyorum. Gelen mesajı acarken "Mesaja Yanıt Gerekli" diye bi uyarı veriyor tlfn bazen. Her gelen mesajda olmuyo bu tabi. Mesajlari goruntulemedede herhangi bir sorun yok ama bu uyarıyı neden verdigini anlayamadım. ilk oldugunda baya sasırmıstım yani bana gelen bi mesaja yanıt verip vermeyecegimi tlfnmu karar veriyor diye dusunmustum :) Sizede oluyormu sizce bunun nedeni nedir acaba? tesekkurler.

turkcellin web üzerinden yollanan mesajlarına bu tip özlellikler ekleyebiliyorsun aynı e-mail yollar gibi. muhtemelen o mesajlar sana turkcellin sitesi üzerinden gelen mesajlardır.
  • faruk arkadaşın sallamasına gayet katılıyorum.eskiden vardı böyle şeyler çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: terek

faruk arkadaşın sallamasına gayet katılıyorum.eskiden vardı böyle şeyler çünkü.

• quote:

SElerde ilk gunden beri var bu ozellik var, mesaja cevap istio musunuz die soruo, isaretlersen karsidakinde cevap beklendigini gosterio. nokiayi bilemiorum.
  • tesekkurler arkadaslar. o sekilde uyarı veren mesajları bi inceledimde hep yurtdısından gelen mesajlarda oluyo bu. yurtici operatorlerden gelenlerde yok. Bana 1 ay once gelen bi mesajı actıgımda bile hala aynı uyarıyı veriyor :) bisey daha sormak istiyorum. d600 de gece sahnesi diye bise var. ben bi ise yaradıgını gormedim yoksa yanlısmı kullanıyorum. gece cekimi icin en iyi ayarlar hangileri acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.