Şimdi Ara

yerel ağda mesajlaşma ve sesli konuşma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben evde bir yerel ağ kurdum ve bu agda bir bilgisayar üst katta yani bana baya uzak ben şimdi bu ağda diger bilgisayarla yazışabilmek veya sesli iletisim kurmak istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşların yazmasını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
    ( kros bağlantı sistem xp)

• Microsoft Netmeeting kullan.
  • winpopup kullan mesajlaşma için
  • bence lan chat diye arattır cok güzel programlar bulursun
  • iki yerde topic açmışsın bu konuyu. diğer topicine yazdım. link'te verdim. Lan chat programı için.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bronzie</i>
    <br />Microsoft Netmeeting kullan.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Netmeeting yerel ağlar için sağlıklı değil, bu tür işler için. Arkadaş ağ içerisinde kullanmak istiyor. Netmeeting internete çıkıp geri döner. Bence...:)
  • rave mükemmel bir sesli chat programıdır. bandwithini ayarla icq da da kullanabilirsin ben büsürü kişiyle bu programla konusuyorum.
    ayrıca natural born chatter hayatımda gördüğüm en mükemmel lan chat programı.
    ağındaki kullanıcıları da görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 98 kullanıyorsan winpopup, XP, 2000 yada NT kullanıyorsan dos ekranında "net send" komutu. Netsend için bir mesaj örneği de yazayım (tırnak işaretleri yok olarak düşün)

net send "mesajın gideceği bilgisayar adı yada kullanıcı adı" "mesaj"

ör: net send PCcartcurt hadi yemek yiyeceğiz

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.