Şimdi Ara

mesajlarını blokladığınız üyeler kimler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fener bölümünden en fanatik, daha doğrusu fanatiklikten aklını mantığını yitirmiş 6-7 üye bloklu bende.

Bizim bölümden de 1-2 tane var.

Kim oldukları da bana kalsın
  • Kimse
  • Kimseyi bloklamadım bugüne kadar.
    Düşündüğüm birkaç kişi olmuştu.

evohan nickli arkadaş mesajlarında sürekli olumsuz şeyler yazıyor.
    Büyük ihtimalle her mesajından önce, Barcelona'da durum nasıl ona bakıyım sonra bizimkine bakıp yorum yaparım diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Kimseyi bloklamadım bugüne kadar.
    Düşündüğüm birkaç kişi olmuştu.

evohan nickli arkadaş mesajlarında sürekli olumsuz şeyler yazıyor.
    Büyük ihtimalle her mesajından önce, Barcelona'da durum nasıl ona bakıyım sonra bizimkine bakıp yorum yaparım diyor.

forumumu takip ediyorsun yoksa sadece benimi , hayır şuan olumlu konuşan pek insan kalmadıda onun için soruyorum :) herkez barçayı falan izleyip yorum yapıyor demek bir sen kayseriyi izleyip yorum yapıyon

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Bu sene de 4-3-3 oynarsak küme garanti. Fenerle bankasyada kapışırız artık.

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Madem transfer yapamıyoruz madem ardayı sattın, madem stancu ve cluio yu türkiyede bir takıma kiralıcaktın, sormazlarmı sana 5 ine kadar bu adamları elinde beklet, oyuncu alamazsan bari bunlardan faydalanırdın diye....

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hala bir gelişme yok, yönetim erteleye erteleye transfer yapmayı unutmuş herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: crimex

hayalkırıklığından kırıldık .artık alsınlar birilerini

quote:

Orijinalden alıntı: ultrASoldiers

Yönetim taraftarı sinir etmeye çalışıyor galiba sol açık yok,adam gibi stoper yok,adam gibi sol bek yok bu nedir be

quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

iyi güzelde sol taraf hala boş madrid maçında gördük işte hep sağdan aktılar geldiler. gerçi ramos ve di maria da günündeydi ama neyse, sola acil adam lazım

quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

Aynı tas aynı hamam bir transfer döneminin daha sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese...

quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

neden inatla bir önceki sezon sakatlıktan başını kaldıramamış adamların peşinden koşuyoruz. benayoun eğer sakatlık sorunu yaşamazsa gerçekten çok kaliteli topçu iş yapar fakat bu rski göze alacağına al podolskiyi, eğer çok verim alamazsan adamı satarsın ve 26 yaşında olduğu için yine çok para eder, ancak benayoun denilen adam gelir de sakatlanırsa elinde kalır sonra arap kulüplerinin kapılarında dolaşırız yaz boyu alın bu adamı diye.

• Bu, şu anki döneme has değil ama.
    Ben seni gördüm göreli hep aynı şekilde yazıyorsun.
  • Aslında güzel konu niye kimse yazmamış?
  • E bırakında olumsuz konuşalım yani. 5.lik 3.lük son olarka 8.lik 4-3-3 le alınmış.
  • quote:

Bu, şu anki döneme has değil ama.
    Ben seni gördüm göreli hep aynı şekilde yazıyorsun.

ben terim ve dürüst ikilisden dolayı hep umutsuzdum ve transfer döneminin böyle kanırta kanırta geçeceğini bilmişim işte , uzun süredir de kap rezillikleri yaşanıyor zaten drogbayı posolskiyi aldılarda bizmi beğenmedik
  • cyed midir myed midir her neyse o
  • evohan'cım bu döneme has değil diyorum.
    Sen hep bu şekilde mesajlar atıyorsun.
    1 kere mutluluk içeren mesajını görmedim.
    Bir de nispet yapar gibi cümlelerinin sonuna gülücük ekliyorsun o iyice sinir bozucu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanpaşa

forumda mesajlarından rahatsız olduğunuz yazdıklarını dahi görmek istemedikleriniz kimler

benim blokladığım üyeler

netanket.net

emir

evohan

alpacino11

el cazador

Dostum,sanırım uzun yazılar yazdığım için bloglamışsındır beni,yoksa asla hakeret ederek ve laf sokarak yazmam,üstelik ben üyeler hakkında yazmam,yani senin düşünceni sevmediysem seni eleştirmem.Bahsettiğin konuda düşüncemi paylaşırım,şimdiye kadar kızıp yazdığım sadece 1 üye var bu forumda,ona bile hakaret etmedim,hani millet birbirine en çok aptal ve benzeri hakaretleri yapıyor ya ben onu bile kullanmam,düşüncesini beğenmediğim hiç kimseye futboldan yoksun futbol bilgisinden yoksun demiş bile değilimdir.

Sanırım yazılarım uzun diye,ekran hızlılığı açısından bloglamışsındır.Bak ben mesela senin nikini bloglamadım hiç,ama nikini gördüğüm zaman o yazıyı hiç okumam,çünkü basit,sıradan ayzıyorsun,bilmediğimiz,aklımıza gelmeyecek bir şeyi ortaya çıkaran bir yazın yok.Evet bende öyle düşünüyorum ,katılıyorum tarzında bir yazı şeklin var,ama seni eleştiriyor değilim,kötülemiyorum da.

• Bloklama işine ben de karşıyım. Blokladığım birisi yok şimdiye kadar.
  • darkingfb
    Ahmet.
    Fbdemir
    Androalphus
    Genelde üstten üçünün mesajları provakatör diye bloklu
    Sonuncusu liseli olduğu için
    Bide BJK bölümünden colossus_ var o tam bir facia oda liseli olduğu için ve asgari ücrette çalıştığıma laf söylediği için
    Ama şimdi lys ye gireceğim tekrar bu ve bunun gibi liselilerin çenesini kapatmak için
    Bilmiyorlar ki herkesin dersane parasını babası ödeyemiyor...
  • quote:

evohan'cım bu döneme has değil diyorum.
    Bir de nispet yapar gibi cümlelerinin sonuna gülücük ekliyorsun o iyice sinir bozucu zaten.

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Seni de böyle kabul ediyoruz yapacak bir şey yok.
  • quote:

quote:

quote:

Seni de böyle kabul ediyoruz yapacak bir şey yok.

yani herşeye pozitif bakan insanlar senin için sorun olmuyorsa , olumsuz yazılarada katlanabilmen lazım , tek taraflı sürmez bu hayat

• Herkesin görşünü bakmak lazım tabi ki de Stancu'yla Mustafa Sarp'ı karşılaştıranla neyi tartışacağım
  • ben blokla maya karşıyım
  • Bu tarzından hoşnut değilim ama sana kalkıp da değiş demem zaten.
    Bugüne kadar da senin dışında kimseye bu konuda şikayette bulunmadım.
    Burası herkesin görüşlerini dile getirdiği bir forum, tabii saygı duymak gerekir.
    Her ne kadar bazen hoşumuza gitmeyen şeyler olsa da.

Ayrıca her şeye pozitif bakanları da sevmem, neyse o olsun.
    Ne pohpohçu ne yerden yere vuran, iki tip de iyi değil. Ortası iyi. :)

Daha fazla uzatmayalım. Bu tarz uzayan konuşmalara hep kızmışımdır, millet sizin kavganızı görmek zorunda değil diye.
    Şimdi aynısını ben yapıyorum. :)
  • quote:

yani herşeye pozitif bakan insanlar senin için sorun olmuyorsa , olumsuz yazılarada katlanabilmen lazım , tek taraflı sürmez bu hayat

Aranıza giriyor gibi olacak, ama hep olumsuz yazıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.