Şimdi Ara

Meşgulken arayanları sms ile öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkün mü? Müşteri hizmetleri arayanı bil plus üyeliğim aktif olmasına rağmen bu işi çözemedi. Hatta bir ara tüm aramalara kapattılar hattımı. Ne uğraştırdılar. İsteğim telefonum kapalıyken, çekmiyorken ve ben başkasıyla konuşurken (meşgulken) arayan numaraları sonradan sms le almak. Çağrı bekletme falan istemiyorum.

• Çağrı bekletme özelliği açıkken arama listenize düşmüyor mu gelen aramalar hocam?

• Biriyle konuşurken dıt dıt dürtülmeyi sevmediğim için çağrı bekletme istemiyorum. Karşıya meşgul çalsın ve sonra bana SMS düşsün istiyorum. Turkcell'de var bu.

• Önce arama bekletme servisini iptal etmeniz lazım önce meşgulçalması için

Daha sonra arayanı bil plus servisinden meşgul Ken aktif etmeniz lazım

Daha sonra çalışması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meşgulken aktif etme yok işte.

• rogersin R kullanıcısına yanıt

kim dedi yok diye ?

• ARAYANIBİL PLUS servisi aktif iken

**62# bas ekrana çıkan numarayı not al

daha sonra

**67*çıkan numarayı yaz# arama tuşuna bas bak bakalım oluyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben çağrı yönlendirme yani telesekreter istemiyorum ki. Ben biriyle konuşurken başkası beni aradığında ona meşgul çalsın ve sonra bana SMS'le bildirilsin bu kadar.

Hocam siz birisiye konuşurken başkası sizi ararsa zaten meşgul diye arama iptal oluyor.

Misal siz x kullanıcısı ile konuşuyorsunuz ve ben sizi konuşurken aradim. Aradığımda zaten telefon uyarı veriyor "Hat Meşgul" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 24 Haziran 2021; 19:54:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Ben çağrı yönlendirme yani telesekreter istemiyorum ki. Ben biriyle konuşurken başkası beni aradığında ona meşgul çalsın ve sonra bana SMS'le bildirilsin bu kadar.

Yönlendirme yapmadan nasıl mesaj almayı düşünüyorsunuz peki sistem bunu bilecek kadar akıllanmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Yönlendirme yapmadan nasıl mesaj almayı düşünüyorsunuz peki sistem bunu bilecek kadar akıllanmadı

Alıntıları Göster

Ben turkcellde var biliyordum. Aradığım cevap bu sanırım. Şunu bir tane bimcell müşteri hizmetleri yetkilisi söylemedi. Üstelik yarım saat hatta bekletip uğraşıp durdular.

Paralı olarak var Böyle şeyler paralı Turkcell de olur Meşgulken arayanları sms ile öğrenme 

• Hayır bunda da paralı. Ama neyse.
    Meşgulken yaptım telesekreteri bu kez telefonum kapalıyken arayanların mesajla bilgisi gelmiyor. Şaka gibi. İlla birini seçeceğiz. Her durumdayı seçersem hiçbir arama gelmiyor tele.
    Meşgulken arayanları sms ile öğrenme

Bunda sadece servis paralı ondan hepsi paralı Telesekreter ile işiniz yok ki siz benim dediğimi yapmıyonuz ki kendi bildiğinizi yapıyorsunuz .Telesekreter ile bu sayfada işiniz yok .

• olmuyor. dediğinizi aynen yaptım. Bu kez telefon kapalıyken arayanlar mesaj olarak iletilmiyor.

Arayanıbil servisiniz aktif mi peki?Aktif olsun Sırayla dediklerimi deneyin .

Önce ##002# Arama tuşuna basın

daha sonra *#62# arama tuşuna basın çıkan numarayı bir yere kaydedin .

daha sonra **67*Çıkan numarayı yazın# Arama tuşuna basın

• ben kullaniyorum sorun yok bende herzaman mesaj gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.