Şimdi Ara

Mesajları görüpte kızın cevap vermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bi derdimi sizlerle paylaşmak istedim.Şimdi bi kızla konuşmaya başladım ciddi düşündüğüm bi kızla.İlk konuşmamızdan sonraki gün faceye girmedim.Kızla facede konuşuyruz.Benim kuzenim benim faceden kıza benim hakkımdaki düşüncen ne yazmış ardındanda kız cevap yazmayınca kıza benim adıma beni tanıtmış uzun uzun terbiyesiz ahlaksız bişi yazmamışta.Yazdıkları çok uzun oldugu için kızı sıktı.Bende bu durumdan dolay 2 3 gün sonra kıza tekrar mesaj attım nasılsın filan cevap verdi.3 4 gün öncede tekrar mesaj attım nasılsın die bu sefer onada cevap vermedi.Bende az zaman geçsin tekrar konuşurum dedim.Ve 2 3 gün önce kızın kuzeni beni eklemiş fotomu durumlarımıda kız beğenmiş.3 gündür kıza mesaj atmadım.Sizce napmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchepe -- 15 Aralık 2014; 18:31:46 >

• biir derdiiim vaar artıık tuttaaammaam içimdee
  • Slm mlm dediysen normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar
  • Hiç yaşamadım. Zaten genelde onlar mesaj atıyor.
  • Sapık mısın takip ediyon kızı? Bide mlm ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchepe

Merhaba arkadaşlar bi derdim var sizlere paylaşmak istedim
    Şimdi 2 3 aydır takip ettiğim bi kız var.En sonunda adını filan örendim..Kızla slm mlm muhabbetini açtım.İlk gün güzel geçti.Ertesi gün benim kuzen benim faceden kıza benim hakkındaki düşüncen ne ve gidip beni tanıtan uzun uzun şeyler yazmış. Nese onlara kız hiç cevap vermedi.2 gün sonra kıza mesaj attım slm nasılsın cevap alabildim.Ama bazen oluyorki cevap vermiyor slm nasılsın muhabbetine.Ek olarak kız daha önce hiç durumumu fotomu beğenmezken beğenmeye başladı kuzeni mesela facede ekledi beni napmalıyım sizce yardımcı olabilcek varsa ?

Hayatı facebook sanan zebani açmayın beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

biir derdiiim vaar artıık tuttaaammaam içimdee

Dur çıkarayım.
  • Düşün seni 150 tane kız ekliyor ve hepsi sana slm nbr yazıyor. Sıkılmaz mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eisenschmiede

quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

biir derdiiim vaar artıık tuttaaammaam içimdee

Dur çıkarayım.

Mesajları görüpte kızın cevap vermemesi

• Facebook dışında kız tavlamayı bilmeyen bir nesil yetişiyor. Durum çok vahim beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2015 mesaj slm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.