|
MESAJLARA SÜREKLİ GEÇ YAZAN KIZLARA NAPIYORSUNUZ (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinşAğla
-
Kendini küçük düşürüp uğraşma yeni karı ara -
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinşwe built hakkında ne düşünüyorsun kanka insanları aşşalamaya çalışıyor sürekli bugün kızla muhabbetini gördüm kıza kudur felan yazmış :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679we built hakkında ne düşünüyorsun kanka insanları aşşalamaya çalışıyor sürekli bugün kızla muhabbetini gördüm kıza kudur felan yazmış :D
Alıntıları GösterKanka, bu elemanın öz güven eksikliği var bence ama kalemi komik. Benim hoşuma gidiyor böyle ağlaması. Kendi de biliyor tipi falan yerinde vs. gelip buraya yalandan konu açıyor işte.
-
Peki yere düşen ve mesajlara geç cevap veren kızlara ne yapıyorsunuz -
En kısa zamanda ilişkiyi kökten bitiriyorum yolda görsem bile selam vermiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinşKanka, bu elemanın öz güven eksikliği var bence ama kalemi komik. Benim hoşuma gidiyor böyle ağlaması. Kendi de biliyor tipi falan yerinde vs. gelip buraya yalandan konu açıyor işte.
Alıntıları Gösterkanka davranışları gördüm kızlara resmen aşşalıyor sonra burda gelip konu açıyor kızlar gelmiyor diye kıza ağla kudur bana aşıksın yazmış :D
-
Süreklimi -
Evet -
Tamam ozmn. Gece 2 de ne işi olabilir 30 dk konuştukdan sonra bir anda çekip gidiyordu birkaç sefer daha yapınca ilişkiyi bitirdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Are you aga
En kısa zamanda ilişkiyi kökten bitiriyorum yolda görsem bile selam vermiyorum.hocam iyide hemen yazan kız bulamazsın
-
niye kalbini kırıyorsun çocuğun bak üzüldü simdi 2-3 gün kendini toplayamaz
-
1 yıldan uzun süredir konu dışına uğramıyordum. İyi ki de uğramıyormuşum bu ne -
Hocam mesele hemen yazan kız değilki,mesele sürekli geç cevap veren kız değilmi.örnek olarak sohpet ederken sürekli hiç müsade istemeden birşey demeden bir anda kaybolması bir iki kez neysede sürekli olması sıkıntılı.böyle bir olay varsa yolunuzu ayırın. -
Seni ciddiye alanda kabahat.Önce terbiyeni takıl sonra gel. -
Çoluk cocuksunuz -
Belli.daha adam akıllı 2 kelimeyi bir araya getirip düşünceni yazamıyorsun sıkışıncada salak yazıp atıyorsun önce fikrin olsun sonra yorum yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are you aga -- 14 Ağustos 2020; 19:42:51 > -
Kaç yaşındasın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X