Şimdi Ara

mesajlarını blokladığınız üyeler kimler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda mesajlarından rahatsız olduğunuz yazdıklarını dahi görmek istemedikleriniz kimler

benim blokladığım üyeler

netanket.net

emir

evohan

alpacino11

el cazador

• Metecik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Metecik
    kaanpaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: WickedDogg

kaanpaşa

koskocaman bir yalan..
  • Niye blocklarsiniz anlamam, her kesin görüşünü öğrenmek, gerekirse tartışmak bence iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanpaşa

quote:

Orijinalden alıntı: WickedDogg

kaanpaşa

koskocaman bir yalan..

aynstayn was here desem kesin blok yerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

Niye blocklarsiniz anlamam, her kesin görüşünü öğrenmek, gerekirse tartışmak bence iyidir.
    @doa15

kötü bir amacım yoktu bu konuyu açarken en saygı duyulan üyeler kim adlı bir konu vardı neden böyle bir konu yok diye düşünerek açtım..

kim bilir belki bloklanan arkadaşlarla bloklayan arkadaşlar ortak bir paydada buluşup konuşarak beyin jimnastiği ile sorunları çözebilirler..
  • quote:

@doa15

kötü bir amacım yoktu bu konuyu açarken en saygı duyulan üyeler kim adlı bir konu vardı neden böyle bir konu yok diye düşünerek açtım..

kim bilir belki bloklanan arkadaşlarla bloklayan arkadaşlar ortak bir paydada buluşup konuşarak beyin jimnastiği ile sorunları çözebilirler..

Alıntıları Göster
    Noir Desir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

Noir Desir

Alıntıları Göster
    gremory
    hatta şuan noir desir yazıp sırıttığını göremedim çünkü blocklamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

gremory
    hatta şuan noir desir yazıp sırıttığını göremedim çünkü blocklamışım

Alıntıları Göster
    hiç kimse beğenmedigim bir yorum görürsem tartışma çıkartırım bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristianoronaldobiliyor

hiç kimse beğenmedigim bir yorum görürsem tartışma çıkartırım bu kadar basit

Alıntıları Göster
    Yokmu beni bloklayan?

O degilde bende bloklama isine karsiyim acikcasi.

Her turlu fikire acik olmak lazim.

Devamli sahsa hakaret ve kisisel ugrasmalar olmadigi surece bloklamamali kimse birbirini...
  • quote:

@doa15

Benim sana lafım yok zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

quote:

@doa15

Benim sana lafım yok zaten..

Alıntıları Göster
    Ahmet. , herif at gözlüğüyle bakıyor herşeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Ahmet. , herif at gözlüğüyle bakıyor herşeye

Alıntıları Göster
    kimseyi bloklamadım karşıt bişey yada saçmasapan bişey yazana karışıp laf atıp ortalığı karıştırmak hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

kimseyi bloklamadım karşıt bişey yada saçmasapan bişey yazana karışıp laf atıp ortalığı karıştırmak hoşuma gidiyor

Alıntıları Göster
    tartışmak iyidir laf atmak sataşmak daha iyidir hele birde inatçıysa uyarı alana kadar saldırırım uyarı aldıktan sonra admine laf ederim 1hafta dinlenir dönerim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

tartışmak iyidir laf atmak sataşmak daha iyidir hele birde inatçıysa uyarı alana kadar saldırırım uyarı aldıktan sonra admine laf ederim 1hafta dinlenir dönerim :D

Alıntıları Göster
    dediğiniz gibi her fikri görmek lazım ama allahtan bölümleri ayırdılar yoksa fenerlilerden baya bi blok listem olucaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

dediğiniz gibi her fikri görmek lazım ama allahtan bölümleri ayırdılar yoksa fenerlilerden baya bi blok listem olucaktı.

Alıntıları Göster
    ben kimseyi bloklamadım şu ana kadar
  • Greyhound ı başa eklerim sonra El Cazador u blocklamak iyi fikir. Unuttuğum bir kaç kişi daha var onlarıda eklerim aklıma geldikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Greyhound ı başa eklerim sonra El Cazador u blocklamak iyi fikir. Unuttuğum bir kaç kişi daha var onlarıda eklerim aklıma geldikçe.
    bu bölümde yok ama dünyadan futbol bölümünde katalan! isimli arkadaş blocklu,onun dışında yok fakat o bölümde yorumunu direk okumadığım aşırı fanatikler var(ki çoğunluğu real-barça fanatiği),onları da blocklamak lazım bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

bu bölümde yok ama dünyadan futbol bölümünde katalan! isimli arkadaş blocklu,onun dışında yok fakat o bölümde yorumunu direk okumadığım aşırı fanatikler var(ki çoğunluğu real-barça fanatiği),onları da blocklamak lazım bir ara.

Alıntıları Göster
    fb bölümünde biri var ki tam troll onu blokladımda hatırlamıyorum nickini hatırlarsam yazarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.