Şimdi Ara

Mesajlaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Facebook hesabımı kişiler kısmına senkronize ettim fakat mesajlar kısmında facebook kişileri görüntülenmiyor. Eskiden Facebook kişileri bana Facebook üzerinden mesaj attığında sms gibi geliyordu. Yeniden nasıl yaparım, ayarlayabilirim bilen varsa bir yardımcı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wp 8 daki kişiler uygulaması harikaydı, eskide uygulamasız çalışıyordu ,şimdi Facebook uygulaması yanında mesajlaşmak içinde Messenger uygulamasını istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen eskiden sms gibi Facebook arkadaşlarımızla mesajlaşırdık. İnternet paketinden düşerdi. Şimdi bu nedir yani Messenger gerekse eğer ben neden uğraşayım ki bu kadar ne gerek var yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook un yaptığı salak bir durum işte.
  • Vurgun yapmadan büyük şirket olunmuyor.

• Messenger uygulaması ile mesajlaşabilirsin. Kullanışlı bir uygulama. Pek kullanmasamda yuklu.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

facebook un yaptığı salak bir durum işte.

WPnin suçu var mı peki kardeşim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone Görüşme Kaydedici
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    3.parti uygulamalar haricinde facebook uygulaması üzerinden mesaj gönderimi kalktı biliyorsundur. Bu yüzden Mesajlar uygulaması altından facebook mesajlaşması olmuyor. Ama en iyisini sen bilirsin. Sen ne dersen doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

3.parti uygulamalar haricinde facebook uygulaması üzerinden mesaj gönderimi kalktı biliyorsundur. Bu yüzden Mesajlar uygulaması altından facebook mesajlaşması olmuyor. Ama en iyisini sen bilirsin. Sen ne dersen doğrudur.

Eyvallah kardeşim.
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ciddi anlamda yoldan çıkmışsın. Freni boşalmış dolmuş gibisin. Yakında bir yere toslar durursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.