far cry 4 = 36 TL ( 3'ü oynadım) mad max = 30 TL shadow of mordor = 18 TL AC IV Black Flag = 17 TL Ac Unıty = 36 TL AC Rogue = 27 TL Just cause 2 = 6 TL Watch Dogs = 44 TL AC China = 11 TL AC Revelation = 10 TL AC Brotherhood = 10 TL
hangi ikisini almalıyım sebebiyle yazar mısınız?
farcry4 ilk defa oynayacaklar için çok güzel bir oyun ki türkçe yaması da bulunmakta. Fakat 2 ve 3ün hastası olarak 4 ten nefret ettim, ama sonuna kadar da bitirip yan görevleri de yaptım, çünkü seriye bayılıyorum. Tamamen aynı oyunu grafikleri değiştirip sunmuşlar. Hayır bari hikaye 3 ten güzel olsaydı, o da yok. Ama 36 liraya alıp oynanır.
madmax 30 lira eder mi dersen zorla. Asıl fiyatının bu olması lazımdı indirimlisi değil.
Shadow of mordor 18 liraya alınır.
just cause 2 oynamadıysan ve sağdan soldan bulamayacaksan 6 liradan daha fazla edecek bir oyun hala.
AC 2, Brotherhood, Revelations 3lüsünü oynamadıysan mutlaka oyna. Ama o üçünü sağdan soldan bulup o paraya 1 tane yeni oyununu almak daha mantıklı gibi.
mad max i bende yeni aldım çok güzel yorumlar var oyunla ilgili.. ac china yı da oynadım çok güzel oyun tavsiye ederim
Mad Max çok güzel bir oyun sırf araba sürmek için bile alınır.