Kanka garip bir çocuk gerçekten. |
MESAJLARA SÜREKLİ GEÇ YAZAN KIZLARA NAPIYORSUNUZ (4. sayfa)
-
-
Cevabı özelden ilettim. -
Seni ciddiye alan kız öyle yapmaz. Olmuyorsa zorlama eğer öyle bir durum varsa -
ben de geç yazıyorum 👍
-
Geç cevaptan kastın ne? Her seferinde geç cevap veriyorsa gidip sen de ona yazmaya devam ediyorsan kendine saygısı olmayan eziğin tekisindir. -
Boyle kizlara en guzel cevap birsey yazdiginda kisa cevaplar vermektir.Bize soyle geliyor kisa yazarsak gec cevap verirsek kiz elimizden kacar.Aslinda tam tersi kizi elimizde boyle tutmus oluruz
-
knka bak senin taktik bu @İTÜinş :)
-
Bir daha yazmıyorum. -
Yazistigim kız yok hatta rehberimde kız bile yok -
Özelden değil burdan yazıcaksın -
22 yaşındayım.baktım şımarık çocuklar gibi konuyu uzatıyon özelden yazdım cevap vermedin belki IQ seviyen düşüktür onu bilemem. ama yaşın ya küçük yada konudaki kız gibi bir kızsın. -
Egosundan cevap vermiyordur öyle tiplerle işiniz olmasin
Samimiyeti de mesajla arttırmayı yüzyüze olun bence
Bi kız geç cevap yazıyorsa ve bunu hep yapıyorsa ya size ilgisi yoktur yada ergen gibi triplere giriyodur bosverin gitsin -
Şimdiye kadar kime yazdıysak anında dönüş aldık.Ama böyle bir şeyle karşılaşsaydım muhabbetin seyrine göre ciddi mevzu konuşuyor ve geç cevap alıyorsam neden geç yazıyorsun diye sormaz anında konuşmayı sonlandırır ve bir daha yazarsa dahi cevaplamazdım. Çünkü ciddi bir konuda geç yazıyorsa ve yazdığında geç yazma sebebini belirtmeyip direkt konuya devam ediyorsa umursamıyor demektir ve beni umursamayan birisiyle de benim işim olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Are you aga
Hocam mesele hemen yazan kız değilki,mesele sürekli geç cevap veren kız değilmi.örnek olarak sohpet ederken sürekli hiç müsade istemeden birşey demeden bir anda kaybolması bir iki kez neysede sürekli olması sıkıntılı.böyle bir olay varsa yolunuzu ayırın.Hocam bunu yapan kızların altından hep başka erkek çıkar unutma o an senin mesajından çıkıp örneğin o çocukla yarım saat bişey konuşuyor sen bekliyorsunki yazsın orda bi meselesi var sana sonra sinirli sinirli gelip sinirini çıkartıyor kızların çoğu böylegeç yazanların
-
quote:
Orijinalden alıntı: Are you aga
Hocam mesele hemen yazan kız değilki,mesele sürekli geç cevap veren kız değilmi.örnek olarak sohpet ederken sürekli hiç müsade istemeden birşey demeden bir anda kaybolması bir iki kez neysede sürekli olması sıkıntılı.böyle bir olay varsa yolunuzu ayırın.Hocam bunu yapan kızların altından hep başka erkek çıkar unutma o an senin mesajından çıkıp örneğin o çocukla yarım saat bişey konuşuyor sen bekliyorsunki yazsın orda bi meselesi var sana sonra sinirli sinirli gelip sinirini çıkartıyor kızların çoğu böylegeç yazanların
-
quote:
Orijinalden alıntı: MILWAUKEE BUCKSDirekt rehberden sil at
Evet tam budur gençler. O size geç yazan kızlar da başkaları onlara geç yazıyor diye çıldırıyorlar.
-
İlgisini çekeceğini düşündüğüm konulara giriyorum. O da işe yaramazsa yazmıyorum.
-
Orası beni ilgilendirmez benim sohpetimi bir anda bırakıp giderse muhabbetimi bitiririm cevap yazsa bile cevap vermem. -
Çok basit, görüldü yapıp cevap yazmayacaksınız. illa cevap yazılması gereken bir soru sorulmuş ise çok geç cevap yazacaksınız. 1-2 sefer sonra neden geç yazıyorsun yada yazmıyorsun diye size sormaya başlayacaklar. İşim vardı, telefon yanımda değildi gibi merak uyandıracak cevaplar vereceksiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X