quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia` Greyhound ı başa eklerim sonra El Cazador u blocklamak iyi fikir. Unuttuğum bir kaç kişi daha var onlarıda eklerim aklıma geldikçe. bugüne kadar beklemen hata haydi durma blokla
Hellmarch bana ettiği hakeretlerden dolayı. Başka kimse yok, şahsen kendim de pek doğru bulmuyorum bloklamayı.
quote:Orijinalden alıntı: parkae quote:Orijinalden alıntı: evohan yani herşeye pozitif bakan insanlar senin için sorun olmuyorsa , olumsuz yazılarada katlanabilmen lazım , tek taraflı sürmez bu hayat Aranıza giriyor gibi olacak, ama hep olumsuz yazıyorsunuz. yok araya girmek gibi olmuyorda aynı şeyleri birde sana yazmayım şimdi yukardan okuyuver
quote:Orijinalden alıntı: f_the_answer Koca forumda kimse beni bloklamamış lan o kadar saçma sapan gereksiz konu açmıştım oysaki... Yaklaşma bloklarım
Fenerli Çalıkayalı vardı bu şike tutuklamalarının ilk yapıldığı günlerde; "MERAK ETMEYİN AKLANACAĞIZ!!!bir11!!!" "AZİZ BAŞKAN ÇIKINCA GÖSTERECEK ONLARA GÜNÜNÜ!!11!!!bir!!" tarzında mesajlar attığından dolayı blocklamıştım.
Galatasaray forumlarından bahsediyorsak, bloklama değil de yorumunlarına değer vermediğim bazı kişiler var.Onların isimleri de ben de kalsın..