Şimdi Ara

MESAJLARA SÜREKLİ GEÇ YAZAN KIZLARA NAPIYORSUNUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
6.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ahahahah sampiyonlar ligi toplanmıs buraya :D ulan ne dertler var knka sükret haline  

• bi şey yapmıyorum çünkü ben de geç cevap veriyorum
  • Herkes hak ettiği kadarını alır...

• Şu kızlar konusunda kapsamlı bir yazı hazırlayacağım. Hadi bakalım
  • Evlerine operasyon düzenliyoruz
  • konuşmak istemiyor diye dusunup hic yazmiyorum. O 1 saat sonra cevaplasa da ben kapatiyor ve ilgilenmemeye calisiyorum. Bi insan bana surekli bunu yapiyorsa neden zihnimi onunla mesgul edeyim ki? Her insana gayette değer veren bir baskasi vardir, mutlaka oyle biriyle olmak isterim
  • İnsanların işleri olabiliyor. Ve bize cevap vermek zorunda değiller. Umarım bu konuda daha olgunca bir tavır sergilersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

ahahahah sampiyonlar ligi toplanmıs buraya :D ulan ne dertler var knka sükret haline  

Kocaeli üni eksik onu göremedim bir tek. Damlar birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Kocaeli üni eksik onu göremedim bir tek. Damlar birazdan.

Alıntıları Göster

kes sesini

• sende gec yazacaksın.ben öyle yapıyorum.tikimde bile değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

Şu kızlar konusunda kapsamlı bir yazı hazırlayacağım. Hadi bakalım

hocam kızlarla ilgili herkesin büyük sorunları var ama bunun ne kitabı ne eğitimi var ilginç

• Ayakkarını emiyorum

• Kadınlara vazgeçilmezmiş gibi hissettirmeyi bıraktığınızda mutlu olacaksınız. Sana mesaj yazmıyorsa sık dişini sen de yazma. Aceleci davranmayın. Bana cevap yazmayan kıza aynısını yaparım. Devam ediyorsa yol veririm.

• Bir kiz mesajlara gec cevap veriyorsa o kizin umrunda bile degilsinizdir.İsi vardir,uyuyordur,annesiyle birliktedir falan hepsi bahane bunlarin.
    İstediklerinde elleri kanda bile olsa oyle hizli cevap veriyorlar ki sasirirsiniz.Surekli elinde telefon olacak ve gormedim diyecek.Yalanin en alasi.
    O yuzden 10dk yi geciyorsa cevap vermesi dahada ona hicbirsey yazmayin.
  • Bununla ilgili bir kaç kez yazı yazmaya niyetlendim ama bazen bazı arkadaşlar bir şey soruyor, yanıt veriyorum. Hemen altına bazı ergenler saçma sapan şeyler yazınca vazgeçiyorum. Forumdaki bazı kişiler sanıyor ki herkes yıkık, özgüvensiz, kızlar hakkında bir şey bilmiyor vs.vs. Ama sonra gelip kız arkadaşım yok diye ağlıyorlar. Garip

Bir kaç arkadaş daha istemişti. Şu an kpss hazırlanıyorum. KPSS den sonra anket yapıcam, eğer konu açılsın diyenler yoğunlukta olursa kızlarla ilgili "tavsiyeler" niteliğinde bir konu açacağım

• İTÜinş kullanıcısına yanıt

onsuz bir kız konusu olabilir mi sence   

• MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt
    Ayyynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

Bir kiz mesajlara gec cevap veriyorsa o kizin umrunda bile degilsinizdir.İsi vardir,uyuyordur,annesiyle birliktedir falan hepsi bahane bunlarin.
    İstediklerinde elleri kanda bile olsa oyle hizli cevap veriyorlar ki sasirirsiniz.Surekli elinde telefon olacak ve gormedim diyecek.Yalanin en alasi.
    O yuzden 10dk yi geciyorsa cevap vermesi dahada ona hicbirsey yazmayin.

kanka hepsi ama hepsi işim var diyo konuya bak herkes kızların geç yazmasından şikayetçi

• İste hepsi yalan soyluyor.Benimde basima boylesi geldi dedim bana yalan soyleme biliyorum isin olmadigini.Konusmak istemiyorsan soyle dedim.İste kirilma diye soylemedim diyor.Ya bunlar gercekten beyin denen organdan yoksunlar.Boyle yaptiklarinda biz daha cok kiriliyoruz kafalari gram calismiyor bunlarin

• quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

İste hepsi yalan soyluyor.Benimde basima boylesi geldi dedim bana yalan soyleme biliyorum isin olmadigini.Konusmak istemiyorsan soyle dedim.İste kirilma diye soylemedim diyor.Ya bunlar gercekten beyin denen organdan yoksunlar.Boyle yaptiklarinda biz daha cok kiriliyoruz kafalari gram calismiyor bunlarin

kankam cidden öyle bilerek geç yazıyolar ve sorduğunda işim var annemleyim yok marketteyim yok ders çalışıyorum alayı yalan kadınların hepsi bomboş evde oturuyor bence ve telefon bağımlısı hepsi

sırf yazmamak için bi kenara atıyor teli görmezden geliyor canı sıkılınca 3 saat sonra dönüyor sana niye geç yazdın diyince kem küm bide üste çıkıyolar her dakka sanamı yazıcam 24 saat tele bakmak zorundamıyım böyle kızlara npamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 14 Ağustos 2020; 17:8:20 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.