Şimdi Ara

MESAJLARA SÜREKLİ GEÇ YAZAN KIZLARA NAPIYORSUNUZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
6.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MertayKardes

onsuz bir kız konusu olabilir mi sence   

Kesinlikle olamaz. Adeta bir aminoasit.

@We Built This City  

• quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

@We Built This City  

Ağla

• Kendini küçük düşürüp uğraşma yeni karı ara
  • quote:

@We Built This City  

we built hakkında ne düşünüyorsun kanka insanları aşşalamaya çalışıyor sürekli bugün kızla muhabbetini gördüm kıza kudur felan yazmış :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

we built hakkında ne düşünüyorsun kanka insanları aşşalamaya çalışıyor sürekli bugün kızla muhabbetini gördüm kıza kudur felan yazmış :D

Alıntıları Göster

Kanka, bu elemanın öz güven eksikliği var bence ama kalemi komik. Benim hoşuma gidiyor böyle ağlaması. Kendi de biliyor tipi falan yerinde vs. gelip buraya yalandan konu açıyor işte.

• Peki yere düşen ve mesajlara geç cevap veren kızlara ne yapıyorsunuz
  • En kısa zamanda ilişkiyi kökten bitiriyorum yolda görsem bile selam vermiyorum.
  • quote:

Kanka, bu elemanın öz güven eksikliği var bence ama kalemi komik. Benim hoşuma gidiyor böyle ağlaması. Kendi de biliyor tipi falan yerinde vs. gelip buraya yalandan konu açıyor işte.

Alıntıları Göster

kanka davranışları gördüm kızlara resmen aşşalıyor sonra burda gelip konu açıyor kızlar gelmiyor diye kıza ağla kudur bana aşıksın yazmış :D

• kisma kullanıcısına yanıt
    Süreklimi
  • Are you aga kullanıcısına yanıt
    Evet
    Tamam ozmn. Gece 2 de ne işi olabilir 30 dk konuştukdan sonra bir anda çekip gidiyordu birkaç sefer daha yapınca ilişkiyi bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Are you aga

En kısa zamanda ilişkiyi kökten bitiriyorum yolda görsem bile selam vermiyorum.

hocam iyide hemen yazan kız bulamazsın

• niye kalbini kırıyorsun çocuğun bak üzüldü simdi 2-3 gün kendini toplayamaz  

• 1 yıldan uzun süredir konu dışına uğramıyordum. İyi ki de uğramıyormuşum bu ne
  • Hocam mesele hemen yazan kız değilki,mesele sürekli geç cevap veren kız değilmi.örnek olarak sohpet ederken sürekli hiç müsade istemeden birşey demeden bir anda kaybolması bir iki kez neysede sürekli olması sıkıntılı.böyle bir olay varsa yolunuzu ayırın.
    Seni ciddiye alanda kabahat.Önce terbiyeni takıl sonra gel.
    Çoluk cocuksunuz
    Belli.daha adam akıllı 2 kelimeyi bir araya getirip düşünceni yazamıyorsun sıkışıncada salak yazıp atıyorsun önce fikrin olsun sonra yorum yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are you aga -- 14 Ağustos 2020; 19:42:51 >
    Kaç yaşındasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.