Şimdi Ara

Telefon Görüşme Kaydedici (Karşı Tarafın Sesini Net Kaydetmeli) Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google play'dan indirdiğim bir kaç program ile Androıd Tel görüşme kayıt edip, sonra dinlediğimde ,karşı tarafın sesinin hiç duyulmadığını gördüm. kayıtta sadece benim sesim duyuluyordu.

Android telefonda , karşı tarafında sesini net duyulabilecek şekilde kayıt eden bir uygulama tavsiye edermisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Görüşme Kaydedici (Karşı Tarafın Sesini Net Kaydetmeli) Önerileri

Her iki tarafın sesini de net ve yasal olarak kaydeden bir telefon görüşmesi kaydedici arıyorsanız, aşağıdaki öneriler işinize yarayabilir:

• Karşı Tarafın Sesini Kaydetmeyen Arama Kaydedicileri Kullanmayın: Bazı arama kaydediciler, karşı tarafın sesini kaydetmekte zorlanabilir. Karşı tarafın sesini net bir şekilde kaydeden uygulamaları arayın.

• Çağrı Kaydedici Uygulamaları Her İki Tarafın Sesini Kaydetmelidir: Her iki tarafın sesini kaydeden özel uygulama geliştirmelerine odaklanan çağrı kaydedici uygulamalarını seçin.

• Call Recorder Uygulaması Karşı Tarafın Sesini Kaydetmiyorsa: Kullanmakta olduğunuz call recorder uygulaması karşı tarafın sesini kaydetmiyorsa, uygulama ayarlarını kontrol edin veya geliştiriciyle iletişime geçin.

• Karşı Tarafın Sesini Kaydeden Programlar: Cube ACR gibi bilgisayar programları, telefon görüşmelerini her iki tarafın sesini de dahil ederek kaydedebilir.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklara bakabilirsiniz:

Umarız bu öneriler, karşı tarafın sesini net bir şekilde kaydeden bir telefon görüşmesi kaydedici bulmanıza yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:9:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

ACR'yi denedin mi bilmiyorum.

play.google.com
    Görüşme Kayıt - ACR - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=tr

Denedim teşekkürler hemen deneyeceğim. Umarım karşı tarafın sesinisesini de net kayıt ediyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 20 Ekim 2015; 17:45:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:10:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Uygulamanın açıklamasında şöyle birşey yazıyor;

"Piyasadaki bazı telefonlar "Çift Taraflı Ses Kaydı" özelliğini desteklememektedir. Bu yüzden ACR uygulaması tüm modellerde düzgün bir şekilde çalışmayabilir."

Umarım senin cihaz çift taraflı ses kaydını destekliyordur...

Telefonum LG G2. ALLAH senden razı olsun . Önerdiğin uygulama tam istediğim gibi. Süper çalışıyor. Karşı tarafın sesini ve kendi sesimi çok net kaydetiyor.
    Küçük bir ücret karşılığı pro sürümü de var. Belki destek olmak için onu da alabilirim.

Bilgi için tekrar teşekkür ederim.
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:31:52 >
  • ayarlardan kayıt formatını (wav) seçersen daha iyi verim alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel program ben de indirdim her an lazım olabilir
  • Buyur arkadaşım görüşmeleri cam gibi net kayıt yapan uygulamahttp://www.cepstar.net/enable-call-recorder-t21541.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.